- 31 Ekim 2022
- 1.222
- 2.403
- 63
- 27
Valla ne güzelde doğurdun beklemeden etmeden maşallah oğlun kendi seçti zamanını bu daha güzel bişey demeekki hissetmişsin doğurucam doğurucam diye diye doğurdun bir gecedeBu arada nasılda ekimde doğurdum
Ayy okudukça o andaymışım gibi oluyor ve asla çocuklara dayanamıyorum, o çocuğun yaşadığı stresi yaşadım resmen yaa. Anladığım kadarıyla sende çoçuklarınla enpati kuran, duygularını önemseyen bir annesin. Çocuğun üstünde kalacak böyle yapmaya devam ederlerse ve huyu değişip içine kapanık olur. Kaynanan artık kesinlikle dur demelisin arkadaşım artık başlarım onun kırılmasına, darılmasına. Oğlunun psikolojisini düzeltmeye uğraşacaksın sonra. Bir cinnet herşeyi çözerOff vallahi niye böyleler anlamıyorum ya hayır hamileyken destek olmayanlar Şuan gelip Çar Çar. Konuşuyor herşeye maydanozlar inşallah tek hayalim eşimle eski düzenime dönebilmek sakin sakin bugün büyük oğlum kardeşine eğildi kardeşi de ağlayınca noldu oğlum burnunu mu elledin diye sordum içeri bir daldı ne oldu çocuğa diye bi panik ortamı yarattı büyğk oğlum öyle koktu ki sesi titredi ağlamaklı oldu bana sarıldı anne bişey yapmadım dedi bende kızdım ya siz napıyosunyz çocuk nasıl korktu dedim oda küçük daha sonuçta Şuan hala uyuyamıyorum o hali aklıma geliyor vicdan azabı çekiyorum resmen
Gözün aydınn, çok şükürKızlar ben doğurdum. İkimizde çok iyiyiz. Korktuğum gibi geçmedi sezeryan çok iyiydi
Bazen bende düşünmüyor değilimHanımlar yanlış anlamayın cinsiyeti doğumda değişir diye bir sürpriz bekleyen varmı. Benim hislerim falan hep farklı bekliyor. Çarşamba sezaryen olacağım doktor detaylıda kız dedi 21 hafta idi. Net bir şekilde değişmez deniliyor. Ama bazı hikayeler okuyorum hep ileri haftalar da sürpriz yaşayanlar var. Aptalca mı düşünüyorum
Benimde 3, bende çok korkuyorum. Ama ilk planlı sezeryan olacak diğerleri anın akışına göre zorunlu sezeryan olmuştu.Geçmiş olsun ben çok korkuyorum benim 3 uncu olacak sezaryan
masallah size kasim gelmeden dogurdun ciddenKızlar ben doğurdum. İkimizde çok iyiyiz. Korktuğum gibi geçmedi sezeryan çok iyiydi
Yani aslında normal doğum olacak olsaydım belki daha hızlı toparlardim ama sezeryan olacsgi için bariz mecburum yani nazina niyazına of puf da etse gelme anne diyemiyorum çünkü o zaman kaynanam gelir o bence daha kötü o gönüllü gelir ama onda da ruh sağlığım giderBen bugün konuştum hazır mısın dedim inşallah bu gece sancın gelir de bebek döner diye dua edicem diyorBizim ki de aynı 1 hafta zor dayanır. Ya bebek olmasa gerçekten hiç sorun değil de ben 2 gece ne yapacaklar nasıl uyutacaklar diye geriliyorum. Normal olsa o gece hastanede benimle bile kalabilir. Hayırlısı bakalım senin daha zamanın var inşallah döner Bu gece bende bir duygusallaşıp ağladım yani %3 ün başına gelebilecek şey bizim başımıza geldi hiç mi şans olmaz insanda. İyi düşünmeye çalışıyorum dua ettim bir sürü saçma sapan hareketler yaptım tansiyonum oynadı hiç bir etkisi olmadı Bir şekilde çıkacak içimizden artık teslimiyetten başka bir şey elimizden gelmiyor
Kiz Allah aşkına sen neden duruyorsun def etsene hepsini aaaa densize bak sanane yani gece gece mesaj atıyor sütün yoksa gelip o mu emzirecek yani 2023 yılındayız her yer de 7/24 açık yerlerde mama var süt olmazsa gider alir gelir kocan sanki dünyanın sonu vallahi benim sütüm olmasına rağmen sarılık ihtimali var diye direk verdim mamayi da kime ne benim bebeğim benim yetiştirme tarzım hele görümce yani canım benim bu kadar da susma onlar yüzsüz madem sen de onlardan yırtık ol bu ne yahu düşüncesiz yüzsüz çocuklarını alıp gelmiş utanmadan zaten annen malum psikolojik olarak iki katı yıpranmış durumdasın bunlar guyaaaaaaa suan sana yardımcı oluyorlar sorsan destekler yanındalarKaynana zulümleri başlamış hepimize geçmiş olsun. Benimki de gecenin üçü beşi demeden mesaj atıyor emiyor mu diye. Sabah yine yazmış. Akşam yine sordu. İkide bir emzirirken başıma geliyor kızdım en sonunda. Kendi kızı iki tane vajinal doğum yapmış dün bana yarım annesin ayakları yaptı. Ben yarım anne falan değilim anneliğimi kimse eleştiremez herkes işine baksın dedim. Görümcemin asalak çocukları da tepemden ayrılmadı on yaşındaki çocuk dikişlerime vurdu. Vallahi yakalasaydım dövecektim. Eşime de söylemedim yaptıklarını henüz kalabalık bir defolup gitse..
