- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
İnşallah canımAynen bende ıkı paket molfix aldım.. Hiç kullanmadım molfix ama dedım ulasması daha kolay olur molfix diye önce ondan baslıcam.. İnşallah cildi iyi olur yavrumun da degstırmem bez markası sureklı
Baktım şimdi eski molfix yeni nesil yazmıyorYeni nesil yazan molfix mi peki? Eskiler artık piyasada pek yok sanırım
Canım 3 kilo doğdu oğlun sleppy büyük mü geliyor ona rağmen ben hep sleepy stoğu yaptımİnşallah canım
Baktım şimdi eski molfix yeni nesil yazmıyor
Ben düşünüyordum ancak doktor tavsiye etmedi. Deri altına yerleştirilen minicik şeyler varmış 3 yıl 5 yıl koruyormuşKızlar tüp bağlatan ya da bağlatmayı düşünen var mı sizce napsam ameliyat 5 dk daha uzar sadece dedi. Spiral filanla uğraşmak istemiyorum daha ama eşimde tüpü bağlatma dünyanın bin türlü hali var diyor. Bir daha hamile kalırsam yine doğururum ben aldıramam ama sanırım bu sefer depresyondan da çıkamam. Grupta bağlatmayı düşünen yok dimi
Eşin korunmayı kabul etmiyor mu prezervatif on sevisme de dahil ilişkinin başından itibaren takılırsa ( bosalmaya yakin değil) bence koruyucu olur diye düşünüyorum amaBen çok isterdim ama eşim istemiyor aynı şekilde dünyanın binbir türlü hali var diyor ama bende üçünü bir çocuğu kaldıramam diye düşünüyorum tabiki büyük konuşmak istemiyorum olunca elbet olur ama eşimde aynı şekilde çocuk istemez 40 çıktıktan sonra nasıl korunacağım hakkında hiç bşr fikrim yok spiral taktıramam bide ona cesaretim yok ama sen istersen bakır spiral var sanırım en iyisi oydu diye biliyorum en azından 10 yıl rahat olursun
İçme hastaneye gidecekseniz. Diğeri daha kuvvetli sanki. İkisi bir arada fazla gelir.Akşamı bekliyorum eşim gelince gidicem mecburparol da yok evde en son devlet hamileyken minoset vermişti içsem mi onu biz bunu öneriyoruz demişti
İlk oğlumdada haptan sonra baya bir onunla korunduk ama şimdi o zaman ikinci olsada kazayla çok sorun olmazdı gözüyle bakıyorduk şimdi oda tek başına yeterli olur mu acabaEşin korunmayı kabul etmiyor mu prezervatif on sevisme de dahil ilişkinin başından itibaren takılırsa ( bosalmaya yakin değil) bence koruyucu olur diye düşünüyorum ama
Evet canım bol geliyor sleepyCanım 3 kilo doğdu oğlun sleppy büyük mü geliyor ona rağmen ben hep sleepy stoğu yaptım
0 beden alıyım en iyisi benn kızım 2,5 kiloda 2 veya 3 paket 0 kullanmıştım ikizlerde 2,5 dan fazla doğmaz zaten bulunmasıda zor 0 bedenin
Aaay cok erken benimki 1131 Ekim gecesi ben asla uyuyamam sanırım. Doktora direkt ilk beni alın sabah ben aç kalamam tansiyonum düşer dedim7-7.30 gibi gidip 8de başlarız dedi midem kesin bulanır heyecandan. Şuan bile çok heyecanlıyım
Eşim korunmaya devam edicek hormonlarımı bozasım yok hicKizlar eşleri korunacak olan yok mu yani malum erkekler prezervatif e pek yanaşmıyor his kaybı için ama ben içimde bi metal ile yaşamak istemiyorum hem garanti de değil bu yüzden spiral taktırmak kesinlikle düşünmüyorum. Deri altı impilant ve eşimin prezervatif şeklinde iki yönlü korunma düşünüyorum. Ha his kaybı var falan diye mizmizlik yaparsa da kendi bilr . Gelen başımla beraber ama ben 3. çocuk istemiyorum tek korunma olmaz esimin de korunması lazım.
