2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kac kilo olmus

Kızlar ben nstye geldim (36+2), doktor rüptür ihtimali var diye iki günde bir istemişti. Nst temiz çıktı ama nst sonrası tansiyonumu 12 9 ölçtü hemşire. Doktorunuza söylersiniz dedi. Doktor da hastanede değil bugün, nstyi mesaj atmıştım. Şimdi tansiyonu hiç karıştırasım yok. Cuma kontrolüm var zaten, 14 ü geçmezse sorun olmaz di mi herhalde? Zaten 37+2 de almayı planlıyor yavrumu, hemen gel, alalım demesin?

Canım 14/9 sınır diyorlar evde tansiyon aletin varsa takıpte kal bence söylesende sıkıntı olcagını düşünmüyorum 12/9 la hemen gel alalım demez yani

Canım 14/9 sınır diyorlar evde tansiyon aletin varsa takıpte kal bence söylesende sıkıntı olcagını düşünmüyorum 12/9 la hemen gel alalım demez yani
Evde de var ilk gebelikten kalma, takip ediyorum. Neyse eşim doktora yaz yaz diye ısrar edince yazdım, takip edelim dedi. 14/9’a kadar bir şey yapmana gerek yok dedi.

Eşim de doktordan hevesli çıktı, gerekirse alsın hemen diyo Hay allahım ya, onlardan alıp bize mi verdin bazı şeyleri, naaptın.

Bence söylesen daha iyi olabilirdi belki doğuma kadar daha çok yukselmesin diye ilaç yazardı sen kendin yinede limonlu su ve sarımsak tüket düşer çok yüksek değil zaten

Yeter ya daha ne olsun
Bu doktor perinatoloğ değil sıradan kadın doğum uzmanı bence ondan korkuyor.
Çünkü detaylıda ki doktor ne dedı ise hepsını dınlıyor ona göre hareket ettı hep.
Gecen hafta coraspırını kesınce acabamı dedı halbuki bana sorsa uzman değil profum bu konuda 5 sene her türlü konuda tez yaptım Kaç ilde doktora gıttım

Korku korku.. Bak ben eminim 10 tane dogursam 10 nu da 3 kılonun ustunde cıkmaz ama eşim duydu doktorun kan akışına bakalım dediğini hemen telaşlandı.
Gelişimi yavaşlamışsa hemen alsın modunda oda. Halbukı bir gün bir gündür.

senin ne zamandı günün canım

Normal doğum mu sezeryan mı ? Bende de idrar yolu enfeksiyonu var ama sezeryan dada bebeğe geçiyor mu ki

Once kesesi asagida durani aliyorlar canim. Normal dogum olsa once o doguyor. doktorum alttakine hep abla diyor
Ikizler sezaryen de kesi biraz daha buyuk oluyor diye uyardi beni. Daha kucuk olduklari icin zarar vermeden cikarmak icin daha buyuk kesiyoruz maalesef dedi. Gerci benim tecrubem yok, karsilastirma yapacak bir referansim da yok :) sen karsilastirirsin artik

sen doktoru yönlendirceksin elinde olsa aslında normal kadın dogumcu olsa bile bu bilgilere ne yapılıp yapılmayacagına hakim olması lazım iyi kötü

sen doktoru yönlendirceksin elinde olsa aslında normal kadın dogumcu olsa bile bu bilgilere ne yapılıp yapılmayacagına hakim olması lazım iyi kötü
Özel hastanede calısıyor hastası çok kendını eğitime adarsa gelişir yoksa böyle devam eder. Tecrübeleriyle oda olgunlaşacak işte

Mubeiz canım naptın yazdın mı ben sayfalara bakamadım ama iyisindir inşallah
Kızlar hepinize güzel dilekleri için teşekkür ederim kan sulandırıcı kullandığım için ve sezaryen ani geliştiği için gece kanamayı durdurmada zorluk çektiler benim için zorlu oldu ama şimdi iyiyim. Dünden beri yarım saat bile uyumamışımdır kızımla bütün gece emiştik her şey yolunda çok şükür

Cok gecmiş olsun canım ya cok sükür atlatmıssın kavusmussun kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…