- 24 Kasım 2022
- 423
- 1.148
- 43
- 25
En iyisini yapmıs sın canım bende cıkmayı dusunuyorum burda psikolojik olarakta cok etkılenıyosunCanın 10 gündür aynı senin durumundayım bu süreyi evde geçiriyorum
Ara ara lekelenmeler oluyor
Düzensiz sancılarım oluyor açılmam en son 2 cm şuan ne durumda bilmiyorum ama evde daha iyi hissediyorum kendimi bir acil durum olmadığı sürece hastaneye gitmeye gerek yok çünkü doğum zamanı değil diyorlar hep
Canım nişan doğumdan 1-2 gün önce gelir, hatta 1 haftayı bulanlar bile var. Bence yarına kadar beklemek istemezsen bi acile mi gitsenKızlar doktorumu aradım açmıyor ulaşamadım şimdi benim haftam daha cok bebekte zaten 2200 gram haftamda 35+4. Haftam normal olsa beklicem ama daha küçük bu gelen nişansa ben napcam bilmiyorum
Halasının çocuğu olmamış eşim ve 2 abisinide kendi büyütmüş gibi sahipleniyor işte,Bnm hiç öyle düşüncelerim yok, kaynanamın umrunda degıl, öyle hevesi de yok geleyım edeyim diye, gelmesin zaten hiç böyle daha rahatımkayınpeder de kendı dunyasında, bir elinde cımbız bir elınde ayna umrunda degıl dunya o derece o taraftan kafam rahat yani
Ay cidden her kafadan ses olunca da çekılmez aslnda, düşününce halasının orda ne işi var yanihakverdim
Halasının çocuğu olmamış eşim ve 2 abisinide kendi büyütmüş gibi sahipleniyor işte,
Evet gerçekten kp de hiç bişey umrunda olmadan gezen bi insan böyle şeylerde kendini öne atar cıldırdığım şeyde bu. hepsi oluyo valla kızımda benim anneannemle teyzemde gelmişti şimdi söylemicez istemiyorum kimseyi aslında en güzeli seninki valla kafa rahat olucak en azından
Kaynanam allahtan menfaatçi biri, kendini yormaz baskaları için.. Hatta evlatlarına bile kendını yorduğunu düşünmüyorum o derece.. Allahtan işime gelıo bu durum.. Gecenkı dogumda da yabancı gibi ziyarete geldi gitti.. Bunda da öyle olur zaten suratına bakmam bile
Ayy en sinir olduğum sey kayınpederler.. Böyle vıcık vıcık kayınpederlere ifrit oluyormBi ağırlığı olur adamın ya, dogumda ne işin var, gelın düzelince kendıne gelınce gidip görürsün.. Hayır yani sen ne alaka
Bi çöp almadılar valla istemiyorrum eşime yalandan sorup duruyolar alıcak olan insan yada aldığımızı beğenmez dicek insan al oğlum çocuğun bi ihtiyacını gör der annem neler yaptı dün battaniyelerini almaya çarşıya gitmişler adam sormuş anne annemisin babaannemisin anne anne demiş adam hep anne anneler geliyo babanneler ne yapıyo demiş oturuyolar onlar napsınlar demiş annemdeKaynanam allahtan menfaatçi biri, kendini yormaz baskaları için.. Hatta evlatlarına bile kendını yorduğunu düşünmüyorum o derece.. Allahtan işime gelıo bu durum.. Gecenkı dogumda da yabancı gibi ziyarete geldi gitti.. Bunda da öyle olur zaten suratına bakmam bile
Ayy en sinir olduğum sey kayınpederler.. Böyle vıcık vıcık kayınpederlere ifrit oluyormBi ağırlığı olur adamın ya, dogumda ne işin var, gelın düzelince kendıne gelınce gidip görürsün.. Hayır yani sen ne alaka
Benim tam 35+0 da hemen hemen bu kadardı ama bizdeki gelişim geriliği tüm beden değil karın çevresi yaklaşık iki iki buçuk hafta geride.suyum sınırda ve tansiyonum 14/10 ları görüyor. Sanırım önlem olsun diye iğne vuracak.evet sen erken doğurmuşsun o yüzden çok dikkatli olman lazım.
