2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Merhaba, 2. Saat tokluk çok etkiliyor mu peki

Benim de aynı hisler bu ara geliyor hatta sadece bana değil çevremdekiler de ya erkekse diyorlar biraz da karın şeklimden yanlar boş yuvarlak göbek detaylıdaki doktor kesinlikle kız dedi çok açık net gösteriyor dedi tüm kontrollerde de kız gözüküyor ama yine de insan şüpheye düşüyor. Bir de herşey pembiş oluncaaa

Yani detaylıda kız denildiyse kızdır bence yada daha sonra kız dendiyse kızdır. Ayrıca erkek bebişler daha erken belli oluyor kızlar daha geç belli oluyor emin olmak için .

Amiinçok güzel hepsi çok

Kızlar ben doğurdum. İkimizde çok iyiyiz. Korktuğum gibi geçmedi sezeryan çok iyiydi
Allahıııım sero kulunda doğurdu ya sonunda tüm ülke olarak bize bayram bugün asın bayrakları
Hemde bal dudaklı bebek doğurmuş .. Kız o kadar battanıye lazım oluyor mu bende koyayım uyku tulumunuda alayım madem yanıma içine koyarız .
Valla o bebek fotosunu görmeden inanamazdım doğurduguna kendim doğurmuş gibi sevindim

Doğum yatış bölümleri genelde zaten cehenjem gibi sıcak oluyor canım Bence gerek yok çok sarmislar emzirirken terler hastane çıkış battaniyesinde kundak ve üstüne bi kat da boncuk bqttaniye tarzı yeterli olacaktır hastanede . Ama hastaneden çıkarken arabada falan usuyebilir malum Kasım ayı eşin önden arabayı ısıtırsa çok hızlı arabaya koyar arabadan eve çıkarsanız onda da sorun olacağını sanmam . Burada Bi muslin bi battaniye bi battaniue bi tulum görüyorum ben çok fazla bu şekil

yildizsavascisi o an direk napıyosunuz siz diye çıkıştım ama oğlum öyle yapınca üstelemedim daha çok etkilenir diye ama gece uyuyamadım sürekli o hali o ses tonu geldi aklıma hediye aldım ona çok istediği bir saat vardı ben çocuğum etkilenmesin diye 40 takla atarken onların yaptığı bencillik sinirlerimi bozuyor

Lohusalık kafasıyla artık bir yaygara kopartırım sanırım ilk ve son olur etkili olur

Yani böyle bir olasılık olsa da yok denecek kadar az. Doktorun yanlış görmüş olması lazım her seferinde:)

Kızım annemle daha iyi anlaşıyor ya babasıyla çok inatlaşıyor bir de baya anlattık şimdi hevesli sakın tuvaletimi annaneme vermeyi unutma diyor klozet aparatını kaka tutuyor aparatı olmadan çünkü düşücem sanıyor. Senin ki çok daha küçük Allah yardımcın olsun, emmiyor dimi Emse bir de beni asla bırakamazdı sabahlara kadar emerdi beraber uyuyorduk zaten artık sürekli uyandığım için o kendi açıp emiyordu Bir de bizlere nazı daha çok geçiyor herhalde mesela babası gece almaya gitti yine gelmedi çığlık kıyamet ama şimdi benim olmadığımı bilirse daha sakin kalır. Ben işteyken gayet duruyordu çünkü. Bakalım yarına az kaldı herkes arıyor döndü mü diye yarın ona göre işten izin alacak insanlar dönmedi diyorum mide yanmam şaşırtıcı geçti ama dönse hissederdim herhalde hala sertlik elime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…