2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
En iyisini yapmıs sın canım bende cıkmayı dusunuyorum burda psikolojik olarakta cok etkılenıyosun

Kızlar doktorumu aradım açmıyor ulaşamadım şimdi benim haftam daha cok bebekte zaten 2200 gram haftamda 35+4. Haftam normal olsa beklicem ama daha küçük bu gelen nişansa ben napcam bilmiyorum
Canım nişan doğumdan 1-2 gün önce gelir, hatta 1 haftayı bulanlar bile var. Bence yarına kadar beklemek istemezsen bi acile mi gitsen

Halasının çocuğu olmamış eşim ve 2 abisinide kendi büyütmüş gibi sahipleniyor işte,
Evet gerçekten kp de hiç bişey umrunda olmadan gezen bi insan böyle şeylerde kendini öne atar cıldırdığım şeyde bu. hepsi oluyo valla kızımda benim anneannemle teyzemde gelmişti şimdi söylemicez istemiyorum kimseyi aslında en güzeli seninki valla kafa rahat olucak en azından

Kaynanam allahtan menfaatçi biri, kendini yormaz baskaları için.. Hatta evlatlarına bile kendını yorduğunu düşünmüyorum o derece.. Allahtan işime gelıo bu durum.. Gecenkı dogumda da yabancı gibi ziyarete geldi gitti.. Bunda da öyle olur zaten suratına bakmam bile
Ayy en sinir olduğum sey kayınpederler.. Böyle vıcık vıcık kayınpederlere ifrit oluyorm Bi ağırlığı olur adamın ya, dogumda ne işin var, gelın düzelince kendıne gelınce gidip görürsün.. Hayır yani sen ne alaka

Seda sayanın uyuyan adamdan nefret ederim remixi geldi aklıma vıcık vıcık kayınpederden nefret ederim diye

Bi çöp almadılar valla istemiyorrum eşime yalandan sorup duruyolar alıcak olan insan yada aldığımızı beğenmez dicek insan al oğlum çocuğun bi ihtiyacını gör der annem neler yaptı dün battaniyelerini almaya çarşıya gitmişler adam sormuş anne annemisin babaannemisin anne anne demiş adam hep anne anneler geliyo babanneler ne yapıyo demiş oturuyolar onlar napsınlar demiş annemde aman eşimi kırmak istemiyorum bende mesafeliyim zaten çekinirlerde böyle kafam rahat en azından, kp evet ne alaka dimi ayy sinir oldum şimdiden

Sizin tansiyon sorun ay Rabbim saglıklar dogrumayı nasip eder inşallah tansiyon çok kötü bir durum benim çıkmadı şükür bekliyorduk ama küçük olsunlar sorunsuz doğsun bu yaramazlar kasım bebeleri de baya yaramaz çıktı

Kızlar doktorumu aradım açmıyor ulaşamadım şimdi benim haftam daha cok bebekte zaten 2200 gram haftamda 35+4. Haftam normal olsa beklicem ama daha küçük bu gelen nişansa ben napcam bilmiyorum
Canım benim 35.haftada sümüksü bi akıntım olmuştu o nişan değilmiş. Dün (38.hafta) jöle gibi kırmızı-kiremit rengi akıntı geldi o nişanmış. Seninki nasıl renk bilmiyorum ama pembe-kırmızı-kiremit rengi olması gerek anladığım kadarıyla

Babanneler anca suya sabuna dokunmadan sevmeye yalap şalap öpmeye gelsinler valla ilkindeki hatalarımı tekrarlamıcam bu sefer.. Ve bu torununa çok hasret kalacak, tabi sevgisi gerekse.. Eymene ölüyor güya ama tatılde dedıklerını duyunca yok artık dedım yani hiçbişeyi gercek degıl o kadının.. Ayy anlattıkca deşiliorm.. Kaynana kaynana kaynar kazanda kayna

En iyisini yapmıs sın canım bende cıkmayı dusunuyorum burda psikolojik olarakta cok etkılenıyosun
Canım bana sancı gelince sıcak duş alıyorum çok iyi geliyor yada gece gelince hemen uyku pozisyonumu değiştiriyorum vala geçen gün tamam artık vakit geldi doğurucam dedim oladar sancılarım oldu ertesi gün kadar bekledim kontrolüm vardı nst sancı çıktı ama düzensiz doktor beklemeyi önerdi yurt dışında yaşıyorum burda çok çok çok acil bir durum olmadığu sürece doğum başlatmıyorlar çünkü bebek anne karnında gelişimi daha iyi

Sümüksü değil jöle kıvamında zaten sarımsı renk ve içinde bir parça kahverengi kırmızı tonda bir şey var.

Ağız sütü makine ile sagilmaz diye biliyorum ben. Hatta bir yerde okumuştum. Ziyan olmasın diye sağım da önermiyorlar zaten. Ayrica da az geldiği için makineye de gelmiyor. İlk 4-5 gün sağım yapma bence ama yine sen bilirsin. Ben de sagmayi denedim 3. gün ama gelmedi.

Hahah aynen bizden uzak olsunlar boşver ben böyle mutluyum karışmasınlar huzurumu bozmasınlar yeter

Geçecek diye rahatlattım ben kendimi. Haklısın yatmak zor oluyor. Sırtına bir sürü yastık koyup öyle uyumaya çalış. Bir kaç gün daha dayan sadece
Bu tarz sezeryan deneyimi okuyunca nabzim hızlanıyor nasıl desem ter basıyor istemeyerek sezeryana mecbur kaldığım için kendi tercihim olmadığı için belki de çok gerilip korkuyorum off
Herkesin hissettiği farklı oluyor, korkma. Normal doğumda da dikiş olunca çok ağrısı oluyor öyle düşün.

İyi etmişsin. Benim devlet hastanesi deneyimim büyük ölçüde oradan ibaret ve başkalarından duyduklarımla kıyaslayınca bayağı iyi olduğunu düşünüyorum. Benim de geçen sene boş gebeliğimle çok ilgilenmişlerdi.

Her şey güzel gitsin

Ya işte eski köklü hastane Baska oluyo.. Bide sanrm bu klinik şefleriyle alakalı.. Umraniyedekı prof murat muhcu, höh dedim yani.. Bana göre doktorlar cebbar olmalı atik olmalı.. Yada yerinde dokunuşla olayı çözebilmeli.. Beni ultrasonla inceleyen kadın doktor vardı bitane gece, gözlerindeki o işini sevdgını ve ehil oldugunu anladm, zekiyim ben diodu..

İnşallah güzel olur hersey, ama eger degerler düşerse de bırakırlar mı bilmem.. Sanki en az iki hafta burdaym.. Olsun en azından kafam rahat doktorlara karsı.. Bu da yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…