7 ve 10 gün içinde diyor google amca. Sanmam senin yaptığın bişey yüzünden olacağını
soyasosu canım sanmıyorum senlik bişey olucağını ama içinin rahat etmesi açısından hastaneneni arayıp oradaki bebek hemşirelerine sorabilirsin aklıma direk bu geldi için rahat eder
Canım deneyimim sıfır ama bu bebişler kıyafet giyiyor. Kucağa alınıyor. Göbek bağı düşmesin diye bir çaba gösterildiğini hiç duymadım. Daha hızlı kurumuştur. Bebişin de atmıştır onu. En doğrusunu doktorun bilir ama bence olumsuz bir durum yok
Karnı güzel doyarsa erken düşer derler demek karnı guzel doymus
O zaman beşinci günlük annelik deneyimime dayanarak size de anlatayımYa bir yerde okumuştum ya da bir eğitimde dinlemiştim, 5.günde de düşebilir göbek bağı diye. Kendini strese sokma lütfen
Benim de daha yeni döndü hatta acaba dönmeyecek mi dedim ama döndü. Aslında sezeryan olmak istiyordum tüplerimi dr bağlatayım diye ama dönünce ve normal doğuma engel kalmayınca vazgeçtim normal doğum cidden konforlu oluyor.Ay masaallah masaallqh ben de 2. Doğum için suni sancı olmadan kendi suyum sancim ile doğum yapma tecrübesi için çok heyecanlıydim ancak bebeğim dönmüyor bi türlü makat dan
Hic üzülme canım gayet normal bir süre. Orayı hava alacak şekilde bezini tut kapatma iyice kurusun . Kanama olur akma olursa doktoruna gitKızlar beşinci gün göbek bağı düşer mi yabir sorun olur mu? Erken mi ? Yanlışlıkla ben mi yaptık acaba bezini bağlarken
Zaten Bu kadar korktuğunu görünce o yüzden yazmak istedim☺ her doğum özel hiçbir olumsuz doğum hikayesini dinlememek gerekiyor ama maalesef insanlar çok boşboğaz☺Maşallah sanaEvet ben de 5 aylıkken ağrılı geçen bir dönem hariç genellikle hareketliyim. Daha da hareket edeyim hatta gaza geldim Çok rahatlattın beni. Benim annemin de ilki çok zor olmuş. O da aklıma takılıyordu. Ben söylemeden sen iyi bir örnek vermiş oldun.
Yok canım seninle alakalı değildir bebekten bebeğe değişiyordur. Yıkamadın dimi Perayı düşene kadar yıkamamıştık biz 12. Gün filan düştü. Eskiler bir şey sıkıyormuş hatta düşsün diyeKızlar beşinci gün göbek bağı düşer mi yabir sorun olur mu? Erken mi ? Yanlışlıkla ben mi yaptık acaba bezini bağlarken
Öncelikle Allah analı babalı büyütsün. Akıntıve kanama yoksa gayet normal hiç endişelenmeyinKızlar beşinci gün göbek bağı düşer mi yabir sorun olur mu? Erken mi ? Yanlışlıkla ben mi yaptık acaba bezini bağlarken
Nasıl döndü var mı bir sırrıBenim de daha yeni döndü hatta acaba dönmeyecek mi dedim ama döndü. Aslında sezeryan olmak istiyordum tüplerimi dr bağlatayım diye ama dönünce ve normal doğuma engel kalmayınca vazgeçtim normal doğum cidden konforlu oluyor.
