2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Saat 9:20 10 gibi yükselen yay oluyodu yanlış bakmadıysam
Canım yarın bağcılara acile gitmeyi düşünüyorum, kasık ağrılarım hala geçmedi. Enfeksiyon azaldı mı azalmadı mı onda da emin değilim, eskisi kadar olmasa da hala hafif sarı akıntım var. Direkt kadın doğum acile mi gitmek gerekiyor?

Geçenkinde kusma vs olunca gribal enfeksiyon da olabilir diye önce normal acile yönlendirmişlerdi.

Cuma doktora gittiğimde elimde tahlillerim olsun istiyorum. Sağlık ocağında her tahlili yapmadıkları için acil daha mantıklı geldi

Bu arada dün gittiğim perinatolog bebeğin kafası aşağıda ama doğum kanalına girmemiş ve açılmada hiç yok dedi, 36 haftalık olduk, acaba böyle şeyler ne zaman başlıyor kızlar
Bizde aynı durumdayız. Dün Dr kafa aşağıda ama kanala girmemiş dedi. Zamanımız var ve muhtemelen sezaryen nasılsa diye önemsemiyorum da pek. 36+4üm bugün

Benimki de geçen gün öyle diyor. Gerekirse falan da değil. Sen sanki 2 3 hafta daha dayanamayacaksın. Yarın gidelim de alsın Dedim manikürde tırnak mı kestiriyosun sen

Aa et beni aldırıyoruz sanki hayır bir şey değil de arkadaş, sen asıl panik olması gereken, konunun asıl muhattabı anne adayı panik olmamışken, ne diye rol çalıyorsun? Vallahi benimki beni de panik etti, şimdi pazartesiye kadar karnımda bir şey olur mu acaba endişesine girdim. (Ha ben panik olunca,hemen ağız değiştirip yok canım, yoksa doktor yollar mıydı seni, çok endişelisin falan demeler var bir de utanmadan)

Bir de dişi kuş sendromu mu diyorlar, ne diyorlar, hani doğumdan önce enerji geliyomuş ya, ondan geldi (enerji değil de heves diyelim). hiç niyetim yokken evi temizleyip toparlamaya giriştim. Gerçi hızıma bakarsak dişi kaplumbağa sendromu demek daha doğru olur.

Ama çantam hazır değil tabii ki daha

Bu sefer bende kadın doğuma sordum orda kayıt açıldı 35 haftalık olduğum için sanırım tansiyonum yüksek dedim ben sende enfeksiyonum arttı galiba dersin olmadı canım

Bu arada dün gittiğim perinatolog bebeğin kafası aşağıda ama doğum kanalına girmemiş ve açılmada hiç yok dedi, 36 haftalık olduk, acaba böyle şeyler ne zaman başlıyor kızlar

Bizde aynı durumdayız. Dün Dr kafa aşağıda ama kanala girmemiş dedi. Zamanımız var ve muhtemelen sezaryen nasılsa diye önemsemiyorum da pek. 36+4üm bugün

İlk gebeliklerde geç girebiliyor demişti doktorum bana, ilkinde benimki de 39. Haftada girmemişti hala, sonra sezaryen oldu başka nedenle.

Bişey sorucam kızlar bende 3 gün oldu sanırım gündüz gece farketmiyor şimdi otururken 5 dk gözlerimi kapadım anında göz altlarımdan ter basmaya başladı gecede yüzümden başlıyor su gibi oluyorum ve hissediyorum o teri uyku arasında da olmuyo yatmam veya gözümü kapatmam yetiyo bu durum için neden olabilir
Bide çay falan içince birden burnumun üzeri yüzüm boncuk boncuk yerliyor

29+6 da ikisini de 1450 gr civari yakin olcmustu
31+6 da 1850 ye 1550 olctu. Ama kucuk olani tam olcemedim dedi, digeri golge yapiyordu uzerine. Telaslanma diye 3 kere soyledi :) insallah 2 hafta sonra iyi cikar yine.
Ben aralik annelerini de takip ediyorum, orada var baya aktif ikiz. Hatta bir arkadasi doguma alma ihtimalleri vardi dunden beri haber bekliyoruz ondan.

Bu sefer bende kadın doğuma sordum orda kayıt açıldı 35 haftalık olduğum için sanırım tansiyonum yüksek dedim ben sende enfeksiyonum arttı galiba dersin olmadı canım
Sağ ol canım, yarın akşam bir gideyim bakalım. Benim de yarın 36+2 olmuş olacak

Maşallah çok normal şunu anladım 32 den sonra daha hızlı kilo alıyolar gibi geldi benimde biri küçük kız olan doktor iyi ki kızda gerilik var kız bebeklerin ciğerleri daha iyi gelişiyo dedi senin kızlar daha iyi durumda olucaklar aralık bana çok uzak haftaya doğum olur belki aa aralık annesiyse çok erken doğumu olucak demekki Allah yardımcısı olsun

Sağ ol canım, yarın akşam bir gideyim bakalım. Benim de yarın 36+2 olmuş olacak
Direk kadın doğuma git o zaman canım uzun sürüyo alttan bakmak istiyolar falan falan istemiyosan zorlamıyolar ama doğumlar oluyo yatan kalkan biri sancıyla geldi ağlıyodu kadın açılması varmış sezaryana çıkanı indirip doğumu başlayanı aldılar ebeleri çok iyi ama nst ilgilenenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…