2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hanımlar yanlış anlamayın cinsiyeti doğumda değişir diye bir sürpriz bekleyen varmı. Benim hislerim falan hep farklı bekliyor. Çarşamba sezaryen olacağım doktor detaylıda kız dedi 21 hafta idi. Net bir şekilde değişmez deniliyor. Ama bazı hikayeler okuyorum hep ileri haftalar da sürpriz yaşayanlar var. Aptalca mı düşünüyorum

Kızlar ben doğurdum. İkimizde çok iyiyiz. Korktuğum gibi geçmedi sezeryan çok iyiydi
Senin kadar doğurmaya hazır hiç kimse yoktu grupta, tabi kötü hiçbir şey olmadan atlatacaksın sana da minnağa da kocaman bir maşallah, sağlıkla huzurla büyütün

Kizlar ACİL, NİŞANIM MI GELDİ anlayamadım?
Kızlar yaşayanlar lütfen yardım etsin. Benim sarklajım var, gebeliğimin 16. haftasında yapılmıştı serklaj. Şimdi 31 hafta bitti bilenler bilir serklajı olanlar için en büyük risk enfeksiyon kapmak.. maalesef enfeksiyon kaptım ve doğum sancılarımı tetikledi hemen acile gittim. Rahim ağzına baktılar serklaj iyi görünüyo dediler ama muayene sırasında canım yandı. Hastaneye yatırdılar ve aynı günün gecesi sümüksü kanamam oldu.. ertesi sabah yine sümüksü ve et parçasına benzer koyu kırmızı hatta aynı ciğer rengi gibi ve ciğer gibi bişey geldi. Peçeteyle direk bir doktora sordum evet bu nişan dedi.. daha sonra NST odasına gelen ve alttan ultrasonla bakan doktora sordum o da bu nişan değil benim yaptığım muayeneden kaynaklanan kanama dedi.. Ben şimdi kime inanayım?
Bu nişan mı değil mi bilen yazsın noolur. Korkuyorum daha çok erken, şimdi gelmesin bebeğim. Ayrıca sadece nişan diye değil korkum sancılarımın devam etmesi.. Bugün gün içinde bayaa azalmıştı sancılarım ama akşam yine başladı ve gece arttı..

Ya sorma inanamıyorum doğuracak olmama bu nasıl bir eşiktir. Duygusal olarak düşündükçe boğuluyorum. 2 gün sonra anne olacağız
Hayatımda hiçbir duyguyu böyle yaşamamıştım galiba ve tüm duyguları da aynı anda yaşıyorum onu göreceğim anı düşündükçe kalbim duracak ay hepimiz buraya sağlıkla doğurduk haberleriyle gelelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…