Kuzum daha taze epidural sezaryenli olarak sana azcık gaz vereyim dedim. Çünkü en insan bilinmezden korkuyor.Kızlar bu arada doktor genel sezaryen i önermedi hem anestezi biraz bebeğe geçiyormuş hem de uyanınca karında ağrı daha çok olur gerilme hissi dedi. Eşimde girecek doğuma yine. Gelirken ben kahve mi getiriyim dedim gülüyor sakın öyle bir şey yapma diyor ama baş ağrısı oluyormuş dedim ilaç vercez diyorValla hiç bir şey okuyup araştırmayacağım da öyle gitcem olcam gelcem
Canım onu ben de düşünüyorum doktora sorarsan bana mesaj atar ya da etiket yaparak bilgi verir misinBir tanıdığım bu sene sezaryenle beraber bağlatmıştı ama ilk çocukları lise çağında, yaklaşık 10 sene korunmuşlar. Sonrasında Eyt çocuğu yaptılar ve o defteri kapattılarben de deri altı implantı soracağım doktora, spiralde kayma falan çok duydum. Korkuyorum ondan kaza kurşunu olursa diye
Ay bu pazar mıı?Dönmemiş canım bebeğin keyfi yerinde ama tam göbek deliğime indirmiş kafasını ayakları da koymuş tam makat pozisyonundayız. Doktor sezaryen diyor nörolojik sorunlar olabilir makat doğumda diyor o riski almak istemedik
Epidural sezaryen varmış spinal demedi bize onunla fiyatı 43 bin mi 46 bin mi ne. Tüpleri bağlatmak ister misin dedi ben isterim dedim eşim istemedi çocuklara bir şey olur daha genciz Allah korusun filan diye o da ekstra 15 binmiş. Bana kalsa bağlatırım benim için bitti artık çocuk serüveni de bakalım. Cumartesi nst var orda bakacak istersen 29.10.23 Pazar yapalım gelirim pazar dedi ben dönerse diye çok istemedim ama napsam sizce. O gün olmazsa 30 ya da 31 i olcak
Ben 1 kardeş isterken 2 tane verdi Rabbim 2 çocuk düşünüyodum hep 3 çocuklu olucam ama daha yaşım 30 ve bu yaşta bağlatmak şstemiyorum ne olup ne olmucağı belli değil eşininde dediği gibi düşünüyorum, ama sıkı şekilde korunucam eşim spial taktırmamı hiç istemiyodu şimdi taktır diyor olmadı kola yapılan işlemi yaptırıcam 2 türlü korunurum diye düşünüyorum düşündüm ama cesaret edemedim ben açıkcasıKızlar tüp bağlatan ya da bağlatmayı düşünen var mı sizce napsam ameliyat 5 dk daha uzar sadece dedi. Spiral filanla uğraşmak istemiyorum daha ama eşimde tüpü bağlatma dünyanın bin türlü hali var diyor. Bir daha hamile kalırsam yine doğururum ben aldıramam ama sanırım bu sefer depresyondan da çıkamam. Grupta bağlatmayı düşünen yok dimi
Alıntı yaptım ki unutmayayımCanım onu ben de düşünüyorum doktora sorarsan bana mesaj atar ya da etiket yaparak bilgi verir misin
Tüp bağlansa veya olmasa bile tüp bebek transferi yapılıyordu sanki. Bir araştırıp eşini böyle ikna edebilirsin belki.Kızlar tüp bağlatan ya da bağlatmayı düşünen var mı sizce napsam ameliyat 5 dk daha uzar sadece dedi. Spiral filanla uğraşmak istemiyorum daha ama eşimde tüpü bağlatma dünyanın bin türlü hali var diyor. Bir daha hamile kalırsam yine doğururum ben aldıramam ama sanırım bu sefer depresyondan da çıkamam. Grupta bağlatmayı düşünen yok dimi
Bugün bende öyleyim canım, havadan galiba. Kahvaltıyı zar zor yaptım, uyumak istiyorum o da olmuyor. Hazırlanıp kısa bir yürüyüş yapacağım belki açılırımBenim başım sabahtan beri ağrıyor sanki 80 kilo taşıyorum gözüm başım kendime gelemedim ya hiç ağrımadı hiç hamileliğim boyunca nerden çıkıyor anlamıyorum çıldırıcam uyumaya çalıştım ağrıdan imkansız biraz uyumuşum kalktım hala şiddetli
Tüp bağlansa veya olmasa bile tüp bebek transferi yapılıyordu sanki. Bir araştırıp eşini böyle ikna edebilirsin belki.
