2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yaaa sancım mı çıkıyoooo göremiyorum telden yansıtma yapıyorum devletteyim beni doğuma almasın bunlar 2 kere yükselmiş dimi ben mi yanlış anladım

Eklentiler

• IMG_5476.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 97
normal dogumda uyusturma işlemi belli bir aciklik olunca yapacaklar.arkadaslarim baya memnun kalmislar.bende dr a soyledim ıstiyorum o da hastaneye bildirdi.6 kasim da çağırdı hastane daha fazla detayi o zaman ogrenirim yazarim

Kiz çıldirma geri çekilme korunma değil millete gaz verip hamile bırakma zevk suyunda sperm olduğu bilimsel bir kanıt aman diuim öyle hamile kalan çok kişi biliyorum

7 yıldır evlıyım Bi sıkıntı yasamadm dedıgın olur mu olur aynen.. Ama eşim cidden dikkat edıo, dikkat etmiceni umursamaz Bi erkek oldugunu bilsem hayatta cesaret etmem.. Geri çekılmeyı bıraktgm anda hamıle kalıorm zaten.. Eşim o yuzden cok dıkkatli.. Her erkek yapamıo onu ama cidden

Ayy ben hem dogum kontrol hapi kullaniyodum hemde geri cekilme oluyordu şakkk hamis kaldim nasil oldu ne ara oldu hala 9 ay oncesindeyim spiral taktircam bir de onu deneyim

Ayy ben hem dogum kontrol hapi kullaniyodum hemde geri cekilme oluyordu şakkk hamis kaldim nasil oldu ne ara oldu hala 9 ay oncesindeyim spiral taktircam bir de onu deneyim

Valla evlendim evleneli ıkımızde bişey kullanmadık ama eşim çok dikkatli ve cok titiz o konuda.. İstemedgm zmnlarda, cocuk dusuncemız yokken aşırı dikkat edıyor.. Erkekte bitio iş gibi gelıo bana ya, erkek dikkat ederse hiç sıkıntı olmaz gibime geliyor.. Ikı sahip cıksınlar ayol onlarda şeylerine hep biz mi hormonlarla oynatcaz

Bence İkinci çocuktan sonra cesaret edemezsin bu şekilde korunmaya

Yarım saat sonra tekrar ölç. Hatta limonlu bir su çay vs iç

Teşekkürler öneriler için, limonlu su ve duş biraz işe yaradı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…