Oyy maşallah 4 saat filan bana uzun geldi bir korkmadım değil Demek ki kişiden kişiye de değişiyor ama doktorda dedi zaten pazar günü istersen 1.5 saat geliyim bir şey olmaz dedi. Ama istemiyorum o ayrı daha hiç hazır değilim
Oyy maşallah 4 saat filan bana uzun geldi bir korkmadım değil Demek ki kişiden kişiye de değişiyor ama doktorda dedi zaten pazar günü istersen 1.5 saat geliyim bir şey olmaz dedi. Ama istemiyorum o ayrı daha hiç hazır değilim
Valla kiloyla mı ilgili cidden acaba? Benim ilk doktorum, canım doktorum hiç gık demeden dikmişti. Şimdiki zaten kontrollerde sürekli göbeğime bakıp iç geçire geçire bir hal oluyordu, acaba ben bunu nasıl dikicem de diğer randevularıma yetişicem hesabı mı yapıyordu iç geçirirken
Evet şuan tam da onu yaşıyorum idrar yolu enfeksiyonum vardı kontrolde suyum azalmıştı doğum yaptım 18 inde bebeğim hava küvözde Kesin demiyorlar ama sende ki enfeksiyondan olmuş olabilir dediler suyu azaldığı için
Valla kiloyla mı ilgili cidden acaba? Benim ilk doktorum, canım doktorum hiç gık demeden dikmişti. Şimdiki zaten kontrollerde sürekli göbeğime bakıp iç geçire geçire bir hal oluyordu, acaba ben bunu nasıl dikicem de diğer randevularıma yetişicem hesabı mı yapıyordu iç geçirirken
Hahhahha çok güldüm çok yaşa ben çekiniyorum ama doktordan henüz bunu hissetmedim kendine güveniyor gibi geliyor kilomda varya korkuyorum falan diyince oralı olmuyor gibi kızıımda doktor beni dikerken kilo vermelisin falan demişti bu doktorum farklı
Sezaryan göbeğimde duruyodu nerdeyse bu çıocuklar nasıl büyücek karnımda diyip duruyodum bi şekilde geldik buralara benimlede çok uğraşıcak bence
4.aydan itibaren aşırı ödemimle beraber gebelik zehirlenmesi korkusuyla geçen aylardan sonra nihayet bugün 38. Haftalık olduk. Derin bir ohh çekmekle beraber normal doğum çarpıntıları başladı, hem istiyor hem korkuyorum Allah başarmayı nasip etsin.
2 güncük kalmış sana ne zor geçsede bazen önüne geçemiyoruz yaşıcaklarımızın tek sağlıkları yerinde olsun yeter, çıkıncada eve çok misafir kabul etmeni tavsiye etmem bi 20 gün eş dost gelmeyi versin
AAstrologsero
cumu anlayamadım haftaya doğurucak gününü aldı normal doğum yapamazsın demiş doktor baş çevresinden ilişkiye girsem tetikler mi diyor uslu uslu beklese 1 hafta daha sezaryan olmasa hadi normal için çabalar anlarım çok istiyor valla doğurmak beni bile geçti şuan
Kızlar, @soyasosu, bu sezaryen operasyonu ne kadar sürüyordu? ameliyathaneye 1de girmişsek mesela odaya kaçta çıkıyoruz bir aksilik olmazsa? Ben onun kaydını tutmamışım hiç
Canım ameliyat çok uzun sürmüyor ben büyük oğlumda 11 de odadan aldılar 11:30 da doğdu. Gitmemle anestesi aldılar anestesi için beklemedim. Çocuk 10-15 dakika demeden alınıyor.senin dikilmen arkasndan gitmen yarım saat sürmüyor.aksilik çıkmadığı sürece
Canım ameliyat çok uzun sürmüyor ben büyük oğlumda 11 de odadan aldılar 11:30 da doğdu. Gitmemle anestesi aldılar anestesi için beklemedim. Çocuk 10-15 dakika demeden alınıyor.senin dikilmen arkasndan gitmen yarım saat sürmüyor.aksilik çıkmadığı sürece
Benimde uzun sürmedi tam hatırlamıyorum ama kızım hemen doğdu ama dikim işlemlerini tam net hatırlamıyorum galiba sakinleştirici yaptılar ama hemn çıkmıştım öyle saatler sürmedi en fazla 40 dk ikizlerde nasıl olur bilmiyorum hangidi önce doğucak çok merak ediyorum
Benimde uzun sürmedi tam hatırlamıyorum ama kızım hemen doğdu ama dikim işlemlerini tam net hatırlamıyorum galiba sakinleştirici yaptılar ama hemn çıkmıştım öyle saatler sürmedi en fazla 40 dk ikizlerde nasıl olur bilmiyorum hangidi önce doğucak çok merak ediyorum
Çıktım doktordan doppler istedi kan akışına bakacak kilo çok almamış dedi halbukı almıs Doktor benden ne beklıyorsa tosuncuk doğurmam mümkün mü kızımda 2800 doğmustu
Neyse dopler de sıra vardı eve geldım 4 de gıdıcem sanırım coraspırını kestı dıye telaş yaptı ondan baktıracak kan akışına emın olmak ıcın.
Sana gün vermişmiydik dedi yook böyle iyi dedim güldü Hala gün almadım bakalım neler olacak saat 4 de