30 ku satılıyor primanın ki 4 paket aldırıyım en iyisiEvet canım bol geliyor sleepy2,5 kilo için 0 beden biraz almanı tercih ederim
Sabah belim ağrıyordu. Adet döneminde bel ağırır ve tahammülsüz olur ya insan. Tüm gün öyleydim. Çatı muayenesi meselesine kafayı takmıştım ama beklediğim gibi olmadı. Sorunsuz geçti. Açılmam yokmuş. Çatıya yakın ama yerleşmemiş henüz. Nst de ağrı da yoktu.Randevu 8.30daydı 11.30 gibi ayrıldık hastaneden. Cumaya tekrar görüşmek istedi. Tansiyon takibi yapacağım o zamana kadar. Ama şu tatlı, meyva yememe işi çok canımı sıktı. İnadına gibi canım herşeyi istiyor.
Geçmiş olsun sana da. Neyin var? Haber ver çıkınca mutlaka.
Alan aldı benceBenim manuel çokta memnunum bana da elektırıklı olan cok yavas gelıyor . Kızımdada lansınohu manuel olanı kullamdım gayet güzelde kullandık eskittik bile
Kızlar tüp bağlatan ya da bağlatmayı düşünen var mı sizce napsam ameliyat 5 dk daha uzar sadece dedi. Spiral filanla uğraşmak istemiyorum daha ama eşimde tüpü bağlatma dünyanın bin türlü hali var diyor. Bir daha hamile kalırsam yine doğururum ben aldıramam ama sanırım bu sefer depresyondan da çıkamam. Grupta bağlatmayı düşünen yok dimi
Kizlar eşleri korunacak olan yok mu yani malum erkekler prezervatif e pek yanaşmıyor his kaybı için ama ben içimde bi metal ile yaşamak istemiyorum hem garanti de değil bu yüzden spiral taktırmak kesinlikle düşünmüyorum. Deri altı impilant ve eşimin prezervatif şeklinde iki yönlü korunma düşünüyorum. Ha his kaybı var falan diye mizmizlik yaparsa da kendi bilr . Gelen başımla beraber ama ben 3. çocuk istemiyorum tek korunma olmaz esimin de korunması lazım.
ayy bunlardan da örnek var bende.. ablam prezervatif icinde kalmis hemen cekmis ama 2.hamile kaldi.... sonra spiral taktirdi 3 sene sonra kaymiş o guzelce 3. ye hamile kaldi..........Kizlar eşleri korunacak olan yok mu yani malum erkekler prezervatif e pek yanaşmıyor his kaybı için ama ben içimde bi metal ile yaşamak istemiyorum hem garanti de değil bu yüzden spiral taktırmak kesinlikle düşünmüyorum. Deri altı impilant ve eşimin prezervatif şeklinde iki yönlü korunma düşünüyorum. Ha his kaybı var falan diye mizmizlik yaparsa da kendi bilr . Gelen başımla beraber ama ben 3. çocuk istemiyorum tek korunma olmaz esimin de korunması lazım.
Evet küçük baya molfixe göre 3,5 olunca daha iyi olur gibi sleepy ya bacakları çok küçük oralardan bol oluyor30 ku satılıyor primanın ki 4 paket aldırıyım en iyisi
Bende sleepy kalıpları küçük diyolar olur sanıyodum
Canım dün de bana aynısı olduKızlar bana Bı sıcak basması geldi.. Bahceye cıktım valla kımseye de bısey demeden kendımı iyi hissetmiyorum sankı.. Elım ayagım kesıldı gibi.. Bırazdan odaya döncem, hemsirelere söylücem ama havada acayıp sıcakmış dısarda.. Bu nedir ya, Bi serinlik yasayamadık hakkıyla
Hayırlısı canım. İnşallah sağ salim çıkacaksın bebişinle, dualarım seninle.Kızlar suyum geldi doktor gel alalım riske atmayalım dedi bebek zaten geceden beri haraketsiz 6 gibi sezaryene giricem bana dua edin
Fotografta bebekler büyük durur zaten anladım ben seni canım 0 beden daha iyimolucak benim eşim aramasın bideEvet küçük baya molfixe göre 3,5 olunca daha iyi olur gibi sleepy ya bacakları çok küçük oralardan bol oluyorinan çekip atıcam ama resimde büyük duruyor bacakları ne demek istediğimi anlatamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?