2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ayy okudukça o andaymışım gibi oluyor ve asla çocuklara dayanamıyorum, o çocuğun yaşadığı stresi yaşadım resmen yaa. Anladığım kadarıyla sende çoçuklarınla enpati kuran, duygularını önemseyen bir annesin. Çocuğun üstünde kalacak böyle yapmaya devam ederlerse ve huyu değişip içine kapanık olur. Kaynanan artık kesinlikle dur demelisin arkadaşım artık başlarım onun kırılmasına, darılmasına. Oğlunun psikolojisini düzeltmeye uğraşacaksın sonra. Bir cinnet herşeyi çözer

Bişey danışıcam dize kafam karıştı stres yaptım hepten doktor bana hep 37 alırız dedi sen iyi olmazsan 36 olduduruz diye konuşuyodu, cumartesi gittiğimde çok yoğundu ağrım oluyo dedim nst çok iyi geldi baktı rahimde iki tane 35 haftalık var yatırıyım seni gözlem altına alalım sezaryan dikişlisin falan dedi rahim ağzım iyi açıklık yok kabul etmedim beni pazartesi görmek istedi sorduğumda gün veremem öyle dedi şimdi bugün gittiğimde yarın alalım dermi acaba ? 2 günde ciğer geliştirici de vuruldum yarın giremem ağrım yok bişeyim yok abimin eşi kalp ameliyatı olucak( gebelikten farklı ama dualarınızda gelinimize yer verirseniz sevninim) aynı gün olmaz bende onun iyi haberini alıyım anneminde kafası rahaat olur hem ikimizinde derdine düşmesinler onunki kapalıda olsa bi paypass durumu sonuçta
Yani yarın derse ben perşembe isticem
Planım şöyle eşim 4 günde olsa yanımda olur izin toparlarım bebekler küvöze girerse yıllık iznini kullanmasın süt vermeye gelir gideriz zaten ben eşim ve anneme ihtiyacım bebekler çıkınca daha çok olucak gibi geliyor çünkü kafam karıştı sanki doktorda risk falaan diyince doğurmak isteyen ben şuan istemiyorum

trueliving_ okuduğumda oğlun kızım gibi gözümde canlandı biliyomusun bu kıskançlığa sebebiyet veren bence büyükler, banada çok diyolar kızın var çok dikkat etmen lazım daha 3 aylık hamileyken anneannem söyledi bunu hiç zerre aklıma gelmedi kafama soktu benim bozuldum yani daha dur zatenn takıntılıyım kamera aldım en azından uyuduklarında başlarında bebeklemem kızımlada ilgilenirim diye gelmesinler evine ne olur söyle eşine oğlununda yaşı güzel bi yaş sen oturtucaksın düzenini zamanla madem faydası yok çenesi var ne gerek var eşinle konuş hemm oğlunun etkilendiğini hem sütünün etkilendiğini söyle bari

Bazen bende düşünmüyor değilim . Ama olmayacak öyle bişey bence .
Geçmiş olsun ben çok korkuyorum benim 3 uncu olacak sezaryan
Benimde 3, bende çok korkuyorum. Ama ilk planlı sezeryan olacak diğerleri anın akışına göre zorunlu sezeryan olmuştu.

