2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Dün oldu bana da bu 1 Kasım annesi olarak aynı şeyleri yaşıyoruz ama kendim endişelenmedim hareket olduğu için sonra rahat bir pozisyonda uzun süre uzandım ve hareketlendi hatta ne hareketlenme gece boyu canım acıdı her hareketinde bugün güzel hareketleri ama bence yerleri çok daraldı doktorum bana sıkışmış artık bebek ne yapsın dedi

Sanırım son çare bende kovucam eşime dedim yani bu şekilde devam etmez bu durum sütüm de kesilir bebek kucağımda ağladım baya başım ağrıdı vallahi zor sakinleştim gerçekten çok duygusalım
Haklıyken haksız olma canım eşin bir şekilde göndersin ben seni çok iyi anlıyorum. Benim ki ağladı acındırdı kendini kötü ben oldum sonra evde daha çok gerginlik oluyor. Sen sakin olmaya çalış eşin bir şekilde göndersin

Demek ki sen cok yogun hissediyosun bu sancıları normalde düzensiz olunca cok hissedilmiyorya dayanamazsan yarın falan alır bence seni doguma
Kızlar bir de nst her zaman 0 dan başlamıyor mesela bizim hastanede 20 den başlatıyorlar muayene katında. Doğum yapacağım zaman ben valla en fazla 70 i gördüm hiç 100 görmedim o zaman 0 dan başlıyormuş. Bir de gelip geçici olduğu için o kadar fena gelmiyordu bana dinlenme süresi oluyordu. Burda 100 filan denilince de ben şaşırıyorum ben hiç görmedim çünkü

Biz altlı üstüyüz canım normalde binde bir gelir ama şimdi hergün bizde annemde burda olduğu için annem yarın dönecek sonra mesafe koyarım yoksa akıl sağlığımı kaybederim

Ben iki kere gördüm sadece kasılma hissettim başka bir ağrım olmadı. Doktor da düzensiz dedi üzerinde durmadı. Yarın yine gireceğim bakalım ne çıkacak

İşte ben sırf muhatap olmamak için 300mt mesafe olan okula servise verdim.. Eşimde saçma dedi ama Bi sekılde alttan girdim üstten çıktım, servise verdim.. Şimdi kafam rahat, hiç öyle görüşmek muhatap olmak zorunda kalmıyorum.. Sana da tavsıye ederim, servis çok rahat oluyo

Ben iki kere gördüm sadece kasılma hissettim başka bir ağrım olmadı. Doktor da düzensiz dedi üzerinde durmadı. Yarın yine gireceğim bakalım ne çıkacak
Ben en fazla 40 ı gördüm bu gebelikte onda da 20 den başladığını düşünürsek hiç bir şeyim yok gününü beklesek demek ki 41 e kadar gider

Kızlar aksam nstsi biraz kötü geldi galıba.. Bebek hareketli degıl dedıler, serum verdiler, bide oksijene bagladılar beni.. Sonrakı nst iyiydi hareketlendi bebek.. Ama sımdılerde hareketli olması lazım, yıne hareketsiz gibi.. Bıraz endişelendim hafif açım ama, 12den snra da yemek su yasak.. Bakalım ne olcak

Ahh evet canım benimki eve 1 dk olduğu için maalesef servis yok bu muhabbet olacak gibi biraz ama bende şöyle çözüm buldum kanguru alırım bebeği koyarım gider geliriz brbekte günlük hava almış olur eşim şimdi 1 hafta izne ayrıldı iyice toparlanmış oluruz servis olsa süper olacaktı ama nasip sen nasılsın hala hastanedemisin doktorlar ne diyor

Açlık çok etkiliyor canım bende cumartesi bir muz yiyip gittim kahvaltıya gidicez diye sabah 8 deydi zaten. Kalp atışı düşük dedi şekerli bir şey var mı yanınızda dedi bir muz daha vardı onu da yedim sonra iyi çıktı. Açlıktan olabilir

Hastanedeym hala, şu an gayet iyi gidio doktorlar, İnş bnm degerler de düşer.. Dozu attırdılar.. Bakalım ne olcak.. Yanıma sezeryanli Bi hasta geldi, 34+5 te dogum yaptı bugun.. 3.sezeyaniymiş.. Vakit daha iyi gecıo sımdı gibi

Ya sipariş vercektm, hemsıre nstye bagladı.. Bu sefer nst arızalandı 5 saat onu bekledim.. Saat oldu 11.. Tekrar nst baglandı filan.. Saat bu saat oldu.. Sımdıde sıparıs versem gelmesi etmesi uzun sürer, 12den sonra yemek su yasak.. Ters vakıt oldu yani.. Neyse bakalım inş yarına düzelir

Ayy canım çok zor gerçekten hastanede yatmak ama işte bebişler için bir şekilde idare ediyoruz yine bir arkadaş gelmiş sohbet muhabbet edersiniz ben koca odada tektim refakatçimde yoktu ah ama herşey geçiyor heleki doğumdan sonra zaman su gibi vallahi 11 gün oldu sanki dün gibi inşallah sende sağlıcakla vaktinde kavuşursun

Kızlar hastaneye gidiyorum tekrar nst alınacak,sancım hala aynıysa doktor doğuma alacak dua edin
Sağlıkla gelsin bebegin haberdar et bizi senden böyle doğum bekliyoduk valla öyle gün alıp gününde doğurmak sana yakışmazdı güzel haberlerle gel inşallah dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…