2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Valla canım nasıl oldu bılmıyorum ama 100 lerde olan Sancım 20 kere düştü
bugun doktorlar yok yarın konuscaz

Valla canım nasıl oldu bılmıyorum ama 100 lerde olan Sancım 20 kere düştü
bugun doktorlar yok yarın konuscaz
Gece ki sancıların devam etseydi doğum gerçekleşirdi bugün ama 20 lere düşününce açılmayı çok tetiklemez gibi. Ayy keşke benim de gelse artık sancılar☺

Gece ki sancılara bakın Dr gittim nst girmeden sancılar azaldı gitti şimdi yavaş yavaş geri başlıyor gibi bu

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-29-05-12-32-911_com.bm.android.thermometer.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 71
İnşallah vaktı ne zamansa gelir canım gece sancılanıyorum ben gunduz bırsey yok ya
Ben bir doktorun mekalesini dinledim orda diyordu ki
Doğuma hazırlık sancıları genelde Anne adayları gece hiseder çünkü doğum yaklaştıkca kaygı artıyor
Ve bilinç altında doğum ne zaman olucak
Nasıl bir süreç bekliyor diyerek uyduğumuz için geceleri genelde yalancı sancılar hissediyoruz
Ve bana çok mantıklı geldi
Çünkü bende geceleri hissediyorum gündüz uzandığımda

İyiyim alışma sürecindeyim hala, günler biraz yoğun geçiyor. Kızım gece uyumayı pek sevmiyor gündüzde hep memede olmak istiyor. Telefonu elime alacak zamanım olmuyor bazen bi düzen oturtana kadar böyle ama çok güzel her şey sen nasılsın?

Bugünkü denemede geldi sütüm. Zorlada olsa oturdum uğraştım. Dut kurusu kaynattım bir bardak içtim öğlen gibi.

Yarın yanımda götürmek istiyorum gidebilirsem

Zaten öyle yatmaya çalışıyorum ama o bile çok zorluyor

Ya o doğumhaneden yürüyerek çıkmak gerçekten inanılmaz güzel bir duygu gerçekten her kadının doğum süreci farklıymış ama benim ki gerçekten iyiydi İlkinde de ben suni sancı günü aldım aslında bebeğim kendi seçti gününü kendi sancımla geldi. İçimde ufakta olsa bir ses şimdi ameliyat gününü aldık ya dönebilir belki diyor ama vakitte daraldı hala kafa aynı yerde Bence doğumla alakalı en büyük şey pozitif düşünmek ben açıkçası sezaryendim korkmuyorum sonrası beni korkutuyor kızımın bakımı iki gece ayrı kalması kucağıma belki alamamak. O yüzden bunda da hemen iyileşicem gibi düşünmek istiyorum ve hemen iyileşicem. Bugün tek bir ağrım yok kafam rahatladı ya günü aldık sandı hamile değil gibiyim ve bu bayadır ilk kez oluyor

Uyuz olmadgım kesınleşti.. Cıldıye doktoru muayene etti.. Bi aletle baktı etti.. Yuva filan bişey yok dedi.. Sonunda kurtuldum..

Ama öncesinde hemşireyle gerildim biraz eşimle oglum geldiler.. Ama sabah ben hemşirelere sordum, sormadan hareket etmedm.. Dedım eşim gelse kapıdan görüşebilir miyiz diye, olur dedıler.. Ben o yuzden dedım esıme gelin diye.. Madem izolesiniz gelmesin deselerdi.. Sormadan kafama göre hareket etsem neyse.. Cıldıye doktoru da muayene sonucunu söyleyince artık bişey diyemez bana heralde.. Aslnda haklı, haksız demıorm ama sordum ben yani.. Amaan neyse, sonuc olarak sacma sapan uyuz tanısı kalktı ya.. Akıllı insan anlıo hemen zaten.. Acildeki doktor uyuz olmadgınz gayet belli demişti gece, aklın yolu bir de neyse

İşte rahatlıktan kastım buydu.. Bak bnm hiç umrumda degıl, sezaryen rahatlığı oldugu için heralde.. Yani sanrm 28lerden beri baş geliş.. Ondan dıyorum raat ol dıye.. Neyin ne olcanı Allah bilir.. Cidden belkıde sezeryan en ıyısıdır bu sefer.. Normal dogumun zor gecebılrdı hersey olabılır yani, epizyon buyuk olabılırdı... Bu en hayırlısıdır belkı bız bılemeyz.. Ama sen içinden yine istemeye devam et

Ya benmde iki gündür çok sancm var adet sancısı gibi karnim sertleşiyor baya bebek top gibi oluyor bende 38 haftalık oldum bugün ama nişan falan filan daha henüz bişey yok bende

Aynen canım işin ilginci benim 30 da ters döndü 30 a kadar alttan muayene ediyordu doktor sürekli açıklık var mı diye Vajinal varis çıkacaktı hatta o kadar kötüydü belki de dediğin gibi çok varis olacaktı çok dikiş olacaktı hayırlısı böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…