- 31 Ekim 2022
- 1.222
- 2.403
- 63
- 27
1 kasımda doğuma gircem ya 31 Ekim gece 12den sonra yasak o yüzden. 12den önce aldığım da bi işe yaramayacak benimki gece zorluyorNeden yasak 12 den sonra k?
12den hemen önce gaviscon alabilirsin. Gündüz pek ihtiyacım olmuyor ama gece alıyorum. Dr sor ama alma diyeceğimi sanmam.
Hatta dışarı çıktığımda da yanımda rennie oluyor mesela ne olur ne olmaz diye.
Kızlar ben geceden beri fenayım. Mide yanması,ishal,sancı Allah ne verdiyse. Şimdi kasılmaları takip ediyorum dayanamıyorum artık ağlicam
Aslında küçük olması daha iyi gibi canım en azından hatırlamayacak veya çok anlamlandıramayacak olanları ona bakınca keşke çok farkında olmadan doğurmuş olsaydım diyorum bazen 5 yaşında herşeyin farkında biz bu kadar olacağını düşünmemiştik ama ben daha yakışıklıyım bebek çirkin filan diyor pusetine girmek istiyor babynestine yatıyor evin içinde ağlarken ınga diye ağlıyor çok üzülüyorum o öyle yaptıkça hep onunla ilgilenmeye çalışıyorum Şuan ev baya kalabalık üstelik herkes onunla ilgileniyor yalnız kalınca nasıl olacak bilmiyorumben hastanedeyken eşim ilgilendi oğlumla sizinde babası ilgilense en azından babayla daha rahat olur
O zaman çok az kalmıştırDun dr randevum vardi 2-3 cm acilma var dedi ama bekliyoruz iste sancilsirm siklasmadi henuz ya da ben mi anlamiyorum bilmiyorum
Benimde asıl sırt ve bacak ağrılarım geçen sefer sezeryandan 10 gün sonra başlamıştı resmen ağlıyordum ağrıdan yataktan kalkamaz hale gelmiştim çok zor bu yüzden doğumdan sonra da magnezyum u hiç bırakmam valla tam toparlanan kadar
Gaviscon kullanmadım, bilmiyorum ama operasyondan önce sekiz saatlik açlık istiyorlar, 12 de içilse 8 saat etkisini sürdürmez mi ilaç? Bence sürdürür ve işe yarar. Şimdiden stres yapmamak lazım, stres de mideye hiç iyi gelmez ki. Hem açlığı olası bir kusma durumunda aspirasyon olmasın diye istiyorlar, ilaca izin verirler belki mide sorunu ciddi olursa. Sormak lazım ama bence ilaç 8 saat etki eder herhalde ya. Şeker mi bu? Etsin yani bir zahmet.1 kasımda doğuma gircem ya 31 Ekim gece 12den sonra yasak o yüzden. 12den önce aldığım da bi işe yaramayacak benimki gece zorluyor
Neden bıraktırdı acaba ? Bizim doktorumuz biraz az konuşuyor böyle konularda bilgi vermedi bırakmam için bende hala içiyordum ikisini deMagnezyumu gebelikte ne kadar kullandınız? 36. İtibariyle bıraktırdı doktorum bana vitamin ile magnezyumu ama arada alsam mı diyorum ben de. Sezaryenden sonra benim de saçma bir baldır ağrım olmuştu ilkinde ama operasyonla bağdaştırmamıştım. Son bir ay adam gibi yürüyüş yapamama bağlamıştım. Bayağı bir sürmüştü hatta, her yürüyüşüm sonrası hamlık ağrısı gibi ağrıyordu. Kalsiyum yönünden zengin beslenmek de iyi gelebilir belki.
