2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
kiz ben bunu şimdi okudum ya yuh yuh yuh demek istiyorum kaynananin gelininin doğumunda ne osi var yahu dogumhane ye girmeyi nasıl teklif eder bir kayınvalide ama pes artık akıl var mantık var böylesi özel mahrem bir ana kaynana dahil olmayı nasıl teklif eder vslla ki ne desem bilemedim
Allah yardımcımiz olsun canım .. annem de iyiden iyiye nazlanmaya başladı gözünde büyüyor keyfi konforu kaçacak yanımda kalırken kızım yemek bebek derken gözü korktu of puff modunda kaynanama desem koşarak gelir onu da ben istemiyorum kızım laftan anlayan yaşta bi çocuk olsa vallahi gelme anne dicem ama göze alamıyorum çok küçük o da bebek daha bi bebek de gelince bas edemem en azından normal doğum olsa daha hızlı yoluna koyardım her şeyi bakalım süreç bize neler gösterecek

Bunların hepsi aynı model üretim sanırım.. öpme diyoruz elinden opuyo ne farkı varsa öfff yeni doğmuş bebek azcık akıl edin yaaa
Ayy ben resmen ilk doğumumda bu sebepten dinlenememiştim. Geç uyu diyorlardı uyku tutmuyordu
Ahh ahh ben de naapcam bilmem oğlan sürekli emer uyur ama ben gündüzleri uyuyamam ki kızım uyanık sonuçta onda olur bu sefer de aklım
Valla seninki resmen yolunu bulmuş canım hemen hastanelik olup vicdan kozunu oynuyor ama bebeğin olunca işler değişir aman kaynanama bi sey olmasın hastanelere düşmesin üzülmesin diye alttan alırsanız başa çıkamazsınız o kozu bi tadarsa bebeğe geçmiş olsun o yüzden en doğrusu sen de kendi evladın için gerekeni eminim yaparsın Allah yardimcimiz olsun hepimizin...
Helal kız vallahi aynı şehirde olsak çağırsa işe guce ben belki böyle diyemezdim süpersin..
Benim de annem ile günde bi kaç kere konuşmam kaynanama batmışti hiç unutmam telefonum çaldı kaynanam bana " yine mi annen bu kaçıncı hayırdır bir mesele mi var " demişti sinir olmuştum günde birden fazla annemle konuşmam tusf gelmiş eşime kadar söylemiş ya şahane sen kendi kızın ile zar zor geciniyorsun diye benim muhabbetim mi battı sana sonra evine döndü beni günlük aramaya başladı bakti mi hergu hergun muhabbet etmek istemiyorum aramayı kesti annemle olan halim gibi olmamızı falan bekliyor galiba çok tuaf yaaaa

Yalniz degilsin doktor bana sezeryan dedi kafasi donmedi donmeyecek gibide tarih secin saat bile secin ne zaman isterseniz o zaman alalim diyince 13 kasimi sectik yukselenine kadar belirledik cocugumun ya
Vallahi hakkımızda hayırlısı ne diyelim bu bebişler inatçı çıktılar
Kız bnm baş geliş ama bnmde normal dogum ımkansz
Kader bu ya baş geliş olanlar sezeryana gidiyor makat geliş olanlar normal doğum istiyor

Ayy doğru sen yurtdışındasın evet orda az gidiliyo ama ben meraktan yine çatlardım,
Türkiyede olsan sende giderdin sürekli valla dediğin gibi istemesende gidesi geliyor insanın aklına düşünce
valla hiç kolay değilmiş stresi dokuz doğurttu zaten yine çok şükür sıkıntısız geldim bu zamanlara bi 4 gün daha dayanıyım yeter inşallah sağlıkla kucağına al bi avazda inşalah kolay geçsin

Ya sorma inanamıyorum doğuracak olmama bu nasıl bir eşiktir. Duygusal olarak düşündükçe boğuluyorum. 2 gün sonra anne olacağız

Ben bugün konuştum hazır mısın dedim inşallah bu gece sancın gelir de bebek döner diye dua edicem diyor Bizim ki de aynı 1 hafta zor dayanır. Ya bebek olmasa gerçekten hiç sorun değil de ben 2 gece ne yapacaklar nasıl uyutacaklar diye geriliyorum. Normal olsa o gece hastanede benimle bile kalabilir. Hayırlısı bakalım senin daha zamanın var inşallah döner Bu gece bende bir duygusallaşıp ağladım yani %3 ün başına gelebilecek şey bizim başımıza geldi hiç mi şans olmaz insanda. İyi düşünmeye çalışıyorum dua ettim bir sürü saçma sapan hareketler yaptım tansiyonum oynadı hiç bir etkisi olmadı Bir şekilde çıkacak içimizden artık teslimiyetten başka bir şey elimizden gelmiyor

amin canim insallah hepimizi tüm bekleyenleri Allah im saglikla kucagina aldrisin bebelerini Asıl ondan sonra baslayacak yeni hayat yeni düzen

