Hahahah yok ama sürekli odaya getirdiler benimkindeBence 50 bine direk damardan veriyordur kafeiniçok mantıklı evde içersin sende bol bol hangi gün olacak belli mi
Ay ben anlattım ama kötü değil diye. Umarım herkes öyle düşünürBence okuma arastırma bilmemek en güzeli ben kızlar detay yazarken gerılıyorum ki benim ikinci sezeryanım olacak.
Bilmeyınce hersey daha kolay bilinçli herşeyi beklıyorsun korkuyorsun .
Bende baglatmayı ısterdım ama sırf dönüşü olmazsa dıye vazgectım Rabbim nasibime 3.ü de yazmıssa zaten yapacak bişey yok.
Allahım Sag salım kucagına almayı nasıp etsin. Zaten persembe degılmıydı günün yalnıs hatırlamıyorsam zamanında gelıyor yıne
Kızlar bişey diyiiiin37+2 şuan. Bugün nstye girdim 7-8 kere sancım çıktı 40 ve üstü. 1inden önce kendi gelmek ister mi acaba sizce ?
Biz 3 ay prezervatifle korunduk ama sonuçta kısa bir süreydi. şimdi çocuk ve sezaryen sonrası en az 2 yıl korunmayı düşündüğüm için hiç riske atmak istemiyorum. Deri altı mantıklı geliyor bana ama yine de emin değilim. Hapı uzun süre kullanmak bana göre değil. O yüzden o seçeneği eledimKizlar eşleri korunacak olan yok mu yani malum erkekler prezervatif e pek yanaşmıyor his kaybı için ama ben içimde bi metal ile yaşamak istemiyorum hem garanti de değil bu yüzden spiral taktırmak kesinlikle düşünmüyorum. Deri altı impilant ve eşimin prezervatif şeklinde iki yönlü korunma düşünüyorum. Ha his kaybı var falan diye mizmizlik yaparsa da kendi bilr . Gelen başımla beraber ama ben 3. çocuk istemiyorum tek korunma olmaz esimin de korunması lazım.
Gelmek isterse erken alır doğuma haftan iyi zatenKızlar bişey diyiiiin
Canım tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler ama ben geçen nstye girdiğimde 2 kere 40 üstü çıkmıştı. Önemli olan düzenli olması sanırım. Zaten artık hazırız, onlar ne zaman gelmek isterlerse başımızın üstünde yerleri varKızlar bişey diyiiiin
İşte gelir mi acaba diyorum nstde sancım çıktı yaGelmek isterse erken alır doğuma haftan iyi zaten
Bence gelmez düzenli sancın olması lazım onun cogumuzda cıkıyor sancı artık ama düzensizİşte gelir mi acaba diyorum nstde sancım çıktı ya
Senin bir an önce doğurman lazım yoksa stresten perişan olacaksın çocuğun saçları havada doğacakKızlar bişey diyiiiin
Hiç belli olmaz sen kaç gündür ağrım var diyosun sümüksü şey geldi diyosun birazda karnındakinin rahatlığına bağlı ben sancı çekmedim bilemiyorumİşte gelir mi acaba diyorum nstde sancım çıktı ya
Galiba benim deTek derdim olmayan konum korunmak
Esim genetik bir bozukluk sebebiyle azospermi. Bu hamilelik icin 3 kere ameliyat oldu adam sperm bulunsun diye. Genetik bozukluktan oldugu icin duzelme ihtimali de yok. Zaten 6 senedir korunmadik, bundan sonra mucize olur da olursa dunyaya gelmesi lazimmis deriz yaniemeklilikte buyuturuz artik
Ne kadar yüksek çıkmış? İlgisi pek yok aslında9 ekimde devlette kan vermiştim Alkalen fosfataz yüksek çıkmış buda karaciğerle ilgiliymiş safra kesesi falan diyor sonra tansiyon küçük 8 bulmaya başladı bağlantısı varmdır
Yok kuzu yok senın anlattıgında bişi yokHahahah yok ama sürekli odaya getirdiler benimkinde
Kafein almak şart bence benim hiç başım ağrımadı.