Ya aslında bizimki de pek vermiyor ama ben her kontrolde soruyordum şunları bunları kullanıyorum, ek lazım mı, devam mı diye. 36 hafta kontrolümde de haftaya bırakabilirsin demişti. Ben ilk gebeliğimde de demir ve galiba d vit dışında bırakmışım her şeyi son haftalarda notlarıma göre. (Bunda dvite de ara ver, doğumdan sonra devam edersin dedi. Pazartesiye planlanıyor doğum). Gerekçesini bilmiyorum.Neden bıraktırdı acaba ? Bizim doktorumuz biraz az konuşuyor böyle konularda bilgi vermedi bırakmam için bende hala içiyordum ikisini de
Canım bu hamilelikten sonra emzirme döneminde kullanılan multivitaminler varmış ağrıların, halsizliğin vs olursa doktoruna danış istersen belli takviye yaparOf kızlar hamileyken bu krampları yaşıyordum doğurdum yine aynı bacağıma öyle bir kramp girdiki uykumda dünden beri yürüyemiyorum resmen topallıyorummagnezyum da içtim napcaz böyle bu ayakla dr başka bir ilaç verir mi acaba annem gidecek üstelik bu şekilde ben naparım
Gözünüz aydın.. Saglıkla büyütünBen de çıktım kızlar .Allaha şükür bende de bebekte de hiçbir sıkıntı yok 2700 gr doğdu.Sütüm de geldi ama emmiyor tek sıkıntı bu şu an denemelere devam.Ameliyat sırasında hiç ağrı hissetmedim ama şu an dikiş yerlerim çok ağrımaya başladı.Ağrı kesici yapılacak dayanıyorum .Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah
Oo grubun ılk normal doğuranı olarak sizi tebrık edıyorumdün saat 22 itibariyle normal doğum yaparak elendim ben. bal küpüm 2-4 hafta daha beklemek istememiş, bir gece ansızın 4 cm açıklıkla hastaneye gittim. 24 saate yakın açılmayı ve doğumu bekledim ama her şey ağlamasından sonra geçti. şimdi tedavim sürüyor, hepinize tek nefeste doğumlar diliyorum bana sessiz de takılsam çok şey kattınız.
Benimki de magnezyumla ilgili 32.haftadan sonra sık kullanma dedi. Ağrılarım çok oluyordu, bir hafta kullan, bir hafta ara ver demişti. Yapılan bazı araştırmalara göre magnezyumun ileri haftalarda kullanılmasında bişi var dedi ama hatırlamıyorum. Hap yerine suda eriyen verdiği için, elimdekiler bittikten sonra bu hafta kullanamadım. Cuma günü aklıma gelirse tekrar sorarım.Ya aslında bizimki de pek vermiyor ama ben her kontrolde soruyordum şunları bunları kullanıyorum, ek lazım mı, devam mı diye. 36 hafta kontrolümde de haftaya bırakabilirsin demişti. Ben ilk gebeliğimde de demir ve galiba d vit dışında bırakmışım her şeyi son haftalarda notlarıma göre. (Bunda dvite de ara ver, doğumdan sonra devam edersin dedi. Pazartesiye planlanıyor doğum). Gerekçesini bilmiyorum.
Beni yatmadan önce aldığım 1 çorba kaşığı gaviscon sabaha kadar idare ediyor. Aldıktan sonra yüksekçe ve sola dönük yatmak iyi geliyor. Özellikle gün içinde düzgün bişeyler yemişsem ve akşam yemeğinde tam doymuşsam daha az yanıyor. Hafif yediğimde daha çok yanıyor sanki. Ama iştah sorunum var ve hep tam doyamıyorum. Yine de İyiki gaviskon var. Bu arada yanma olayı cidden fena..Gaviscon kullanmadım, bilmiyorum ama operasyondan önce sekiz saatlik açlık istiyorlar, 12 de içilse 8 saat etkisini sürdürmez mi ilaç? Bence sürdürür ve işe yarar. Şimdiden stres yapmamak lazım, stres de mideye hiç iyi gelmez ki. Hem açlığı olası bir kusma durumunda aspirasyon olmasın diye istiyorlar, ilaca izin verirler belki mide sorunu ciddi olursa. Sormak lazım ama bence ilaç 8 saat etki eder herhalde ya. Şeker mi bu? Etsin yani bir zahmet.