Allah im dan dilemek en güzeli bazi seyleri.kullara kalirsak canim işimiz cokta ilerlermiyor.kiz kardesim senin gibiydi tam olarak.onsuz uyumayan 2 yasindaki yegenim Allah im yardim etti hic aglamadan yanimda uyumustu.hissediyorlar zaten cocuklarda.suan ki stresin senin sinirlere zarar germe kendini iyileşmen gecikir Allah korusun

amin canim insallah hepimizi tüm bekleyenleri Allah im saglikla kucagina aldrisin bebelerini Asıl ondan sonra baslayacak yeni hayat yeni düzen
Amin amin inşallah korkmaya başladım karnımda olmucaklar artık falan diyorum bende bidaha hamilelik düşünmediğim için biraz koyuyor stresle geçirdim tadını çıkaramadım diye üzülüyorum, 3 çocukla nasıl yapıcam diyip gözüm korkuyor hayırlısı öyle böyle düzeni sağlıcaz inşallah

ayy ben bir bebeyle nasil her seyi yoluna koyacam diye stres yapiyorum 12 sene sonra oluyor yaşim 36.artı ben cok dakik ve duzen hastasiyim.herkes diyor zaten her seyi unut artik bakalim
sen tabi ki 3 taneyle cooook normal hissettiklerin.. ama evlat sevgisi duygusunuda tattigin için bir sekilde rayına girecegini de biliyorsun.ben daha o duyguyu bilmiyorum

Kaynana zulümleri başlamış hepimize geçmiş olsun. Benimki de gecenin üçü beşi demeden mesaj atıyor emiyor mu diye. Sabah yine yazmış. Akşam yine sordu. İkide bir emzirirken başıma geliyor kızdım en sonunda. Kendi kızı iki tane vajinal doğum yapmış dün bana yarım annesin ayakları yaptı. Ben yarım anne falan değilim anneliğimi kimse eleştiremez herkes işine baksın dedim. Görümcemin asalak çocukları da tepemden ayrılmadı on yaşındaki çocuk dikişlerime vurdu. Vallahi yakalasaydım dövecektim. Eşime de söylemedim yaptıklarını henüz kalabalık bir defolup gitse..

İnan doğuncada bitmiyor stresi sakin serinkanlı biri değilsende zor doyuyomu açmı ilk zamanlar başından ayrılamıyosun zaten, ama şöyle söyleyim o an her ne olursa olsun serin kanlı ol ve tadını çıkarmaya bak gözünün önünde büyüdükçe her ayın ne kadar farklı olduğunu görüceksin 4 yaşına giricek 2 ay sonra ve her ay hala farklı şeyleri öğreniyo oluyo ve şaşırtıyo sen onu bekliyosun ya gözünün önünde oluyo o paha biçilemez bence en güzel zamanlar 6 aydan 2 yaşa kadar olan süreç her ay her ay çok farklı gerçekten videolamayı unutma ayrıca geri dönüp izlemesi çok güzel

Ha bir de hastaneye tek refakatçi götürdüm inatla ben de kalacam diye tutturdu hayır diyorum ısrar ediyo postaladım en sonunda. Şimdi de evde aynısını yapıyor kalayım mı diye. Evde annem ve halam var annem zaten ameliyatlı halam ikimize de bakıyor. Deliriyorum inanın.

Aboo ne işi var çocukların yanında ve tepende daha 2 gün oldu sen doğum yapalı söylemelisin biran önce kendine eziyet edip stres yapma

Aboo ne işi var çocukların yanında ve tepende daha 2 gün oldu sen doğum yapalı söylemelisin biran önce kendine eziyet edip stres yapma
Hastanede bile rahat vermediler vallahi. Üzerim çıplak giydirmediler ilk başta kaynanam battaniyeyi ağzıma kadar çekiyo kp damat falan geliyo diye bağırdım ben de ne işi var yeni doğum yapmış kadının yanında diye. Neler neler

Off vallahi niye böyleler anlamıyorum ya hayır hamileyken destek olmayanlar Şuan gelip Çar Çar. Konuşuyor herşeye maydanozlar inşallah tek hayalim eşimle eski düzenime dönebilmek sakin sakin bugün büyük oğlum kardeşine eğildi kardeşi de ağlayınca noldu oğlum burnunu mu elledin diye sordum içeri bir daldı ne oldu çocuğa diye bi panik ortamı yarattı büyğk oğlum öyle koktu ki sesi titredi ağlamaklı oldu bana sarıldı anne bişey yapmadım dedi bende kızdım ya siz napıyosunyz çocuk nasıl korktu dedim oda küçük daha sonuçta Şuan hala uyuyamıyorum o hali aklıma geliyor vicdan azabı çekiyorum resmen

Kesinlikle bizde kaynana olacagız inşallah gelin damat için zorlayıcı olmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…