İnşeallah öyle olur. Hoş şimdiden oğullarım çok yardımcı oluyorlar onlar büyüdü sayılır biri 5 diğeri 2 ye gidiyor benim korkum 3 numara☺daha 21 aylık cadı bir kız bakalım nasıl olacak☺
O zaman beşinci günlük annelik deneyimime dayanarak size de anlatayım
Doktoruna fotoğraf attım ve sordum. Normal olduğunu ve sıkıntılı görünmediğini söylemiş. Hafif sızıntı kanama olabilir korkma demiş. Böyle işte
Kac gündür buraya giremiyorum. Kavusmaniza cok sevindim saglikla buyüt yavrunu göbek baginda kanama ya da sizinti olursa lutfen cocuk doktoruna götür. Kan taşi gibi birsey sürüp durduruyorlar. Cok basit bir islem ama Gerekirse K vitamini asisini tekrarliyorlar. Enfeksiyona cok acık göbek bagi. Korkacak bisey yok sadece bil diye söylüyorum. Sorunsuz sikintisiz yeni dogan donemi gecsin insallah
Benim bebeklerden biri dönmüş ikisi bir dönüyodu hep ama çok baskı hissediyorum belimde ağrıyor sancılar küçük çıktı vajinal bakmak istediler istemedim idrar yolunda çok enfeksiyon var şase ve antibiyotik hap yazdı enfeksiyonu istemeyiz biz dedi doktoruma danışsam mı acaba bilemedim
Benim bebeklerden biri dönmüş ikisi bir dönüyodu hep ama çok baskı hissediyorum belimde ağrıyor sancılar küçük çıktı vajinal bakmak istediler istemedim idrar yolunda çok enfeksiyon var şase ve antibiyotik hap yazdı enfeksiyonu istemeyiz biz dedi doktoruma danışsam mı acaba bilemedim
Bnmde bakteri arşa çıkmıştı.. Şu an ne durumda bılmıorm.. Pazar gecesi en son şaseyi içtim bende.. Daha diğer durum bellı olmadan onu da soramadım Bı turlu
Sadece o değildi canım kan idrar vermek istiyodum zaten bugün baş ağrım oldu ama şuan ağrım yok işin garibi haftaya doğumum olursa bi kanıma idrarıma baktırıyım dedim iyikide baktırmışım idrarda bakteri baya çıktı maya lökasit falan hepsi var resmen
Bnmde bakteri arşa çıkmıştı.. Şu an ne durumda bılmıorm.. Pazar gecesi en son şaseyi içtim bende.. Daha diğer durum bellı olmadan onu da soramadım Bı turlu
Düzgün doktor göremedm ki.. Bugun odaya 30 40 tıp öğrencisi doluştu filan.. Artık yarın sabah vizite gelene sorcam yani.. Safra asidi de çıkmıs olur heralde sabaha
Düzgün doktor göremedm ki.. Bugun odaya 30 40 tıp öğrencisi doluştu filan.. Artık yarın sabah vizite gelene sorcam yani.. Safra asidi de çıkmıs olur heralde sabaha
Gece ilişki oldu sabah hastaneye yatırdılar sancılarım başladı olur mu olur inanırım şaka bir yana normal doğumu kolaylaştırıyor dr öneriyor zaten son zamanlarda ilişkiyi
cumartesiye kadar bi sorun çıkmazsa eğer gün isticem haftaya perşembe doğursun beni ben bu stresle yaşamam valla moralim bozuldu inşallah 2,5 geçmiştir kiloları en azındann yanılma payı ile 2.300 2,600 civarı doğmuş olurlar