- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
kiz ben bunu şimdi okudum ya yuh yuh yuh demek istiyorum kaynananin gelininin doğumunda ne osi var yahu dogumhane ye girmeyi nasıl teklif eder bir kayınvalide ama pes artık akıl var mantık var böylesi özel mahrem bir ana kaynana dahil olmayı nasıl teklif eder vslla ki ne desem bilemedimEşimin bisey diceğini sanmam o yönden şanslıyım. Annesinin nasıl bir insan olduğunu karşısındaki kişiye cinnet geçirtebileceğini biliyor. Öyle bir durumda eminim anne sende üstüne gitmeseydin bıraksaydın vs diye annesine çıkışır. Ya durmadan bir bok yumurtluyor zaten. Benim teyzem var böyle çok soğukkanlıdır olaylara karşı seni sakinleştirir iyi yönlendirir falan doğumuna ben gelirim teyzem dedi odaya kadar girerim senle dedi o da şeyden çıktı annem ben dayanamam dedi çünkü hani sancı çekerken ağlamasına, bağırmasına vs. Bir de teyzemin hani beni güzel yönlendireceğine vs eminim bende istiyorum. Teyzem geceleri telefonun sesini kısıyor dedim ki anneme söyleyelim de teyzeme kısmasın artık nolur nolmaz. Kaynanam da neden o da mı gelcek dedi evet dedim o gelecek benimle doğumada girecek dedim gerek yok be bende girerim falan demeye başladı bende dedim ki ben teyzemi istiyorum.
Allah yardımcımiz olsun canım .. annem de iyiden iyiye nazlanmaya başladı gözünde büyüyor keyfi konforu kaçacak yanımda kalırken kızım yemek bebek derken gözü korktu of puff modunda kaynanama desem koşarak gelir onu da ben istemiyorum kızım laftan anlayan yaşta bi çocuk olsa vallahi gelme anne dicem ama göze alamıyorum çok küçük o da bebek daha bi bebek de gelince bas edemem en azından normal doğum olsa daha hızlı yoluna koyardım her şeyi bakalım süreç bize neler gösterecekYaa onun da dişleri çıkıyor olabilir Allah yardımcın olsun çok zor azı dişler filan çıkarkenValla bilmiyorum napıcaz ama durum vahim. Diş için zaten devletten randevu bulmak imkansız bulsan da ben bir kere lisede dolguya gittim bir dolguyu 3 kere giderek yaptırdım hemen yapmıyorlar. Bir de çektirme bence benim bir kesin çekilecek kurtarılması imkansız ama 2 tane daha var çürük onları dolgu yapması lazım. İnşallah yenidoğan kolay bir bebek olur uyur onunla beraber giderim. Benim de öyle tutacak kimsem yok ikisini birden, eşim mümkün değil idare edemez. Büyüğünü tutarsa bile o bana yeter diğerini emzirme örtüsüyle götürürüm memeyi verince durur heralde öyle hallederiz en kötü
Ay sen çop çöp deyince aklıma geldi midem kalktı bende yasak öpmek demişdim kızımı yanagından öperken agzının içine alıp öpüyordu kayınvalidem salya sı yanagında sinirden delleniyordum birde agız kokuları sınıyor minicik bebeğe eşime diyordum sinirden koca kadını dövecem diye
Bunların hepsi aynı model üretim sanırım.. öpme diyoruz elinden opuyo ne farkı varsa öfff yeni doğmuş bebek azcık akıl edin yaaa
Ahh ahh ben de naapcam bilmem oğlan sürekli emer uyur ama ben gündüzleri uyuyamam ki kızım uyanık sonuçta onda olur bu sefer de aklımAyy ben resmen ilk doğumumda bu sebepten dinlenememiştim. Geç uyu diyorlardı uyku tutmuyordu
Valla seninki resmen yolunu bulmuş canım hemen hastanelik olup vicdan kozunu oynuyor ama bebeğin olunca işler değişir aman kaynanama bi sey olmasın hastanelere düşmesin üzülmesin diye alttan alırsanız başa çıkamazsınız o kozu bi tadarsa bebeğe geçmiş olsun o yüzden en doğrusu sen de kendi evladın için gerekeni eminim yaparsın Allah yardimcimiz olsun hepimizin...Of sende kendimi gördüm benim doğumdan sonra yaşayacağım şeylerin fragmanını okudum resmen şu anbenim kv siz ne derseniz o olur çocuk sizin kurallarinizla büyümeli fln diye ahkam kesiyor da boş konuşuyor eşim de ben de bunun sadece göz boyamak olduğunu biliyoruz ha eşim de durumun farkinda ama o da birşey diyemiyor çünkü canım kayinvalidecigim hemen hastanelik olup göz tansiyonu çıkıyor migren ataklari geçiriyor eşim de lütfen beni de anlamaya çalış bir laf etsem Allah esirgesin ölümüne sebep olsam o vicdan azabıyla yaşayamam diyor onu da anlıyorum ama bunlar çocuktan önceydi, şimdi kimse kusura bakmasın küsen de küssün gerçekten umurumda değil
Helal kız vallahi aynı şehirde olsak çağırsa işe guce ben belki böyle diyemezdim süpersin..Aayynen öyle canım harfi harfine katılıyorumben annemle aynı şehirde olmama rağmen sabah yüz yüze akşam telefonda konuşuruz kaynanama batar. Ne konuştunuz ee havadis var mı der yüzsüz gibi ben bu iş yapma olaylarına da hiç anlam veremiyorum banane senin evinin işinden yahu ben kendi evimin zor altindan kalkıyorum hatta kalkamıyorum. Bana 2-3 kere ay bir kerede bana yardıma gel suralari beraber yapalım dedi en sonunda anne ben çalışıyorum kendi evime yemek yapamıyorum sana nasıl geleyim dedim alınmış pardon da neyine alınıyorsun bundan önce ben mi vardım senin hayatında ? Önceden nasıl hallediyorsan şimdi de öyle yap yani. Evlendik diye ben senin kızın ya da hizmetcin olmadım kendi anneme bile yardım etmiyorum sen kimsin
Benim de annem ile günde bi kaç kere konuşmam kaynanama batmışti hiç unutmam telefonum çaldı kaynanam bana " yine mi annen bu kaçıncı hayırdır bir mesele mi var " demişti sinir olmuştum günde birden fazla annemle konuşmam tusf gelmiş eşime kadar söylemiş ya şahane sen kendi kızın ile zar zor geciniyorsun diye benim muhabbetim mi battı sana sonra evine döndü beni günlük aramaya başladı bakti mi hergu hergun muhabbet etmek istemiyorum aramayı kesti annemle olan halim gibi olmamızı falan bekliyor galiba çok tuaf yaaaa
Vallahi hakkımızda hayırlısı ne diyelim bu bebişler inatçı çıktılarYalniz degilsin doktor bana sezeryan dedi kafasi donmedi donmeyecek gibide tarih secin saat bile secin ne zaman isterseniz o zaman alalim diyince 13 kasimi sectikyukselenine kadar belirledik cocugumun ya
Kader bu ya baş geliş olanlar sezeryana gidiyor makat geliş olanlar normal doğum istiyorKız bnm baş geliş ama bnmde normal dogum ımkansz