Ay ben anlattım ama kötü değil diye. Umarım herkes öyle düşünür
Ben galiba 3 kasımı seçicem durabildiği kadar dursun ama doktor da müsait mi ya da bebek strese girerse kaka yeme olasılığı oluyormuş ya ona göre karar vericez. Doktor nedense 38 in sonu 39 un başı gibi almak istiyor. Bebek 3100 olmuş kilosu da iyi aslında bakalımBence 50 bine direk damardan veriyordur kafeiniçok mantıklı evde içersin sende bol bol hangi gün olacak belli mi
Allahbenim amcamin eşi bağlatmisti seneler sonra sürprizzzz kuzenim olduyani çokta guvenilir mi bilemiyorum nasibi varsa ne yaparsan yap olur
Ya benim doktorum da hormonluyu önermedi adet olunca gel takalım dedi. Kızımda 10 ay olmadım düşünsene olmadım diye düşünüp tekrar hamile kaldığınıBen çok isterdim ama eşim istemiyor aynı şekilde dünyanın binbir türlü hali var diyor ama bende üçünü bir çocuğu kaldıramam diye düşünüyorum tabiki büyük konuşmak istemiyorum olunca elbet olur ama eşimde aynı şekilde çocuk istemez 40 çıktıktan sonra nasıl korunacağım hakkında hiç bşr fikrim yok spiral taktıramam bide ona cesaretim yok ama sen istersen bakır spiral var sanırım en iyisi oydu diye biliyorum en azından 10 yıl rahat olursun
Evet evet okudukça insan geriliyor. İnşallah nasipte yokturBence okuma arastırma bilmemek en güzeli ben kızlar detay yazarken gerılıyorum ki benim ikinci sezeryanım olacak.
Bilmeyınce hersey daha kolay bilinçli herşeyi beklıyorsun korkuyorsun .
Bende baglatmayı ısterdım ama sırf dönüşü olmazsa dıye vazgectım Rabbim nasibime 3.ü de yazmıssa zaten yapacak bişey yok.
Ya bende onun için olumsuz bir şey okudum ama bilmiyorum ki bende bağlatmayacağım gibi gözüküyor eşimden dolayıBen düşünüyordum ancak doktor tavsiye etmedi. Deri altına yerleştirilen minicik şeyler varmış 3 yıl 5 yıl koruyormuş
Evet bir yerde erken menapoz filan yazıyordu bağlatmayla alakalı. Bir tane daha olursa evde terlikle artık adamı kovalarım herhalde bir de benim amh ım düşüktü ona güvendikBen düşünemedim pek. Tüp bağlatmanın hormonları etkilemediği söyleniyor ama çok emin olamadım. Ama diğer seçeneklerden daha etkili gözüküyor, spiral pek güven vermiyor bana. Hem ayrıca neden biz? O soru da kafamda dönüp duruyor.
Aynı bizTek derdim olmayan konum korunmak
Esim genetik bir bozukluk sebebiyle azospermi. Bu hamilelik icin 3 kere ameliyat oldu adam sperm bulunsun diye. Genetik bozukluktan oldugu icin duzelme ihtimali de yok. Zaten 6 senedir korunmadik, bundan sonra mucize olur da olursa dunyaya gelmesi lazimmis deriz yaniemeklilikte buyuturuz artik
Ayy ne guzel dogurcan hersey bıtecek gıdıcek korkma vallahı benı destekleyen bırı olsaydı çat dıye dogururduö bak sana ödül veririz kasım annelerının tek normalı diyeAy ben normal doğumdan korkuyorum. Nasıl yeneceğim bu korkuyuHiç kimse de normal doğum yapmıyor kaldım tek başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?