Gitsen mi acileBenim başım sabahtan beri ağrıyor sanki 80 kilo taşıyorum gözüm başım kendime gelemedim ya hiç ağrımadı hiç hamileliğim boyunca nerden çıkıyor anlamıyorum çıldırıcam uyumaya çalıştım ağrıdan imkansız biraz uyumuşum kalktım hala şiddetli
Akşamı bekliyorum eşim gelince gidicem mecburGitsen mi acileserum parol vs rahatlarsın biraz
Bende öyleyim. Hatta dünkü ağrılardan sonra bugün hastaneye Cevat Kelle modeli tam tekmil gittikAyyyy sağlıkla kucağına al inşallah, Allah’ım böyle ani olunca kendim doğuma giriyormuş gibi bir hale giriyorum
Ayy canım kendisi kendi istediği gün gelmek istemiş maşallah hiç korkma bak biz seninle aynıyız 5 gün de 5 gündürKızlar suyum geldi doktor gel alalım riske atmayalım dedi bebek zaten geceden beri haraketsiz 6 gibi sezaryene giricem bana dua edin
Bence 50 bine direk damardan veriyordur kafeiniHerhalde aşağıda kafe var ondan getirme diyo
Aşağıdan alsın eşim ya öyle düşündüm bende sonradan 24 saat açık orası
Valla anlamadım ki canım herhalde yaklaşık 50 bin verince kahve ikramı da mı var ya da fakir gibi evden getirme aşağıdan al mı demek istedi baktıBaya bi güldü çünkü haha
Bende anlamadım valla bu işten bir şey
benim amcamin eşi bağlatmisti seneler sonra sürprizzzz kuzenim olduKızlar tüp bağlatan ya da bağlatmayı düşünen var mı sizce napsam ameliyat 5 dk daha uzar sadece dedi. Spiral filanla uğraşmak istemiyorum daha ama eşimde tüpü bağlatma dünyanın bin türlü hali var diyor. Bir daha hamile kalırsam yine doğururum ben aldıramam ama sanırım bu sefer depresyondan da çıkamam. Grupta bağlatmayı düşünen yok dimi
Ben çok isterdim ama eşim istemiyor aynı şekilde dünyanın binbir türlü hali var diyor ama bende üçünü bir çocuğu kaldıramam diye düşünüyorum tabiki büyük konuşmak istemiyorum olunca elbet olur ama eşimde aynı şekilde çocuk istemez 40 çıktıktan sonra nasıl korunacağım hakkında hiç bşr fikrim yok spiral taktıramam bide ona cesaretim yok ama sen istersen bakır spiral var sanırım en iyisi oydu diye biliyorum en azından 10 yıl rahat olursunKızlar tüp bağlatan ya da bağlatmayı düşünen var mı sizce napsam ameliyat 5 dk daha uzar sadece dedi. Spiral filanla uğraşmak istemiyorum daha ama eşimde tüpü bağlatma dünyanın bin türlü hali var diyor. Bir daha hamile kalırsam yine doğururum ben aldıramam ama sanırım bu sefer depresyondan da çıkamam. Grupta bağlatmayı düşünen yok dimi
AyyyKızlar suyum geldi doktor gel alalım riske atmayalım dedi bebek zaten geceden beri haraketsiz 6 gibi sezaryene giricem bana dua edin
Bence okuma arastırma bilmemek en güzeli ben kızlar detay yazarken gerılıyorum ki benim ikinci sezeryanım olacak.Kızlar bu arada doktor genel sezaryen i önermedi hem anestezi biraz bebeğe geçiyormuş hem de uyanınca karında ağrı daha çok olur gerilme hissi dedi. Eşimde girecek doğuma yine. Gelirken ben kahve mi getiriyim dedim gülüyor sakın öyle bir şey yapma diyor ama baş ağrısı oluyormuş dedim ilaç vercez diyorValla hiç bir şey okuyup araştırmayacağım da öyle gitcem olcam gelcem
Allahım Sag salım kucagına almayı nasıp etsin. Zaten persembe degılmıydı günün yalnıs hatırlamıyorsam zamanında gelıyor yıneKızlar suyum geldi doktor gel alalım riske atmayalım dedi bebek zaten geceden beri haraketsiz 6 gibi sezaryene giricem bana dua edin
Evet doğru söylüyorsunYa bende 2.den snra cok ıstedım de eşinin dedıgı gibi de dusunmeye basladım.. Hayatta noolcagı belli olmadgı gibi, belkı ıkısı bıraz daha buyuyunce sen kendın bıle 3.yü isteyebilirsin, hiç belli olmuyor ya.. Evet 2 tane bencede ideal, ama İnsanız bellı olmuyo noolcagı
32 olucam aralıktaSpring05 yaşın kaçtı?
