2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aynen bende ıkı paket molfix aldım.. Hiç kullanmadım molfix ama dedım ulasması daha kolay olur molfix diye önce ondan baslıcam.. İnşallah cildi iyi olur yavrumun da degstırmem bez markası sureklı
İnşallah canım
Yeni nesil yazan molfix mi peki? Eskiler artık piyasada pek yok sanırım
Baktım şimdi eski molfix yeni nesil yazmıyor

İnşallah canım

Baktım şimdi eski molfix yeni nesil yazmıyor
Canım 3 kilo doğdu oğlun sleppy büyük mü geliyor ona rağmen ben hep sleepy stoğu yaptım
0 beden alıyım en iyisi benn kızım 2,5 kiloda 2 veya 3 paket 0 kullanmıştım ikizlerde 2,5 dan fazla doğmaz zaten bulunmasıda zor 0 bedenin

Ben düşünüyordum ancak doktor tavsiye etmedi. Deri altına yerleştirilen minicik şeyler varmış 3 yıl 5 yıl koruyormuş

Eşin korunmayı kabul etmiyor mu prezervatif on sevisme de dahil ilişkinin başından itibaren takılırsa ( bosalmaya yakin değil) bence koruyucu olur diye düşünüyorum ama

Akşamı bekliyorum eşim gelince gidicem mecbur parol da yok evde en son devlet hamileyken minoset vermişti içsem mi onu biz bunu öneriyoruz demişti
İçme hastaneye gidecekseniz. Diğeri daha kuvvetli sanki. İkisi bir arada fazla gelir.

Kizlar eşleri korunacak olan yok mu yani malum erkekler prezervatif e pek yanaşmıyor his kaybı için ama ben içimde bi metal ile yaşamak istemiyorum hem garanti de değil bu yüzden spiral taktırmak kesinlikle düşünmüyorum. Deri altı impilant ve eşimin prezervatif şeklinde iki yönlü korunma düşünüyorum. Ha his kaybı var falan diye mizmizlik yaparsa da kendi bilr . Gelen başımla beraber ama ben 3. çocuk istemiyorum tek korunma olmaz esimin de korunması lazım.

Eşin korunmayı kabul etmiyor mu prezervatif on sevisme de dahil ilişkinin başından itibaren takılırsa ( bosalmaya yakin değil) bence koruyucu olur diye düşünüyorum ama
İlk oğlumdada haptan sonra baya bir onunla korunduk ama şimdi o zaman ikinci olsada kazayla çok sorun olmazdı gözüyle bakıyorduk şimdi oda tek başına yeterli olur mu acaba yada hem eşim hem ben korunucaz öyle gibi cilt altı impilantı gördüm ama regli olmuyormuşuz uzun süre tabiki herkeste aynı olmaz ama en kötü birde onu düşünüyorum bakalım

Evet canım bol geliyor sleepy 2,5 kilo için 0 beden biraz almanı tercih ederim

37+2 şuan. Bugün nstye girdim 7-8 kere sancım çıktı 40 ve üstü. 1inden önce kendi gelmek ister mi acaba sizce ?

Eşim korunmaya devam edicek hormonlarımı bozasım yok hic o fedakarlık yapsın

Sabah belim ağrıyordu. Adet döneminde bel ağırır ve tahammülsüz olur ya insan. Tüm gün öyleydim. Çatı muayenesi meselesine kafayı takmıştım ama beklediğim gibi olmadı. Sorunsuz geçti. Açılmam yokmuş. Çatıya yakın ama yerleşmemiş henüz. Nst de ağrı da yoktu.
Bizi de perşembe günü tekrar çağırdı. Açılmayı ve bebeğin pozisyonunu takip edecek sanırım.

Senin tansiyonun ve şeker yüksek mi çıktı?
Yasaklanınca insan daha fazla yemek istiyor gerçekten.

Benimde bebekler yer değiştirdi sanırım başları yukarıdaydı elime geliyodu şimdi ayakları yukarıda yada elleri sol kasığımada dayanmış gibi başı galiba yoktu o his doğum pozisyonu almalarını isterim daha rahat çıkmaları açısından

Alan aldı bence Benim manuel çokta memnunum bana da elektırıklı olan cok yavas gelıyor . Kızımdada lansınohu manuel olanı kullamdım gayet güzelde kullandık eskittik bile

Ben de manuelden çok memnun kaldım ama ilk bir iki hafta sütü sağarak çoğaltmak için faydası dokunmayabilir tabii. O iş için kiralamak daha mantıklı olabilir veya işe dönülecekse ve her gün birkaç kez düzenli sağım yapılacaksa elektrikli alınabilir. Ama süt gelmesinde sorun yaşamayanlar ve haftada birkaç kez kullanacaklar için manueller çok iş görür.

Ben düşünemedim pek. Tüp bağlatmanın hormonları etkilemediği söyleniyor ama çok emin olamadım. Ama diğer seçeneklerden daha etkili gözüküyor, spiral pek güven vermiyor bana. Hem ayrıca neden biz? O soru da kafamda dönüp duruyor.

Kondomu türkiyede galiba bir tek reklamardaki adamlar mızmızlanmadan kullanıyor. Üstelik onun da koruyuculuğu yüzde yüz değil. Ben kendi adıma çok uğraştım ama eşimi vazektomiye ikna edemedim. Kırk yaşında adamsın, etin belli budun belli, ekonomik gidişat belli. Neyin inadı anlamıyorum.
Ben bu yaşıma kadar takvim yöntemiyle korundum, reglim düzenli olduğu için korunmakta da hamile kalmakta da hiç sorun yaşamadım ama ben de kırk yaşındayım, menapoza yaklaştıkça regli düzeni şaşarsa (ki şaşacaktır muhakkak) vay bana vaylar bana

ayy bunlardan da örnek var bende.. ablam prezervatif icinde kalmis hemen cekmis ama 2.hamile kaldi.... sonra spiral taktirdi 3 sene sonra kaymiş o guzelce 3. ye hamile kaldi..........
benim hic sebep yokken 12 sene olmadi sonra biranda kendiliginden oldu.omrumde ilk kez korunmam gerekecek suan en mantiklisi hap geliyor.emzirirkende kullanilan haplar var 36 yasindayim menopoza kadar icerim artik

30 ku satılıyor primanın ki 4 paket aldırıyım en iyisi
Bende sleepy kalıpları küçük diyolar olur sanıyodum
Evet küçük baya molfixe göre 3,5 olunca daha iyi olur gibi sleepy ya bacakları çok küçük oralardan bol oluyor inan çekip atıcam ama resimde büyük duruyor bacakları ne demek istediğimi anlatamazdım

Canım dün de bana aynısı oldu

Kızlar suyum geldi doktor gel alalım riske atmayalım dedi bebek zaten geceden beri haraketsiz 6 gibi sezaryene giricem bana dua edin
Hayırlısı canım. İnşallah sağ salim çıkacaksın bebişinle, dualarım seninle.

Evet küçük baya molfixe göre 3,5 olunca daha iyi olur gibi sleepy ya bacakları çok küçük oralardan bol oluyor inan çekip atıcam ama resimde büyük duruyor bacakları ne demek istediğimi anlatamazdım
Fotografta bebekler büyük durur zaten anladım ben seni canım 0 beden daha iyimolucak benim eşim aramasın bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…