2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kaburga ağrısından bahseden arkadaşlar şuan sizi çok iyi anlıyorum ayakta duramıyorum sağ tarafım felaket ağrıyor ve sırtını dayıyomuş bugün sordum,
Bugün gittiğim doktor ölçüm bile yapmadı kalp atışlarına baktı bende farklı bi doktor ölçümü olsa iyi olurdu dedim oda kafan karışır dedi kontrol de değildi muane ücreti ödedim başka doktor hastası olduğum için sanırım yarın kendi doktorum görmek istedi bakalım o ne dicek 2 gün sonraya çağırması düşündürdü beni

Kızlar sancılarımdan dolayı acilden geliyorum 3 kere alttan açıklığıma baktılar en son kanamam geldi ilk önce akıntıyla birlikte geldi sonra lekelenme şeklinde normal midir?

Kızlar sancılarımdan dolayı acilden geliyorum 3 kere alttan açıklığıma baktılar en son kanamam geldi ilk önce akıntıyla birlikte geldi sonra lekelenme şeklinde normal midir?
Doktor kanamanın nerden geldiğini altan muayne ile kontrol ederse iyidir
Benim kanamam açılma olduğu için rahim ağzından gelmşit doktor sorun yok dedi
Bazi kanamalar bebeğin eşi doğumdan önce bebekten ayrıldığı için geliyor o çok riskli zaman kaybetmeden doğum gerçekleştiriliyor
Tabi doktor muaynesi şart şuan

Doğuma alırsa diye çok paniğim şuan lütfen dua edin bebeğim sağlıklı doğsun
Sağlıkla al miniğini kucagına bebeğe odaklan er geç o doğum olacak kaç gündür acı çekiyorsun dua oku bol bol inşirah sakinlersin hayırlı haberler ile gel

Teşekkür ederim şimdi tekrar gidiyorum muayeneye

36+2 oldum kaburga agrim artik basen agrisi olarak guncellendi ama göğsümün altinda ki batma henüz gecmedi karnimda gayet dik
bakalim her gun yeni seyler oluyor..
son haftalar hem hep böyle kalacakmisim gibi oluyor hem de gece uykusu yok heyecan yapıyorum doğumu doguran arkadaşlarimi dikkatlice okuyorum sanirim empatiyi de cok yapiyorum.nerdeyse bir ay oldu dr a gitmedim daha bir hafta var gitmeme.neler oluyor neler olacak heyecanla bekliyorum

Yaaa demek sen de aynı ben dayanamadım gittim nst girer girmez bir hareketler bir hareketler . Cidden korkutuyorlar bu sıpacıklar 3400 çıktı kg şişko artık sığamıyo dediğin gibi

Kaburga ağrısı muhtemelen gögsün hemen altı batma sızı gibi ama devamlı şuan otururkende ağrıyo ve karnım nasıl sertleşti ciğer geliştirici vuruldum onun etkisi mi bu sertlik bilmiyorum hareketlerde yavaşlama var ama, zor dayanıcaz inşallah kalça benimde ağrıyodu yürürken kalçamdaki kemik çıkıp geri takıldı gibi oldu bi kere resmen böyle hissetmiştim
benim az kaldı bu hafta alıcak gibi geliyor
1 ay mı nasıl dayandın gitmeyerek tebrik ederim seni

Yaaa demek sen de aynı ben dayanamadım gittim nst girer girmez bir hareketler bir hareketler . Cidden korkutuyorlar bu sıpacıklar 3400 çıktı kg şişko artık sığamıyo dediğin gibi
Oy maşallah tontik korkutmuş annesini onlarda ne yapsın artık yerleri kalmadı resmen son 2 günümüz çok duygusalım nasıl geçti zaman her günü başka bir endişeydi kalp atışı hareketi tahliller derken ah doğunca neler bekliyor bizi bakalım sağlıkla gelsinler

gidersem kızarlar cok şükür genel olarak iyiyim gun icinde.agrilarim gece yatınca oluyor.onu da netten bakiyorum burda arkadaslar yaziyor normalmis hepsi.bebisi de takip ediyorum devamli cok sukur onun da yeri rahat
basenlerim sabaha karsi agriyor garip sekilde.kahvaltimi yaparken gecmis oluyor Allah tan.
senin durumun cok farkli ikiz bebe kolay mi ama turkiye de olsaydim eminim 2 haftada ben de ugrardim dr a grubun som dogurani olabilirim 26 kasim son tarihim 40. hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…