2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Göz kapayınca veya yatınxa ter basma kısmını hiç bilmiyorum (acaba tansiyon mu düşüyor bir nedenden ötürü?) ama birkaç gündür hava (İstanbul’da en azından) mevsim normalinin üstünde, buraya birkaç kişinin daha yazdığı gibi, gece gündüz otururken yürürken yatarken vb sürekli ter basabiliyor. Mesela ben geceleri yine eylül başındaki gibi kan ter içinde uyanıp üst değiştirmeye başladım yine. Çay içince de bu sıcakta iyice ter basıyordur bence.

Kızlar 5'te kontrolüm var, son kontrol. 2,5 gündür çok terliyorum, akşamüstü de bebeğim inanılmaz kasıklarıma baskı yapıyor. Bakalım ne diyecek doktorumuz... Ay heyecanlıyım. (4 Kasım'da planlı sezaryenim var, o yüzden son kontrol.)

Yatar yatmaz olması gözümğ kapattığım an dallana kadar ter içinde kalıyorum onu anlamadım yazın bende çok terledim gitmişti mesela ama gece tekrar başladı ve gözümğ kapatınca olması şaşırdı çünkü otururkende gözümü kapattım baktım yine ter basıyo, bende gece üzerimi değiştiriyorum boynum gögsüm ter oluyor sabaha karşı üşüme geliyo benim evim serin oluyor çünkü

Hayırlı haberler al inşallah haberdar et bizide

Kızlar bende az önce mutfakta bacak bacak üstüne atmış yemek yiyordum artık yemeği erken yiyorum akşam daha fena oluyorum diye. Sol bacağıma ağrı girdi pıt diye resmen, bir baktım morarmış varis çıkmış şok oldum. Zaten bir tane o bacakta vardı aslında sadece bir varisim vardı liseden beri de var üstüne çıkmış. Doktora haber vermeli miyim ya da bir şey yapmama gerek var mı acaba ayaklarımı havaya kaldırıp bekliyorum şimdi. Ne hızlı ve kolay çıkıyormuş ya şok oldjm

Tam doktora gitmek için çıktık kapıyıda bi güzel kapattık evin anahtarı arabanın anahtarı kaldı içeride sinirden oturdum ağladım doktorada dedim gidemicez şimdi

Kizlar özellikle preeklampsi hakkında bilgisi olanlara soruyorum kaşıntı nerelerde olur . Benim sadece göbeğim deli gibi kaşınıyor çıldırcam. Ama korktum da bu gebelik zehirlenmesi olabilir mi yoksa sadece göbeğim büyüdüğü için basit bir kaşıntı midir ?

Ben söylemiştim onu dediğimin arkasındayım o hava hem ilaç dışarı çıkmasın hemde damars denk gelirse kanamayı görmek için var . Ama kim nasıl istiyorsa uygulasın valla karışmıyorum bezdim

Gebelik zehirlenmesinde kaşıntı olmuyor canım. Tansiyon ödem vb gibi şikayetler oluyor

Bence basit bir gerilme kasıntısı canım arkadasların yasadıgı cok farklı kasıntılar

Kızlar ben bu cuma doğuruyorum sabah 7 de benim ödemim arttı tansiyonum aynı ama ayaklarım fena, zaten idrarda proteinde eser miktarda çıkmıştı. Tablo yavaş yavaş preeklampsiye doğru diyor doktorda bugün görünce yüzün ödemlenmiş dedi 2 günde herşey değişmeye başladı şaka gibi o yüzden p.tesiyi beklemiycem cuma sabahtan alıcak 36+5 te doğurucam

Aaaaaa cuma yi sayma bi perşembe kaldı yani ay çok heyecanlı

Yaaa öyle miii sende kavusuyorsun hayırlısıyla saglıkla gelsin canım yapcak bişey yok ikinizin saglıgı için hersey

Vücut kasininca preeklampsi diue duyardım hep canım yanlış mı biliyormuşum ay korktum
Kaşıntıda gebelik kolestazı oluyor canım @Berikk nun yaşadığı şikayetler gibi. Zehirlenme çok daha farklı. Ama seninki gerilmeye bağladır başka yerlerinde yoksa eğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…