Korku korku.. Bak ben eminim 10 tane dogursam 10 nu da 3 kılonun ustunde cıkmaz ama eşim duydu doktorun kan akışına bakalım dediğini hemen telaşlandı.
Gelişimi yavaşlamışsa hemen alsın modunda oda. Halbukı bir gün bir gündür.
Bu seferki çıkabilir ama bence erken gelmezse. 2700 küsur demişsin, hamilelik günlüğünle uyumlu değil mi zaten, 2.800 civarı diyor orada da.
Korkmasına biz de korkuyoruz bazen, hatta benim tansiyon ondan fırladı muhtemelen ama erken almak çözüm olsa ooo… bir ay az hamilelik çekmek çoğumuzun işine gelirdi herhalde
Bu arada benim de hiç doğurasım yok, üstelik hamileliği hiç sevmememe rağmen. (Göbeğimi gönlümce gere gere gezebilme kısmı dışında tabii, o kısmı çok seviyorum) belki fikrini değiştirir doktorum cuma günü, yoksa pazartesi operasyondayım. umarım sağlıkla kavuşuruz hepimiz
Once kesesi asagida durani aliyorlar canim. Normal dogum olsa once o doguyor. doktorum alttakine hep abla diyor
Ikizler sezaryen de kesi biraz daha buyuk oluyor diye uyardi beni. Daha kucuk olduklari icin zarar vermeden cikarmak icin daha buyuk kesiyoruz maalesef dedi. Gerci benim tecrubem yok, karsilastirma yapacak bir referansim da yok :) sen karsilastirirsin artik
Aboo büyük mü kesiyolar benden 2,5 kilo çocuk çıktı bi çok büyük değildi kesik bunlar demek farklı olucak biri zaten makat uğraşıcaklar desene yan yanalar galiba şuan hep erkek olan attaydı bakalım durmuyolar yerinde bunlar o yüzden ayırt edemiyorum inşallah bunlarda ilki gibi rahat geçer gözüm korktu
Kızlar bu arada şok şok 3200 dedikleri bebem 2900 doğdu boyuda 47 cm bi minnoş yani suyum gelmese ve doktorum sırf gelişimi iyi dediği için sezaryan olsaydım vicdan azabından ölürdüm herhalde
Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi bebişlerin kilosunun Farklı çıkma sebebi galiba nefes alırken ve verirken Farklı çıkıyor ölçümler ve gramları oynuyor yinede iyi kilosu maşallah
Kızlar hepinize güzel dilekleri için teşekkür ederim kan sulandırıcı kullandığım için ve sezaryen ani geliştiği için gece kanamayı durdurmada zorluk çektiler benim için zorlu oldu ama şimdi iyiyim. Dünden beri yarım saat bile uyumamışımdır kızımla bütün gece emiştik her şey yolunda çok şükür
Kızlar bu arada şok şok 3200 dedikleri bebem 2900 doğdu boyuda 47 cm bi minnoş yani suyum gelmese ve doktorum sırf gelişimi iyi dediği için sezaryan olsaydım vicdan azabından ölürdüm herhalde
Aboo büyük mü kesiyolar benden 2,5 kilo çocuk çıktı bi çok büyük değildi kesik bunlar demek farklı olucak biri zaten makat uğraşıcaklar desene yan yanalar galiba şuan hep erkek olan attaydı bakalım durmuyolar yerinde bunlar o yüzden ayırt edemiyorum inşallah bunlarda ilki gibi rahat geçer gözüm korktu
2.5 kilo da minyonmus zaten belki ayni derece kesi olur. Bebek cok yagli degilse kolu bacagi kirilmasin diye imis allah korusun.
Rahat gecer gene eminim :)
Benim biri makat biri yan kafalarina gore takiliyorlar
Ssaskito
valla en son ikiside makattı kafaları üstteydi baş baş takılıyolardı biri değişmiş hissettim ve baskıda hissediyorum önceki pozisyonda çok iyilerdi rahattım ağırlıkları dışında,
İnşallah rahat geçer korkmuyo değilim ama ilkinin rahatlığı var üzerimde birazda,
Senin kızçeler nasıl gelişimi kaç kilo olmuşlar
Bi ikiz annesi senle ben aktifiz galiba
seninkinin de kilosu benimki gibi hatta benim 2 haftada 5 gr almış ultrasona göre ama doktor alalım demedi .Ultrason ölçümleri nokta atışı olmuyor almıştır bir 75-100 gr aslında dedi .
Selam kızlar. Mesajlar birikmiş hızlıca geçtim. Günlerdir az uyku, dün sabah erken hastane işleri falan derken gece resmen kütük gibi uyumuşum. Bir kere wc kalktım. Size bakayım dedim elde tlf yine sızmışım. Eşim 2 3 kere yaşıyımuyum diye bakmış doğursam bile uyanmazdım sanki
Sabahta gidip sağlık ocağında kan verdim açlık şekeri için. Yarın çıkacak bakalım. İnşallah düzgün çıkar moralim düzelir.
Bu arada oksapar için enjeksiyon öncesi havasını almayın demiştiniz. Dün kan sulandırıcı olarak ENOX diye bir iğne verdi Dr. Sanırım muadili oksaparın. Hastanede hemşire uygulamayı gösterirken özellikle havasını almamız gerektiğini söyledi. Ve öyle de yaptı. İlaçtan ilaca değişiyor mu bilemedim.
Bugün göbekten 2.yi oldum 3 5 güne heryerim morarır artık
AAstrologsero
cumu anlayamadım haftaya doğurucak gününü aldı normal doğum yapamazsın demiş doktor baş çevresinden ilişkiye girsem tetikler mi diyor uslu uslu beklese 1 hafta daha sezaryan olmasa hadi normal için çabalar anlarım çok istiyor valla doğurmak beni bile geçti şuan
Evde de var ilk gebelikten kalma, takip ediyorum. Neyse eşim doktora yaz yaz diye ısrar edince yazdım, takip edelim dedi. 14/9’a kadar bir şey yapmana gerek yok dedi.
Eşim de doktordan hevesli çıktı, gerekirse alsın hemen diyo Hay allahım ya, onlardan alıp bize mi verdin bazı şeyleri, naaptın.
Benimki de geçen gün öyle diyor. Gerekirse falan da değil. Sen sanki 2 3 hafta daha dayanamayacaksın. Yarın gidelim de alsın Dedim manikürde tırnak mı kestiriyosun sen
Maşallah canım sağlıcakla kavuşmuşsunuz çok şükür sanırım söylenenden fazla doğan bir benim oğluşum oldu hem boy hem kilo bende diyorum ki keşke dursaydı gğzel bir kiloda doğardı bizede sürekli gelişim geriliği var dediler bu dr hiç birine güven olmuyor
Tam ben iyileşiyorum iyiyim derken kocam grip olmasın mı…… iyileşmek için 6 günün var çocuğunu göstermem sana dedim bence güzel bi tehtid hasta olmasaydı
Kızlar tüp bağlatan ya da bağlatmayı düşünen var mı sizce napsam ameliyat 5 dk daha uzar sadece dedi. Spiral filanla uğraşmak istemiyorum daha ama eşimde tüpü bağlatma dünyanın bin türlü hali var diyor. Bir daha hamile kalırsam yine doğururum ben aldıramam ama sanırım bu sefer depresyondan da çıkamam. Grupta bağlatmayı düşünen yok dimi
Bu arada dün gittiğim perinatolog bebeğin kafası aşağıda ama doğum kanalına girmemiş ve açılmada hiç yok dedi, 36 haftalık olduk, acaba böyle şeyler ne zaman başlıyor kızlar