2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kuzum daha taze epidural sezaryenli olarak sana azcık gaz vereyim dedim. Çünkü en insan bilinmezden korkuyor.
Ameliyat odasına zaten gayet ayık şekilde gidiyorsun. İşte orda beni hazırlamaya başladılar. Herkes kendini tanıttı ve ne yapacağını söyledi falan. En son saat 09.07 de odadaki saate baktım o sırada epidural yapılıyordu. İnan sadece baskı hissediyorsun yapılırken başka bir şey yok. Biraz bacakların ısınmaya başlıyor. Sonra beni sedyeye yatar pozisyona getirdiler. Sonda takıyoruz hissediyor musun dediler. Hiç bir his yoktu tabiki sonra ben hala oyalanıyoruz sandım. Eşim geldi o sırada içeriye. Ona hoşgeldin falan dedim. 2 dk geçti bebek geldi. İlk sorduğum soru saat kaç oldu 09.18 miş. İşte bebek o sıra tam ağlamadı bir ona çok gerildim. Meğer ağlasa içindeki suyu atsa tek gece de olsa küvöze girmeyecekti.
O sırada galiba bana ufak bi sakinleştirici yaptılar. Konuşmaların hepsi var ama sanki algım kapandı.
O dakikalarda karnım boşaldı diyip durmuşum bugün doktorum onu söyleyip güldü
Gerisinde odaya getirdiler zaten. İnan tüm detaylar bunlar. Evet sıfır ağrı değil acısı var ama korkunç bir hikaye değil. Sadece destek almak şart. Normalde böyle bi ameliyat olsan evde iki hafta oflayarak yatarsın ama böyle bir fırsatın olmuyor. O annelik gücü yükleniyor bir şekilde ve topluyorsun.
Korkma üç gün sürecek be geçecek sadece

Canım onu ben de düşünüyorum doktora sorarsan bana mesaj atar ya da etiket yaparak bilgi verir misin

Ay bu pazar mıı? Çok yakın zaman.. Hayırlısı olsun

Ben 1 kardeş isterken 2 tane verdi Rabbim 2 çocuk düşünüyodum hep 3 çocuklu olucam ama daha yaşım 30 ve bu yaşta bağlatmak şstemiyorum ne olup ne olmucağı belli değil eşininde dediği gibi düşünüyorum, ama sıkı şekilde korunucam eşim spial taktırmamı hiç istemiyodu şimdi taktır diyor olmadı kola yapılan işlemi yaptırıcam 2 türlü korunurum diye düşünüyorum düşündüm ama cesaret edemedim ben açıkcası

Canım onu ben de düşünüyorum doktora sorarsan bana mesaj atar ya da etiket yaparak bilgi verir misin
Alıntı yaptım ki unutmayayım bu arada bir arkadaşımda var, adet düzensizliği vs yapıyormuş ama koruyuculuğu yüksek diye onu yaptırmış. 3 sene koruyormuş

Benim başım sabahtan beri ağrıyor sanki 80 kilo taşıyorum gözüm başım kendime gelemedim ya hiç ağrımadı hiç hamileliğim boyunca nerden çıkıyor anlamıyorum çıldırıcam uyumaya çalıştım ağrıdan imkansız biraz uyumuşum kalktım hala şiddetli

Tüp bağlansa veya olmasa bile tüp bebek transferi yapılıyordu sanki. Bir araştırıp eşini böyle ikna edebilirsin belki.

Bugün bende öyleyim canım, havadan galiba. Kahvaltıyı zar zor yaptım, uyumak istiyorum o da olmuyor. Hazırlanıp kısa bir yürüyüş yapacağım belki açılırım

Gitsen mi acile serum parol vs rahatlarsın biraz

Kızlar suyum geldi doktor gel alalım riske atmayalım dedi bebek zaten geceden beri haraketsiz 6 gibi sezaryene giricem bana dua edin
Ayy canım kendisi kendi istediği gün gelmek istemiş maşallah hiç korkma bak biz seninle aynıyız 5 gün de 5 gündür sağlıcakla kavuşun inşallah güzel haberlerini bekliyorum

Bence 50 bine direk damardan veriyordur kafeini çok mantıklı evde içersin sende bol bol hangi gün olacak belli mi

benim amcamin eşi bağlatmisti seneler sonra sürprizzzz kuzenim oldu yani çokta guvenilir mi bilemiyorum nasibi varsa ne yaparsan yap olur

Ben çok isterdim ama eşim istemiyor aynı şekilde dünyanın binbir türlü hali var diyor ama bende üçünü bir çocuğu kaldıramam diye düşünüyorum tabiki büyük konuşmak istemiyorum olunca elbet olur ama eşimde aynı şekilde çocuk istemez 40 çıktıktan sonra nasıl korunacağım hakkında hiç bşr fikrim yok spiral taktıramam bide ona cesaretim yok ama sen istersen bakır spiral var sanırım en iyisi oydu diye biliyorum en azından 10 yıl rahat olursun

Kızlar suyum geldi doktor gel alalım riske atmayalım dedi bebek zaten geceden beri haraketsiz 6 gibi sezaryene giricem bana dua edin
Ayyy haberini kapıda bekliyor olacağız. Sağlıkla çıkın yapabildiğin en kısa sürede iyiyiz yaz lütfen

Bence okuma arastırma bilmemek en güzeli ben kızlar detay yazarken gerılıyorum ki benim ikinci sezeryanım olacak.
Bilmeyınce hersey daha kolay bilinçli herşeyi beklıyorsun korkuyorsun .
Bende baglatmayı ısterdım ama sırf dönüşü olmazsa dıye vazgectım Rabbim nasibime 3.ü de yazmıssa zaten yapacak bişey yok.
Allahım Sag salım kucagına almayı nasıp etsin. Zaten persembe degılmıydı günün yalnıs hatırlamıyorsam zamanında gelıyor yıne

Evet doğru söylüyorsun
32 olucam aralıkta
Tüp bağlayınca mikro cerrahiyle tüpleri açtırabiliyormuşsun ya da tüp bebek deneyebilirsin dedi onunla da uğraşmam bir daha. Zaten iki tane var ve gerçekten zor hem maddi hem manevi o yüzden bağlatırsam bu defter kapanır bende de Deri implantını bir yerde okudum çok önermiyorlar sanki. Spiralli hormonlu hormonsuz seçeneği var adet düzensizliği yapıyor sanırım hormonlu adet 2 3 gün sürüyormuş bir de kilo sorunu da yapar bence. Spirali pek istemiyorum. Ben doğum kontrol hapı kullandım ilk evlendiğimizde o da bende kitle yaptı koltuk altımda. Genel cerrah o zaman doğum kontrol hapı direk kitle yapmaz ama olan kitleyi ve riski büyütür gibi bir şey dedi hatta mememde çok kitle vardı. Bir an önce hamile kalıp emzirirsen geçer demişti o yüzden o seçenekte gitti. Valla bilmiyorum napıcaz spirali takılması da biraz zor bir de
Yaa ne güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim İnşallah benim de böyle güzel geçer
Kola yapılanla alakalı ben olumsuz şeyler okudum canım ama nerde okudum hatırlayamadım iyice araştır
Spring05 doğru kalmış aklımda
Evet evet biliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…