2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Yarına çok azalacak ağrınız. 3. Gün hiç Bişey kalmayacak. Ben çok korkmuştum ağrılar bitmeyecek diye ama ağrı kesici vurunca geçiyordu hemen yada baya bi azalıyordu

Of kızlar hamileyken bu krampları yaşıyordum doğurdum yine aynı bacağıma öyle bir kramp girdiki uykumda dünden beri yürüyemiyorum resmen topallıyorum magnezyum da içtim napcaz böyle bu ayakla dr başka bir ilaç verir mi acaba annem gidecek üstelik bu şekilde ben naparım

Dun dr randevum vardi 2-3 cm acilma var dedi ama bekliyoruz iste sancilsirm siklasmadi henuz ya da ben mi anlamiyorum bilmiyorum

Demii minicik yaa dokunmaya korkuyorum hala bu benden mi çıktı diyorum yanındayken özlüyorum resmen Allahım annelik gerçekten delilikmiş
Öyleymiş cidden benim ikinci olmasına rağmen göğsüme yatırıyorum ellerini açıyorum öpüyorum böyle küçük küçük ama yetmiyor yani alıp içime sokasım geliyor oğlum çok kıskandığı için o olduğu zamanlar sevemiyorum pek ama sürekli emme haliyle kucağıma almak zorunda kalıyorum sonra büyük oğluma üzülüyorum mahsumlaşıyor baya bir kısır döngüdeyiz bakalım siz eve çıktınız dimi

Oğlunuz kaç yaşında. Bende doğumdan çok kızımı düşünüyorum. Ben yokken ne yapacak ne yiyecek ağlayacak mı 23 aylık kızım.

Oğlunuz kaç yaşında. Bende doğumdan çok kızımı düşünüyorum. Ben yokken ne yapacak ne yiyecek ağlayacak mı 23 aylık kızım.
Aslında küçük olması daha iyi gibi canım en azından hatırlamayacak veya çok anlamlandıramayacak olanları ona bakınca keşke çok farkında olmadan doğurmuş olsaydım diyorum bazen 5 yaşında herşeyin farkında biz bu kadar olacağını düşünmemiştik ama ben daha yakışıklıyım bebek çirkin filan diyor pusetine girmek istiyor babynestine yatıyor evin içinde ağlarken ınga diye ağlıyor çok üzülüyorum o öyle yaptıkça hep onunla ilgilenmeye çalışıyorum Şuan ev baya kalabalık üstelik herkes onunla ilgileniyor yalnız kalınca nasıl olacak bilmiyorum ben hastanedeyken eşim ilgilendi oğlumla sizinde babası ilgilense en azından babayla daha rahat olur

Göbeğin benin Göbeğime çok benziyor ortada top gibi . Yalnız sen böyle üşümüyor musun beni bi görsen polar eşofman takımı çorap hatta üstüne patik
Evet top tasiyor gibi ay yok ben yaniyorum ya. Bugun bi toplantida 'soğuk dimi' dedi birisi. Nasil baktiysam "tamam sen üsümüyorsundur" dedi surekli bi bunalma halindeyim ben normalde de vucudumu hafif serin tutmayi severim ama kısı gömlekle geciren tiplerdenim

Gözün aydin ne güzel kavustunuz. Cok guzel bi ömrü olsun insallah

dün saat 22 itibariyle normal doğum yaparak elendim ben. bal küpüm 2-4 hafta daha beklemek istememiş, bir gece ansızın 4 cm açıklıkla hastaneye gittim. 24 saate yakın açılmayı ve doğumu bekledim ama her şey ağlamasından sonra geçti. şimdi tedavim sürüyor, hepinize tek nefeste doğumlar diliyorum bana sessiz de takılsam çok şey kattınız.

Benimde asıl sırt ve bacak ağrılarım geçen sefer sezeryandan 10 gün sonra başlamıştı resmen ağlıyordum ağrıdan yataktan kalkamaz hale gelmiştim çok zor bu yüzden doğumdan sonra da magnezyum u hiç bırakmam valla tam toparlanan kadar

Bebeğin nasıl inşallah ikinizde iyisinizdir Allah analı babalı büyütsün çok tebrikler

Emzirirken büyük oğlun görüyor dimi? Bende bu durumu çok merak ediodum.. Görmesi iyi bişey mi diye... Cunku bi süre snra bebek hareketleri yapabılıolar, ilgi toplamak istedikleri için sınıfında Bi cocuk bebek gibi konusuyo kardesı olunca başlamış öyle konusmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…