Cinlerim tepeme çıktı inan doğum yapmış kadının yanına süt emzirme dikiş derken hastane odasına erkeğin işi ne yahuu git evinde gör yani ne görmeyi umuyorsun bu çok saçma hele sezeryan doğum zaten dikiş ağrı sızı tepende ne işi var erkeğin bi de üstünü örtüyor mumya gibi duracaksın öyle onlar gelip müze gezer gibi gezip gidecekler Allah im cidden bazen bazı insanlar da beyin olduğuna şüphe ediyorum seni en iyi bi cinnet paklar zaten annenden dolayi hassasin patlat bir cinnet anca o dilden anlar bunlarHastanede bile rahat vermediler vallahi. Üzerim çıplak giydirmediler ilk başta kaynanam battaniyeyi ağzıma kadar çekiyo kp damat falan geliyo diye bağırdım ben de ne işi var yeni doğum yapmış kadının yanında diye. Neler neler
İnan içim cız etti içimde bi şeyler koptu resmen gözlerim doldu offf ben de hamile olduğumu öğrenince ilk kızıma ağladım hakkına girdim diye vicdan azabı çektim aylarca asamadim.. Ya ağladı titredi bi sey yapmadım anne diye kendini savunmaya çalıştı diye yazmışsın ya ay Allah im kurban olsunlar ona yaaaa kesinlikle tavrını koy tru aman o üzülmesin aman ona ayıp olmasın ama ona saygısızlık olmasın diye diye bak kendi evladın içine kapanacak kıskançlık asilanacak resmen önceliğin her zaman evlatların olsun önüne gec bi an önce bence bak eşin de arkanda zaten bence bi an evvel .Off vallahi niye böyleler anlamıyorum ya hayır hamileyken destek olmayanlar Şuan gelip Çar Çar. Konuşuyor herşeye maydanozlar inşallah tek hayalim eşimle eski düzenime dönebilmek sakin sakin bugün büyük oğlum kardeşine eğildi kardeşi de ağlayınca noldu oğlum burnunu mu elledin diye sordum içeri bir daldı ne oldu çocuğa diye bi panik ortamı yarattı büyğk oğlum öyle koktu ki sesi titredi ağlamaklı oldu bana sarıldı anne bişey yapmadım dedi bende kızdım ya siz napıyosunyz çocuk nasıl korktu dedim oda küçük daha sonuçta Şuan hala uyuyamıyorum o hali aklıma geliyor vicdan azabı çekiyorum resmen
Kiz bu neeeeeeSize bir bal dudak bırakayım
Kiz hiç sorma Kasım 1 e gun alanlar patır patır gidecek gibi totem mi oldu ne oldu anlamadım
Oh gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallahKızlar ben doğurdum. İkimizde çok iyiyiz. Korktuğum gibi geçmedi sezeryan çok iyiydi
Konuştum canım oda annesiyle konuşacak konuşssada çok fark etmez ama gelmez biliyorum en azından gerçekten evet canım haklısın bu kıskançlık tamamen büyüklerden oluyor ilk onu sevin dememe rağmen çocuğu iyice kışkırtıyorlartrueliving_ okuduğumda oğlun kızım gibi gözümde canlandı biliyomusun bu kıskançlığa sebebiyet veren bence büyükler, banada çok diyolar kızın var çok dikkat etmen lazım daha 3 aylık hamileyken anneannem söyledi bunu hiç zerre aklıma gelmedi kafama soktu benim bozuldum yani daha dur zatenn takıntılıyım kamera aldım en azından uyuduklarında başlarında bebeklemem kızımlada ilgilenirim diye gelmesinler evine ne olur söyle eşine oğlununda yaşı güzel bi yaş sen oturtucaksın düzenini zamanla madem faydası yok çenesi var ne gerek var eşinle konuş hemm oğlunun etkilendiğini hem sütünün etkilendiğini söyle bari
Sevindim canım herşey yoluna giricektir, evet öyle oluyorKonuştum canım oda annesiyle konuşacak konuşssada çok fark etmez ama gelmez biliyorum en azından gerçekten evet canım haklısın bu kıskançlık tamamen büyüklerden oluyor ilk onu sevin dememe rağmen çocuğu iyice kışkırtıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?