2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Allah sabır versin canım gerçekten kötüymüş
Yaa kv artık birşey bulamıyor diyorki bu çiçeğin saksını değiş saksı küçük banyoda oda kokusu var onu niye açtınız kesmeniz lazım dı diyor kapağını ben mi abartıyorum acaba bebek benim kardeşime benziyor yok yok benzemiyor diyor hayır benzese ne olacak diğer oğlum babanın kopyası benim ailem bir kez bişey demedi sonuçta bebek bu ya benim tarafıma ya onun tarafına benzeyecek sinirden başım tuttu

Emzirme pozisyonunda vermeyi dene biberonu canım

Sakin ol canım ama içine de atma sütün kesilir Allah korusun. Bazen kalp de kırmak gerekiyor diğer türlü anlamıyor insanlar.
En ufak şeye alınıyorlar bırak kırmayı sert konuşmayı demek kırıcı konuşsam ne olacak eşime atıcam olayı bekliyorum gelsin konuşucaz böyle olmaz gerçekten sütüm etkilenmez umarım üstelik yarın annem dönüyor tek kalıcam bide bu böyle gelip konuşursa kafayı yerim. Hayır hamileyken hiç birinden destek görmedim şimdi nasıl böyleler anlamıyorum

Bugünkü denemede geldi sütüm. Zorlada olsa oturdum uğraştım. Dut kurusu kaynattım bir bardak içtim öğlen gibi.

Yarın yanımda götürmek istiyorum gidebilirsem
Maşşallah. Allah'ım daha da artırsın. Stres yapma kendine sakın. Bebeğini sevgiyle düşün. O bile sütünü attırır

Bana isteğimi sorduğunda normal istediğimi ama riskli durumda asla bu konuda zorlamak istediğimi söyledim, o da şuan için bir engel yok ama tabi belli başlı durumlarda riske atmak istemeyiz dedi, sanırım süreç bundan sonraki duruma göre gelişecek

Ben ilk ay kullandım canım philips avent 0+ ay bizde meme reddi olmadı 4. Ay oldu ama ben ilk bir ay kullanmıştım sadece. Kaşık biberonla ben pek beceremedim gaz oldu ve ziyan oldu. Küçük ilaç kadehiyle verdik bir de d vitamini varya veriyorlar onun damlalığıyla besledim 4. Ay. Ama bence gaz yapıyor damlalık kadeh filan süt birden gittiği için

Ay sinir oldum ya.. Ufff kayınvalideler ve görümceler sinir oldum ya, ay bizi bize bırakın ya

Ya benim kızın çenesi güçsüz değil ama memede çok kalmıyor hemen uyuyor. Valla uyanık tutma formülü varsa bana da lazım. Ben meme reddi yapmasın diye mamayı ya şırınga ya da 5 numara katater ile veriyorum

Ya o kadar haklısın ki zaten evde bir çocuk daha var misafirliğe gelmek 3 çocukla nedir hepsi ayrı bir dert gerçekten ben kesinlikle istemiyorum hastanede görüp gidecekler evde oda yok annem kalacak bizde. Bana sürekli hala devam ediyor bu görüntülü aramalarda bu çocuk zayıflamış diyor öyle bir takıntısı var. Lohusayken de ay yazık emzirsene açlıktan ağlıyor ay sütün mü yetmiyor ay şöyle diye diye canımdan bezdirmişti. Ben resmen kovdum ve o günden beri düzelmiyor aramız aslında zaten çok sevmezdim eşime gitsin istemiyorum dedim o da duymuştu bizde o yüzden aynı evin içinde konuşma çok fenalar

Ben de aynı düşüncedeyim, normali deneyimlemek istiyorum ama en ufak risk söz konusuysa asla diretmem korkarım, hiç gözü kara değilim o konuda, benden çıksında vebali

Kaynana kaynana kaynar kazanda kayna

Off kıyamam bu kadar kalabalık size gelmelerş başlı başına saçma zaten

İyi akşamlar kızlar. Doktora gittim alttan muayene ettiler ve nstye bağladılar. 1 cm açıklığım varmış ve nstde çıkan sancılar minik minikmiş. 24 saatte de doğum olur 48 saatte de daha uzun sürede de olabilir dedi ebe. Doktorumla görüştüler yatış verdiler ama evim yakın olduğu için kabul etmedim çıktım yarın tekrar gideceğim. Ve haftası küçük dediğim gibi olurda doğarsa erken doğuma giriyor ve beni neler bekler bilmiyorum.

Ciğer geliştirici yapacaklar mıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…