2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ah aynı ama ben biraz daha toparladım sanırım. Kızımı izliyorum sürekli

İlk zamanlar bence pompayla sağmak sağlıklı değil benim göğüs ucumu yara yaptı çünkü ilk gelen süt çok yağlı ve az.Ben elimle sağdım önce sıcak uygulama yaptım sonra güzelce bir masaj yaptım YouTube de elle sağım yazarsan bulursun bende ordan görüp uyguladım çok çok az çıktı ve onu enjektörle topladım 3 5 damla bile olsa bebeğe gonderin dediler ilk gün sadece 2 damla çıktı ve onu bile gönderdim böyle böyle arttı ve kıvamı normale döndü zaten, ondan sonra pompaya geçtim çok rahat ettim umarım faydasını görürsün

Kızlar iyi akşamlar. 38+1 iz 3 gün sonra sezeryanımız var bugün bebeğin hareketleri çok azdı. Doktoruma yazdım hastaneye uğrayıp nst çektirin görmeden normal diyemeyiz dedi. Sizin de böyle oldu mu? Karnım da iki günde aşağı indi

Hiç hatırlamıyorum önceki hamileliği m'de hareketsiz olduğunu haftamız uymuyor ama sancım olduğunda sertleşiyor daha sonra acıtacak gibi hareket ediyor ama yoğun değil sert vuruyor ama sık vurmuyor

Kızlar doktorumu aradım açmıyor ulaşamadım şimdi benim haftam daha cok bebekte zaten 2200 gram haftamda 35+4. Haftam normal olsa beklicem ama daha küçük bu gelen nişansa ben napcam bilmiyorum
Nişanın nasil olduğunu bilsem yardimci olurdum. Ama iki doğum yaptim hic nişanim gelmedi. Suyum geldiginde bile nişan filan gormedim

Benimde hareketleri azaldıktan sonra suyum geldi. Karnım birden aşağı inmişti. Suyunun gelip gelmediğini takip et canım ben peçete koymuştum öyle farkettim

Bence de bir nst çektir

Ayy hiç susmuyor kayınvalidem olanada konuşuyor olmayanada kalbini kırmak istemiyorum ama kendimi kasıyorum bu sefer valla başım tutuyor sese tahammülüm yok görümcem 3 çocukla gelmiş zaten benim oğlum huy değiştirdi hiç durmuyor bide yeni bebek diğer görümcem geldi oturdu yerinden kalkmıyor kv susmuyor valla iyi değilim eşim gelince konuşucam annesi bu şekilde yapacaksa gelmesin bir müddet yada biraz kendine çeki düzen versin

Ben makineyle sağım yaptım az bişey çıkıyor bu arada pompayı tam göğüs ortasına meme ucuna denk getirmeye dikkat et benim bir kere o yüzden çıkmadı.tahriş olmadı desem yalan olur dayanıyorum bestlak damla aldım artık psikolojik mi gerçekten faydalı mı bilmem düzenli kullanmaya başladım biraz daha arttı sen de al düzenli kullan istersen canım

Allah sabır versin canım gerçekten kötüymüş

Kızlar bizim bebişin çene kasları çok güçsüz doktor da söyledi emzik vereyim mi emme gücü çok zayıf ve aç kaldığını düşünüyorum mama takviyesi de yapıyoz o yüzden.Memede uyanık tutmak için bir formülünüz var mı bizim bebiş gıdıklanmıyor hemşire bile dedi bu bebek neden gıdıklamadan etkilenmiyor diye.Bir de biberon kullanmak zorunda da kaldım sağım yapıyorum az bişey çıkıyor.Biberon kullanırken meme reddi de olmaması için yapabileceğim dikkat etmem gereken bişey var mı?(biberon philips avent yavaş akışlı)

ya baştan söyleseydim diyorum herkese gerçekten tahammülüm sıfır tam bir lohusa kafasındayım ama depresyona girmeme az kaldı
Sakin ol canım ama içine de atma sütün kesilir Allah korusun. Bazen kalp de kırmak gerekiyor diğer türlü anlamıyor insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…