2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Cıkmaz ya merak etme sakin ol stres yapcagın bişey yok su an enfeksiyon düşerse iyisin

kız dur artık ya ne kaldı surda öne cekersin bide dogumu
Ben bu çocuğu taşıyamıyom artık sabrım gelmiyo artık Allah ne verdiyse
Gece ilişki oldu sabah hastaneye yatırdılar sancılarım başladı olur mu olur inanırım şaka bir yana normal doğumu kolaylaştırıyor dr öneriyor zaten son zamanlarda ilişkiyi
Allahım nasip et

Canım idrar yoku enfeksiyonuysa bende hamileliğin başından beri var hatta bu son ayımda daha da arttı ama kötü bi yan etkisi asla yok endişe etme sende hamilelikte çok normal

Çok fena bizim bu bebeler ya inatçılar resmen

Cıkmaz ya merak etme sakin ol stres yapcagın bişey yok su an enfeksiyon düşerse iyisin
Yok çok baskı hissettim canım o korkuttu beni akşam üzeri başladı ve karnım baya büyümüş haftaya bana yeter valla enfeksiyon düşsün doğumda bebeklerime geçmesin yeter, sabır yok bende yarın çantamı hazırlıcam hazır dursun artık oda
yer değiştirmişler muhtemelen o baskı yapıyor hareketleri farklı baya
Canım idrar yoku enfeksiyonuysa bende hamileliğin başından beri var hatta bu son ayımda daha da arttı ama kötü bi yan etkisi asla yok endişe etme sende hamilelikte çok normal
Benimde hep var canım o yüzden kontrol niyetine gittim kaç tane şase kullandım hamilelik boyunca derdim tek o değil beklemek stresle geçiyo artık tükendiğimi hissediyorum yoruldum karnım sizin *2 olarak düşün yatmak etmek yatıyorum sabah hareket ediyolarmı kalkıyorum her gece bişey olucakmı korkusu yıprandım yani 36. Haftada ikizler için çok iyi bi hafta zaten

Of bu aynı ben valla çok güzel geçmişti ama şimdi niye böyle oldu ki

Kızlar, soyasosu , bu sezaryen operasyonu ne kadar sürüyordu? ameliyathaneye 1de girmişsek mesela odaya kaçta çıkıyoruz bir aksilik olmazsa? Ben onun kaydını tutmamışım hiç

Annemde dio ya, şeyi kaşınmaktan beter olurmuş koparıp atacak derecede olurduk dio.. Bence bellı Bı noktaya kadar cok muhım degıl ama cok fazlaysa enfeksiyon o zmn önemlı olabılır.. Bnm crp 8 fılan cıkıodu, gercı ona rağmen doktor şase verdi hep ama çok muhım degıl bence bu tip degerler bence

Kızlar, soyasosu , bu sezaryen operasyonu ne kadar sürüyordu? ameliyathaneye 1de girmişsek mesela odaya kaçta çıkıyoruz bir aksilik olmazsa? Ben onun kaydını tutmamışım hiç

Ben ilkinde 2ye dogru girip 5e dogru cıkmıstım.. 15.13de dogmustu Eymen, 5e dogru da odaya götürdüler beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…