Annemde dio ya, şeyi kaşınmaktan beter olurmuş koparıp atacak derecede olurduk dio.. Bence bellı Bı noktaya kadar cok muhım degıl ama cok fazlaysa enfeksiyon o zmn önemlı olabılır.. Bnm crp 8 fılan cıkıodu, gercı ona rağmen doktor şase verdi hep ama çok muhım degıl bence bu tip degerler bence
Bebege geçme olasılığı var son haftalarda aniden su geldiğinde de geçiyor mesela birini okudum dişi ağrımamış etmemiş ama içten apse yapmış meğer o bile bebege geçmiş sonra küvöze alıyolar mecbur onu yaşamayım bari diye çabalıyorum gebelik başından beri var ya bide, doktorum cevap yazmış bencede kullanmaya başlayalım diye
Rüyamda nst kağıdı başlatıyolar düzenli sancılarım çıkıyo bi yukarı bi aşağıya bakmak etmek istiyolar ben çıkıyorum ordan imza attırıyolar benn biliyorum siz tekrarlamayın gerdi beni bu yazı diyorum bebeklerin ölümünden sorumluluğu kabul ediyorum gibi bişey yazdırdılar dün bi vajinal istemedim diye çok etkilendim
Sancım çok çok çok çıksa zaten direk özele giderdim yani
Kızlar safra asidi sonucu çıkmış.. Çok enteresan sekılde hemde... Sonuc gayet normal, öncekı den bıle düşük.. Önceki 6.5ti şimdi 5.5 çıkmış.. Anlamıorm ya, deli gibi de kaşınıyorm
Bilmem ben dogum yapınca eymenı kuvoze götürürken doktor kız kardeşime sende git cocukla demıs.. Beni diyince ablanın cok işi var demiş.. 7 kat dikilio, bide kıloluyum ya ondan uzun sürmüş olabılır
Abov… üç saat çokmuş ya. Bana da saat ikiye vermişler operasyon randevusunu ama zamanında başlamaz o. Öğretmenleri de çocuğu babası alıp eve getirsin diyor o gün, ama adamın kapıda dikilip bebeği de gözetlemesi lazım. böyle fani dertler içine girdim sabah sabah.
Benin oğlum 14.30 da doğmuş, ben dörtte kesin odadaymışım ama kaçta odaya girdim, ameliyat kaçta başladı, o kısım eksik.
Kızlar, soyasosu
, bu sezaryen operasyonu ne kadar sürüyordu? ameliyathaneye 1de girmişsek mesela odaya kaçta çıkıyoruz bir aksilik olmazsa? Ben onun kaydını tutmamışım hiç
Abov… üç saat çokmuş ya. Bana da saat ikiye vermişler operasyon randevusunu ama zamanında başlamaz o. Öğretmenleri de çocuğu babası alıp eve getirsin diyor o gün, ama adamın kapıda dikilip bebeği de gözetlemesi lazım. böyle fani dertler içine girdim sabah sabah.
Benin oğlum 14.30 da doğmuş, ben dörtte kesin odadaymışım ama kaçta odaya girdim, ameliyat kaçta başladı, o kısım eksik.
Bebege geçme olasılığı var son haftalarda aniden su geldiğinde de geçiyor mesela birini okudum dişi ağrımamış etmemiş ama içten apse yapmış meğer o bile bebege geçmiş sonra küvöze alıyolar mecbur onu yaşamayım bari diye çabalıyorum gebelik başından beri var ya bide, doktorum cevap yazmış bencede kullanmaya başlayalım diye
Evet şuan tam da onu yaşıyorum idrar yolu enfeksiyonum vardı kontrolde suyum azalmıştı doğum yaptım 18 inde bebeğim hava küvözde Kesin demiyorlar ama sende ki enfeksiyondan olmuş olabilir dediler suyu azaldığı için
Günaydın kızlar..
Bugün birazdan kontrolüm var aşırı merak ediyorum kilosunu ve doğum gününü saatini doktora hiç sormuyorum günümüz belli olmasın diye
Daha doymadım ben hamişliğe Ama bence bugun artık söyler diye umuyorum
Günaydın kızlar..
Bugün birazdan kontrolüm var aşırı merak ediyorum kilosunu ve doğum gününü saatini doktora hiç sormuyorum günümüz belli olmasın diye
Günaydın kızlar..
Günaydın kızlar..