Ay benim annemde çocuk mahvoldu yıkayalım diye diretmişti. Ben saçını hastanede yıkattım ama hep kandısoyasosu artik guzelce yikayabilirsin ben gecen sene ailemin kaynanamin tum israrina rağmen kızımın göbek bağı desene kadar yıkamadim çok soylendiler dinlemedim o vücudundaki maddenin bağışıklığı için ideal olduğuna inandım
Ben de aynı şeyi soracaktım özel bi sey yaptı mı acaba aslında biliyor musun spring kızım gecen sene hep makatti ama ben eninde sonunda döner diye aklıma dahi getirmedim hiç düşünmedim emekleme secde yapmadım 35. Haftada firt dönmüş yani cahillik mutluluk hesabı ben her bebek doğuma yakın döner biliyordum psikolojik olarak da buna inandım ve oldu .. temmuz annelerinde hiç olmadı öyle bir şey bu grupta dönmeme muhabbeti oldukça strese girdim secde emekleme sürekli kontrol etme derken belki de döneceği varsa da evrene mesaj ile ya da çok kafaya taktığım için dönmeyecekNasıl döndü var mı bir sırrıvalla az önce göbeğim o kadar şişti ki aynı yerde toplandığı için resmen küçük bir dağ oldu bana daha dönmez diyor inanıyorum artık mecburen
Eşin korunmayı kabul etmiyor mu prezervatif on sevisme de dahil ilişkinin başından itibaren takılırsa ( bosalmaya yakin değil) bence koruyucu olur diye düşünüyorum ama
Ben de bir tek evde anneme 2. Gün saçını yıkama değil de sildirdim çok kan vardı kurulmuştu hepsi o kadar ama yıkanmadı göbeği düşene kadarAy benim annemde çocuk mahvoldu yıkayalım diye diretmişti. Ben saçını hastanede yıkattım ama hep kandı
Benim de döneli 2 hafta olmadı. Amanasıl döndü hiçbir fikrim yok hatta gece yatıyordum gerindi baya canımı yaktı eşime dedim ya döndü ya da dönmeye çalıştı diye ertesi gün dr kontrolünde doktor dönmüş dedi. Ama secde hareketi etkiliyse ondan olmuştur.Nasıl döndü var mı bir sırrıvalla az önce göbeğim o kadar şişti ki aynı yerde toplandığı için resmen küçük bir dağ oldu bana daha dönmez diyor inanıyorum artık mecburen
Kiz çıldirma geri çekilme korunma değil millete gaz verip hamile bırakmaBence en iyi korunma eski yöntemgeri çekilme, ama işte eşinin çok dikkat etmesi lazım, ona guvenerek ben daha hiç korunmadm Bi sıkıntı olmadı.. Diğer korunmalar bana hep saglık için kötü gelıo, hormonlarla çok oynuyor gibime gelıyor.. İnşallah Bi kaza kurşunu olmaz da hiç gerek duymam korunmaya
Sen yaptın mı secde hareketi yoksa namaz mı kılıyorsun?Benim de döneli 2 hafta olmadı. Amanasıl döndü hiçbir fikrim yok hatta gece yatıyordum gerindi baya canımı yaktı eşime dedim ya döndü ya da dönmeye çalıştı diye ertesi gün dr kontrolünde doktor dönmüş dedi. Ama secde hareketi etkiliyse ondan olmuştur.
Bu grupta var bir şey o kesindeBen de aynı şeyi soracaktım özel bi sey yaptı mı acaba aslında biliyor musun spring kızım gecen sene hep makatti ama ben eninde sonunda döner diye aklıma dahi getirmedim hiç düşünmedim emekleme secde yapmadım 35. Haftada firt dönmüş yani cahillik mutluluk hesabı ben her bebek doğuma yakın döner biliyordum psikolojik olarak da buna inandım ve oldu .. temmuz annelerinde hiç olmadı öyle bir şey bu grupta dönmeme muhabbeti oldukça strese girdim secde emekleme sürekli kontrol etme derken belki de döneceği varsa da evrene mesaj ile ya da çok kafaya taktığım için dönmeyecek
Namaz kılıyorum ☺Sen yaptın mı secde hareketi yoksa namaz mı kılıyorsun?
Ah ah biz neler yaptık olmadı döndü sandım bende iki kez ama dönmemişBenim de döneli 2 hafta olmadı. Amanasıl döndü hiçbir fikrim yok hatta gece yatıyordum gerindi baya canımı yaktı eşime dedim ya döndü ya da dönmeye çalıştı diye ertesi gün dr kontrolünde doktor dönmüş dedi. Ama secde hareketi etkiliyse ondan olmuştur.
Kesinlikle aynı düşünüyorum. Ben yıkamadım hatta sanırım göbek deliğinin ortası hafif nemli gibi göründüğü için bir iki gün daha yıkamayacağım. Birinci haftası idealdir bencesoyasosu artik guzelce yikayabilirsin ben gecen sene ailemin kaynanamin tum israrina rağmen kızımın göbek bağı düsene kadar yıkamadim çok soylendiler dinlemedim o vücudundaki maddenin bağışıklığı için ideal olduğuna inandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?