Tüp bağlayınca mikro cerrahiyle tüpleri açtırabiliyormuşsun ya da tüp bebek deneyebilirsin dedi onunla da uğraşmam bir daha. Zaten iki tane var ve gerçekten zor hem maddi hem manevi o yüzden bağlatırsam bu defter kapanır bende deBir tanıdığım bu sene sezaryenle beraber bağlatmıştı ama ilk çocukları lise çağında, yaklaşık 10 sene korunmuşlar. Sonrasında Eyt çocuğu yaptılar ve o defteri kapattılarben de deri altı implantı soracağım doktora, spiralde kayma falan çok duydum. Korkuyorum ondan kaza kurşunu olursa diye
Yaa ne güzel anlatmışsın çok teşekkür ederimKuzum daha taze epidural sezaryenli olarak sana azcık gaz vereyim dedim. Çünkü en insan bilinmezden korkuyor.
Ameliyat odasına zaten gayet ayık şekilde gidiyorsun. İşte orda beni hazırlamaya başladılar. Herkes kendini tanıttı ve ne yapacağını söyledi falan. En son saat 09.07 de odadaki saate baktım o sırada epidural yapılıyordu. İnan sadece baskı hissediyorsun yapılırken başka bir şey yok. Biraz bacakların ısınmaya başlıyor. Sonra beni sedyeye yatar pozisyona getirdiler. Sonda takıyoruz hissediyor musun dediler. Hiç bir his yoktu tabikisonra ben hala oyalanıyoruz sandım. Eşim geldi o sırada içeriye. Ona hoşgeldin falan dedim. 2 dk geçti bebek geldi. İlk sorduğum soru saat kaç oldu 09.18 miş. İşte bebek o sıra tam ağlamadı bir ona çok gerildim. Meğer ağlasa içindeki suyu atsa tek gece de olsa küvöze girmeyecekti.
O sırada galiba bana ufak bi sakinleştirici yaptılar. Konuşmaların hepsi var ama sanki algım kapandı.
O dakikalarda karnım boşaldı diyip durmuşum bugün doktorum onu söyleyip güldü
Gerisinde odaya getirdiler zaten. İnan tüm detaylar bunlar. Evet sıfır ağrı değil acısı var ama korkunç bir hikaye değil. Sadece destek almak şart. Normalde böyle bi ameliyat olsan evde iki hafta oflayarak yatarsın ama böyle bir fırsatın olmuyor. O annelik gücü yükleniyor bir şekilde ve topluyorsun.
Korkma üç gün sürecek be geçecek sadece
Kola yapılanla alakalı ben olumsuz şeyler okudum canım ama nerde okudum hatırlayamadım iyice araştırBen 1 kardeş isterken 2 tane verdi Rabbim 2 çocuk düşünüyodum hep 3 çocuklu olucam ama daha yaşım 30 ve bu yaşta bağlatmak şstemiyorum ne olup ne olmucağı belli değil eşininde dediği gibi düşünüyorum, ama sıkı şekilde korunucam eşim spial taktırmamı hiç istemiyodu şimdi taktır diyor olmadı kola yapılan işlemi yaptırıcam 2 türlü korunurum diye düşünüyorum düşündüm ama cesaret edemedim ben açıkcası
Evet evet biliyorum canımSpring05 doğru kalmış aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?