Benim yeni Dr da günde 2 aldığım Vicium 1e düşürüp ek magnezyum verdi. Hepsi farklı düşünüyor birşeyleri demekkiNeden bıraktırdı acaba ? Bizim doktorumuz biraz az konuşuyor böyle konularda bilgi vermedi bırakmam için bende hala içiyordum ikisini de
Gözünüz aydındün saat 22 itibariyle normal doğum yaparak elendim ben. bal küpüm 2-4 hafta daha beklemek istememiş, bir gece ansızın 4 cm açıklıkla hastaneye gittim. 24 saate yakın açılmayı ve doğumu bekledim ama her şey ağlamasından sonra geçti. şimdi tedavim sürüyor, hepinize tek nefeste doğumlar diliyorum bana sessiz de takılsam çok şey kattınız.
Bana hala biraktirmadi vitamin ve magnezyum ama benim tahlillere göre herhalde birde ben hamile değilken bel fıtığı için normal fizik drum magnezyum veriyordu bu ignelerden daha iyi demişti gerçekten de iyi geliyor banaMagnezyumu gebelikte ne kadar kullandınız? 36. İtibariyle bıraktırdı doktorum bana vitamin ile magnezyumu ama arada alsam mı diyorum ben de. Sezaryenden sonra benim de saçma bir baldır ağrım olmuştu ilkinde ama operasyonla bağdaştırmamıştım. Son bir ay adam gibi yürüyüş yapamama bağlamıştım. Bayağı bir sürmüştü hatta, her yürüyüşüm sonrası hamlık ağrısı gibi ağrıyordu. Kalsiyum yönünden zengin beslenmek de iyi gelebilir belki.
Kızımı spinalle doğurdum hiç birşey hissetmedim ne başım ağrıdı ne belim. Ama sanırım anestezi bana yan etki yapmıştı doğum yapmamın gecesine belden bacaklarıma kadar ürtiker olmuştum kocaman kabartılar vardı bu kez alerji için önlem alınacak.Korkmayın Allah’ın izniyle kolayca atlatacağızBir de yakın zamanda doğum yapan arkadaşım çok acıdı deyip duruyor
Aslında küçük olması daha iyi gibi canım en azından hatırlamayacak veya çok anlamlandıramayacak olanları ona bakınca keşke çok farkında olmadan doğurmuş olsaydım diyorum bazen 5 yaşında herşeyin farkında biz bu kadar olacağını düşünmemiştik ama ben daha yakışıklıyım bebek çirkin filan diyor pusetine girmek istiyor babynestine yatıyor evin içinde ağlarken ınga diye ağlıyor çok üzülüyorum o öyle yaptıkça hep onunla ilgilenmeye çalışıyorum Şuan ev baya kalabalık üstelik herkes onunla ilgileniyor yalnız kalınca nasıl olacak bilmiyorumben hastanedeyken eşim ilgilendi oğlumla sizinde babası ilgilense en azından babayla daha rahat olur
Kızımı spinalle doğurdum hiç birşey hissetmedim ne başım ağrıdı ne belim. Ama sanırım anestezi bana yan etki yapmıştı doğum yapmamın gecesine belden bacaklarıma kadar ürtiker olmuştum kocaman kabartılar vardı bu kez alerji için önlem alınacak.Korkmayın Allah’ın izniyle kolayca atlatacağız
Sen iyi simi bugün de git doktora bi nst gir tekrar daha çok var vajinal isterse de baktır en azından açıklık varmı yokmu anlar yoksa senin bebiş normal gelmeye çalışıcakKızlar ben geceden beri fenayım. Mide yanması,ishal,sancı Allah ne verdiyse. Şimdi kasılmaları takip ediyorum dayanamıyorum artık ağlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?