Yani aslında normal doğum olacak olsaydım belki daha hızlı toparlardim ama sezeryan olacsgi için bariz mecburum yani nazina niyazına of puf da etse gelme anne diyemiyorum çünkü o zaman kaynanam gelir o bence daha kötü o gönüllü gelir ama onda da ruh sağlığım gider amaaaan bilemedim yabi benim düşüncem daha kızım 16 aylık çok küçük o daha bebek , annemler huyunu suyunu bilmez sezeryan sürecinde eşim yanımda olur doğum olup odaya geçince eşim eve gitsin annem iki gece hastanede benimle kalsın diue düşünüyorum kızımın yanından hem benim hem babasının kaybolması bence iyi olmaz hem aklım onda kalır sen de istersen öyle yap eşin kalsin çocuğunun yanında annen senle kalsın eşin arada gelir getirir seni görür iki gun idare edilir ben böyle düşünüyorum bi aksilik olmazsa
Kiz Allah aşkına sen neden duruyorsun def etsene hepsini aaaa densize bak sanane yani gece gece mesaj atıyor sütün yoksa gelip o mu emzirecek yani 2023 yılındayız her yer de 7/24 açık yerlerde mama var süt olmazsa gider alir gelir kocan sanki dünyanın sonu vallahi benim sütüm olmasına rağmen sarılık ihtimali var diye direk verdim mamayi da kime ne benim bebeğim benim yetiştirme tarzım hele görümce yani canım benim bu kadar da susma onlar yüzsüz madem sen de onlardan yırtık ol bu ne yahu düşüncesiz yüzsüz çocuklarını alıp gelmiş utanmadan zaten annen malum psikolojik olarak iki katı yıpranmış durumdasın bunlar guyaaaaaaa suan sana yardımcı oluyorlar sorsan destekler yanındalar
Cinlerim tepeme çıktı inan doğum yapmış kadının yanına süt emzirme dikiş derken hastane odasına erkeğin işi ne yahuu git evinde gör yani ne görmeyi umuyorsun bu çok saçma hele sezeryan doğum zaten dikiş ağrı sızı tepende ne işi var erkeğin bi de üstünü örtüyor mumya gibi duracaksın öyle onlar gelip müze gezer gibi gezip gidecekler Allah im cidden bazen bazı insanlar da beyin olduğuna şüphe ediyorum seni en iyi bi cinnet paklar zaten annenden dolayi hassasin patlat bir cinnet anca o dilden anlar bunlar
İnan içim cız etti içimde bi şeyler koptu resmen gözlerim doldu offf ben de hamile olduğumu öğrenince ilk kızıma ağladım hakkına girdim diye vicdan azabı çektim aylarca asamadim.. Ya ağladı titredi bi sey yapmadım anne diye kendini savunmaya çalıştı diye yazmışsın ya ay Allah im kurban olsunlar ona yaaaa kesinlikle tavrını koy tru aman o üzülmesin aman ona ayıp olmasın ama ona saygısızlık olmasın diye diye bak kendi evladın içine kapanacak kıskançlık asilanacak resmen önceliğin her zaman evlatların olsun önüne gec bi an önce bence bak eşin de arkanda zaten bence bi an evvel .
Size bir bal dudak bırakayım
Kiz bu neeeeee
Vallahi sero doğuracam doğuracam doğuracam diye diye diye nihayet gününü beklemeden doğurdun tebrik ederim işte azmin zaferi
Allah sağlıkla ömrünü bahtını güzel eylesin Maşaallah nihayet doğurdun grup olarak hepimiz bence derin bir oh çekebiliriz
Gözün aydın analı babalı büyüsün.

Ah, yildizsavascisi , 30 ekim, oyunbozanlık falan demeyecektin
Kiz hiç sorma Kasım 1 e gun alanlar patır patır gidecek gibi totem mi oldu ne oldu anlamadım

A Astrologsero çok şükür sağlıkla aldın kucağına. Bundan sonrası birbirinize alışmak. sezaryen ağrısı tabi bir süre olacak ama ağrı kesici verecekler sürekli. Hastaneden çıkana kadar baya azalır merak etme

R RabiaIslam normalde kesinlikle böyle bir şey olmaz derim ama sen yurt dışındasin orada bir kac kere anca usg oluyor ve öyle her seferde cinsiyete falan bakılmıyor galiba o yüzden tabi olur mu olur ama bence kesin kız canım 21 hafta güzel bi hafta çünkü doktor da o zaman hatırlıyorum sana üstüne basa basa kız demişti sanki bence değişmez ama bakalım. Yalnız bu aşamadan sonra bence çok iyi korun tek taraflı değil hem eşin hem sen korunun 3. Sezeryan olacaksın 4. Riskli olur artık

Konuştum canım oda annesiyle konuşacak konuşssada çok fark etmez ama gelmez biliyorum en azından gerçekten evet canım haklısın bu kıskançlık tamamen büyüklerden oluyor ilk onu sevin dememe rağmen çocuğu iyice kışkırtıyorlar

Sevindim canım herşey yoluna giricektir, evet öyle oluyor kızım anneee sen 3 çocukla napıcaksınn ben oyun isticem erkek kardeşim kaka yapıcak kız kardeşim acıkıcak diyo Allahım olgunlukla güzelce atlatırız süreci inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…