2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bence 50 bine direk damardan veriyordur kafeini çok mantıklı evde içersin sende bol bol hangi gün olacak belli mi
Hahahah yok ama sürekli odaya getirdiler benimkinde
Kafein almak şart bence benim hiç başım ağrımadı.
Ay ben anlattım ama kötü değil diye. Umarım herkes öyle düşünür

Biz 3 ay prezervatifle korunduk ama sonuçta kısa bir süreydi. şimdi çocuk ve sezaryen sonrası en az 2 yıl korunmayı düşündüğüm için hiç riske atmak istemiyorum. Deri altı mantıklı geliyor bana ama yine de emin değilim. Hapı uzun süre kullanmak bana göre değil. O yüzden o seçeneği eledim

Tek derdim olmayan konum korunmak
Esim genetik bir bozukluk sebebiyle azospermi. Bu hamilelik icin 3 kere ameliyat oldu adam sperm bulunsun diye. Genetik bozukluktan oldugu icin duzelme ihtimali de yok. Zaten 6 senedir korunmadik, bundan sonra mucize olur da olursa dunyaya gelmesi lazimmis deriz yani emeklilikte buyuturuz artik

Kızlar bişey diyiiiin
Canım tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler ama ben geçen nstye girdiğimde 2 kere 40 üstü çıkmıştı. Önemli olan düzenli olması sanırım. Zaten artık hazırız, onlar ne zaman gelmek isterlerse başımızın üstünde yerleri var

Kızlar bişey diyiiiin
Senin bir an önce doğurman lazım yoksa stresten perişan olacaksın çocuğun saçları havada doğacak
Dün tam 35+0 da benim de düzensiz sancılarım çıktı hem de 100 bile gördüm 60 80 100 gibi. Ama hiç birinde sancı hissetmedim düzensiz sancıymış çok normalmiş. Korkulacak bir şey yokmuş sen de korkma canım

İşte gelir mi acaba diyorum nstde sancım çıktı ya
Hiç belli olmaz sen kaç gündür ağrım var diyosun sümüksü şey geldi diyosun birazda karnındakinin rahatlığına bağlı ben sancı çekmedim bilemiyorum şuan senin hissetiğin 40 lı sancılarmış onu öğrenmiş oldun arttığında hissedersin 40 dan fazla olduğunu öyle hesap et kendin

9 ekimde devlette kan vermiştim Alkalen fosfataz yüksek çıkmış buda karaciğerle ilgiliymiş safra kesesi falan diyor sonra tansiyon küçük 8 bulmaya başladı bağlantısı varmdır

Galiba benim de ilkini çok zor yaptık.
Gerçi böyle hikayeler çok fazla. Şimdi korunmasak iki ay sonra olma ihtimali de oluyor ama hayırlısı

9 ekimde devlette kan vermiştim Alkalen fosfataz yüksek çıkmış buda karaciğerle ilgiliymiş safra kesesi falan diyor sonra tansiyon küçük 8 bulmaya başladı bağlantısı varmdır
Ne kadar yüksek çıkmış? İlgisi pek yok aslında

Kızlar ben bugün perinatoloğa gittim, içim rahat etsin istedim. Çok şükür herhangi bir gerilik olmadığını söyledi, ölçümlerin arada bu şekilde çıkabileceğini, kafana takman gereken bir durum yok dedi. Çok şükür sizlerin yazdıklarıyla moralim yükselmişti gerçekten şimdi de için daha rahatladı gerçekten 2640 gr çıktı bugünde, kafa çevreside daha büyüktü İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza evlatlarımızı, son zamanlar korkar oluyoruz haliyle

Bence 50 bine direk damardan veriyordur kafeini çok mantıklı evde içersin sende bol bol hangi gün olacak belli mi
Ben galiba 3 kasımı seçicem durabildiği kadar dursun ama doktor da müsait mi ya da bebek strese girerse kaka yeme olasılığı oluyormuş ya ona göre karar vericez. Doktor nedense 38 in sonu 39 un başı gibi almak istiyor. Bebek 3100 olmuş kilosu da iyi aslında bakalım
benim amcamin eşi bağlatmisti seneler sonra sürprizzzz kuzenim oldu yani çokta guvenilir mi bilemiyorum nasibi varsa ne yaparsan yap olur
Allah hayatta ki şansım benim o yenge gibidir zaten Zeynep Kamil de elektriklerin kesildiği bir anda doğmuşum ondan heralde hiç şans yok Göbek adımı Işık koymuşlar hatta haha
Ya benim doktorum da hormonluyu önermedi adet olunca gel takalım dedi. Kızımda 10 ay olmadım düşünsene olmadım diye düşünüp tekrar hamile kaldığını En güzeli yapmamak galiba zaten iki çocuktan fırsat kalmaz gibi geliyor Annem de spiral vardı ama 5 yıllık mı neymiş süresini geçirdi yapışmış anestezi almadan çıkardılar ama canından can gitmiş çok zordu diyor. Bizim eve gelen abla da aynı hikayeyi anlattı bana spiral beni korkutuyo bir de o da çözüm değil gibi valla bilmiyorum
Evet evet okudukça insan geriliyor. İnşallah nasipte yoktur korunma yöntemlerini çok sıkı takip edicem yoksa gerçekten bilmiyorum ne olur halimiz
Ben düşünüyordum ancak doktor tavsiye etmedi. Deri altına yerleştirilen minicik şeyler varmış 3 yıl 5 yıl koruyormuş
Ya bende onun için olumsuz bir şey okudum ama bilmiyorum ki bende bağlatmayacağım gibi gözüküyor eşimden dolayı
Evet bir yerde erken menapoz filan yazıyordu bağlatmayla alakalı. Bir tane daha olursa evde terlikle artık adamı kovalarım herhalde bir de benim amh ım düşüktü ona güvendik Allah isteyen herkese nasip etsin

Aynı biz bizim de azospermi sorunu var o yüzden korunma kaygımız yok embriyolar donduruldu istediğimiz zaman gidip alırız

Ay ben normal doğumdan korkuyorum. Nasıl yeneceğim bu korkuyu Hiç kimse de normal doğum yapmıyor kaldım tek başıma
Ayy ne guzel dogurcan hersey bıtecek gıdıcek korkma vallahı benı destekleyen bırı olsaydı çat dıye dogururduö bak sana ödül veririz kasım annelerının tek normalı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…