Canım benim 35.haftada sümüksü bi akıntım olmuştu o nişan değilmiş. Dün (38.hafta) jöle gibi kırmızı-kiremit rengi akıntı geldi o nişanmış. Seninki nasıl renk bilmiyorum ama pembe-kırmızı-kiremit rengi olması gerek anladığım kadarıylaKızlar doktorumu aradım açmıyor ulaşamadım şimdi benim haftam daha cok bebekte zaten 2200 gram haftamda 35+4. Haftam normal olsa beklicem ama daha küçük bu gelen nişansa ben napcam bilmiyorum
Bi çöp almadılar valla istemiyorrum eşime yalandan sorup duruyolar alıcak olan insan yada aldığımızı beğenmez dicek insan al oğlum çocuğun bi ihtiyacını gör der annem neler yaptı dün battaniyelerini almaya çarşıya gitmişler adam sormuş anne annemisin babaannemisin anne anne demiş adam hep anne anneler geliyo babanneler ne yapıyo demiş oturuyolar onlar napsınlar demiş annemdeaman eşimi kırmak istemiyorum bende mesafeliyim zaten çekinirlerde böyle kafam rahat en azından, kp evet ne alaka dimi ayy sinir oldum şimdiden
Canım bana sancı gelince sıcak duş alıyorum çok iyi geliyor yada gece gelince hemen uyku pozisyonumu değiştiriyorum vala geçen gün tamam artık vakit geldi doğurucam dedim oladar sancılarım oldu ertesi gün kadar bekledim kontrolüm vardı nst sancı çıktı ama düzensiz doktor beklemeyi önerdi yurt dışında yaşıyorum burda çok çok çok acil bir durum olmadığu sürece doğum başlatmıyorlar çünkü bebek anne karnında gelişimi daha iyiEn iyisini yapmıs sın canım bende cıkmayı dusunuyorum burda psikolojik olarakta cok etkılenıyosun
Sümüksü değil jöle kıvamında zaten sarımsı renk ve içinde bir parça kahverengi kırmızı tonda bir şey var.Canım benim 35.haftada sümüksü bi akıntım olmuştu o nişan değilmiş. Dün (38.hafta) jöle gibi kırmızı-kiremit rengi akıntı geldi o nişanmış. Seninki nasıl renk bilmiyorum ama pembe-kırmızı-kiremit rengi olması gerek anladığım kadarıyla
Dr ya da ebe daha iyi bilir ama anlattığın şey nişan gibi duruyorSümüksü değil jöle kıvamında zaten sarımsı renk ve içinde bir parça kahverengi kırmızı tonda bir şey var.
Ağız sütü makine ile sagilmaz diye biliyorum ben. Hatta bir yerde okumuştum. Ziyan olmasın diye sağım da önermiyorlar zaten. Ayrica da az geldiği için makineye de gelmiyor. İlk 4-5 gün sağım yapma bence ama yine sen bilirsin. Ben de sagmayi denedim 3. gün ama gelmedi.Kızlar göğüs pompasıyla ilk seferde süt gelmeyebilir değil mi? Bugün hastanede elle sağımı gösterirlerken kızın tek hamlesinde bir damla süt geldi ve bıraktı. Gerisi ziyan olmasın diye.
Yemeğimi yedim, ılık duş aldım, bol su içtim ama iki göğüstende bir damla bile yok.
Ara vere vere deneyeyim değil mi?
Hahah aynen bizden uzak olsunlar boşver ben böyle mutluyum karışmasınlar huzurumu bozmasınlar yeterBabanneler anca suya sabuna dokunmadan sevmeye yalap şalap öpmeye gelsinlervalla ilkindeki hatalarımı tekrarlamıcam bu sefer.. Ve bu torununa çok hasret kalacak, tabi sevgisi gerekse.. Eymene ölüyor güya ama tatılde dedıklerını duyunca yok artık dedım yani hiçbişeyi gercek degıl o kadının.. Ayy anlattıkca deşiliorm.. Kaynana kaynana kaynar kazanda kayna
Bakabilirim tiksinmem 3 normal doğum yaptım 2 sinden nişan gelmiştiKimse yok mu kızlar bir görsel atacağım nişanım geldi galiba anlamıyorum da ilk gebeliğim nolur tiksinmicek birisi var mı
Geçecek diye rahatlattım ben kendimi. Haklısın yatmak zor oluyor. Sırtına bir sürü yastık koyup öyle uyumaya çalış. Bir kaç gün daha dayan sadeceKızlar bu sezaryen yeri beni bitirdiağrısı çok fazla. Yatamıyorum, oturamıyorum, ağrısız bir pozisyon yok. Yan yatamadığım için sırtım yüksek neredeyse oturmaya yakın uyudum. Wc için uyandım ama kabus gibi herşey acıdan ağrıdan hareket edemiyorum. Akşam duş öncesi dikiş yerinde, su geçirmez bandın altında kan farkettim. Dr sordum, foto yolladım takip et artmazsa sorun yok panik yapma demiş. Ağrım vardı o zamanda ama böyle değildi. Gündüz daha iyiydi herşey hastanede
Sezaryen olanlar sizlerde yaşadınız mı bunları? Yoksa başka sorunlarım mı var benim?
Herkesin hissettiği farklı oluyor, korkma. Normal doğumda da dikiş olunca çok ağrısı oluyor öyle düşün.Bu tarz sezeryan deneyimi okuyunca nabzim hızlanıyor nasıl desem ter basıyor istemeyerek sezeryana mecbur kaldığım için kendi tercihim olmadığı için belki de çok gerilip korkuyorum off
Evet.. Cok sasrdm arayıp ısrar etmelerine.. Dozu su an artırmadılar, sordum yıne aynı oranda iç dedıler.. Sanrm yarın sabah safra asidi için kan istiolar onu vercem, sonrada hızlı sekılde ultrasonlara sokarlar.. Dün giriş yaparken öyle detaylı Bi inceleme yaptılar ki bebekte.. Yarım saat ultrasonla incelediler.. Umranıyede pztden cumaya Bi kere bile ultrasona almadılar.. Sadece nstcok asırı fark var yani.. İyiki kabul ettim, kız kardeşimde evde yoruluyodun, bosver dinlen dedi, ıkıncı unıve basvurmustum, notlarımı alıp, ona calısırım boş vakıtlerde yoksa sureklı uyku hali oluyo
İyi etmişsin. Benim devlet hastanesi deneyimim büyük ölçüde oradan ibaret ve başkalarından duyduklarımla kıyaslayınca bayağı iyi olduğunu düşünüyorum. Benim de geçen sene boş gebeliğimle çok ilgilenmişlerdi.
Her şey güzel gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?