Ah ah biz neler yaptık olmadı döndü sandım bende iki kez ama dönmemiş belki düzenli namaz daha etkili olmuştur Sağlıkla kavuşalım da artık gerisi önemli değil
Benim buradaki doktorum da çatı muayenesi yapmayacak mısınız dedim yok dedi öyle bir muayene yok. Sen de gayet herkes gibi istersen vajinal doğum yaparsın dedi. Çok ağrın olursa da epidural al dedi. Ben pda nedir bilmiyorum. Nasıl bir uygulama o?
normal dogumda uyusturma işlemi belli bir aciklik olunca yapacaklar.arkadaslarim baya memnun kalmislar.bende dr a soyledim ıstiyorum o da hastaneye bildirdi.6 kasim da çağırdı hastane daha fazla detayi o zaman ogrenirim yazarim
Kiz çıldirma geri çekilme korunma değil millete gaz verip hamile bırakma zevk suyunda sperm olduğu bilimsel bir kanıt aman diuim öyle hamile kalan çok kişi biliyorum
7 yıldır evlıyım Bi sıkıntı yasamadm dedıgın olur mu olur aynen.. Ama eşim cidden dikkat edıo, dikkat etmiceni umursamaz Bi erkek oldugunu bilsem hayatta cesaret etmem.. Geri çekılmeyı bıraktgm anda hamıle kalıorm zaten.. Eşim o yuzden cok dıkkatli.. Her erkek yapamıo onu ama cidden
7 yıldır evlıyım Bi sıkıntı yasamadm dedıgın olur mu olur aynen.. Ama eşim cidden dikkat edıo, dikkat etmiceni umursamaz Bi erkek oldugunu bilsem hayatta cesaret etmem.. Geri çekılmeyı bıraktgm anda hamıle kalıorm zaten.. Eşim o yuzden cok dıkkatli.. Her erkek yapamıo onu ama cidden
Ayy ben hem dogum kontrol hapi kullaniyodum hemde geri cekilme oluyordu şakkk hamis kaldim nasil oldu ne ara oldu hala 9 ay oncesindeyim spiral taktircam bir de onu deneyim
Ayy ben hem dogum kontrol hapi kullaniyodum hemde geri cekilme oluyordu şakkk hamis kaldim nasil oldu ne ara oldu hala 9 ay oncesindeyim spiral taktircam bir de onu deneyim
Valla evlendim evleneli ıkımızde bişey kullanmadık ama eşim çok dikkatli ve cok titiz o konuda.. İstemedgm zmnlarda, cocuk dusuncemız yokken aşırı dikkat edıyor.. Erkekte bitio iş gibi gelıo bana ya, erkek dikkat ederse hiç sıkıntı olmaz gibime geliyor.. Ikı sahip cıksınlar ayol onlarda şeylerine hep biz mi hormonlarla oynatcaz
Valla evlendim evleneli ıkımızde bişey kullanmadık ama eşim çok dikkatli ve cok titiz o konuda.. İstemedgm zmnlarda, cocuk dusuncemız yokken aşırı dikkat edıyor.. Erkekte bitio iş gibi gelıo bana ya, erkek dikkat ederse hiç sıkıntı olmaz gibime geliyor.. Ikı sahip cıksınlar ayol onlarda şeylerine hep biz mi hormonlarla oynatcaz
Bu arada normal doğumu düşünen arkadaşlar youtube da activating labor adında bir video var haftanız gelince o video baya baya işe yarıyor bilginiz olsun☺
Canım benim doktorum sınırı 15/9 olarak gördü. Kontrollü olarak ölçmemi istedi. Acile gitme fikri bile seni stres yapacaktır ve daha da artacaktır tansiyonun.
Limonlu su bana çok iyi geldi. Enseni kafanı güzelce yıka. Uzan dinlen ama o sırada tansiyonu düşünme. Sonra tekrar ölç bakalım umarım düşmüş olarak görürsün