Kilo gidiyor canım. Ben kızımda 8 kilo almıştım ilk kırk günde 14 kilo verdimEvet kızlar bende yarın doğuracak olarak bugün evi didik didik temizledik ablaylatek bir çamaşır kalmayana kadar yıkadım. Hiç doğuracak gibi değilim hazır da değilim aslında Kızı uyutup kargoya kapı süsünü almaya gidicem ordan bir kuaföre gitmeyi düşünüyorum. Oje sürülmüyor herhalde değil mi sezaryen e girerken öyle bir şey okudum. Sürekli doğum olcak diye her banyoda doktor eldiveniyle tavuk gibi kendimi yoldum o bakımdan hazırım ama bir manikür pedikür şart Bugün annemi çağırdım dinleneyim diye ama hiç yorgun da değilim yapılacak çok işim varmış yetişmiyormuş gibi bir telaşım var. İnşallah sağlıkla gelir şu saatten sonra tek dileğim bu annem hayatta 3 kg yoktur bu çocuk karnın hiç yok Bade de iki katıydı filan diyor ama bakalım yarın eli kolu uyuşmuş kendini sıkıştırmış bir bebek görebilirim Sanırım 10 11 kg arası sonlandırıyorum bu hamileliği de. Darısı doğumdan sonra kilo verme sürecine bakalım sezaryen de hemen gidicek mi. Normal doğumda bir haftada gitmişti resmen 14 kilonun en az 10 u
Normal doğumda da oluyor ya o sarkma içinden insancık çıkıyor kolay değilKilo gidiyor canım. Ben kızımda 8 kilo almıştım ilk kırk günde 14 kilo verdimama ben eğilip doğrulmam zor oluyor diye korse takmamıştım göbekte sarkma olmuştu şimdi de 9 10 kilo aldım bakalım ne kadar verebileceğim.
Sahi spring ya ben hiç Korse bakmamıştım sezeryan sonrası Korse şart deniyor öyle mi sen ne aldın ya da alacaksın bu konuda da bilgim yok hiçNormal doğumda da oluyor ya o sarkma içinden insancık çıkıyor kolay değilbu sefer ben takıcam 40 ndan sonra, ilkinde bende takmadım zaten doğumdan sonra hiç bikini de giymedim zayıf olsan da eğilince bir deri yığını oluyor bakalım bunda nasıl olacak
Yok canım daha almadım ama şu yamuna korseleri denicem m alırım herhaldeSahi spring ya ben hiç Korse bakmamıştım sezeryan sonrası Korse şart deniyor öyle mi sen ne aldın ya da alacaksın bu konuda da bilgim yok hiç
Bence sen doğum heyecanından kendine yapacak iş yaratmışsın sürekli ki iyi bir taktikEvet kızlar bende yarın doğuracak olarak bugün evi didik didik temizledik ablaylatek bir çamaşır kalmayana kadar yıkadım. Hiç doğuracak gibi değilim hazır da değilim aslında Kızı uyutup kargoya kapı süsünü almaya gidicem ordan bir kuaföre gitmeyi düşünüyorum. Oje sürülmüyor herhalde değil mi sezaryen e girerken öyle bir şey okudum. Sürekli doğum olcak diye her banyoda doktor eldiveniyle tavuk gibi kendimi yoldum o bakımdan hazırım ama bir manikür pedikür şart Bugün annemi çağırdım dinleneyim diye ama hiç yorgun da değilim yapılacak çok işim varmış yetişmiyormuş gibi bir telaşım var. İnşallah sağlıkla gelir şu saatten sonra tek dileğim bu annem hayatta 3 kg yoktur bu çocuk karnın hiç yok Bade de iki katıydı filan diyor ama bakalım yarın eli kolu uyuşmuş kendini sıkıştırmış bir bebek görebilirim Sanırım 10 11 kg arası sonlandırıyorum bu hamileliği de. Darısı doğumdan sonra kilo verme sürecine bakalım sezaryen de hemen gidicek mi. Normal doğumda bir haftada gitmişti resmen 14 kilonun en az 10 u
Valla gidiyormuş sezaryen de olsa o kiloEvet kızlar bende yarın doğuracak olarak bugün evi didik didik temizledik ablaylatek bir çamaşır kalmayana kadar yıkadım. Hiç doğuracak gibi değilim hazır da değilim aslında Kızı uyutup kargoya kapı süsünü almaya gidicem ordan bir kuaföre gitmeyi düşünüyorum. Oje sürülmüyor herhalde değil mi sezaryen e girerken öyle bir şey okudum. Sürekli doğum olcak diye her banyoda doktor eldiveniyle tavuk gibi kendimi yoldum o bakımdan hazırım ama bir manikür pedikür şart Bugün annemi çağırdım dinleneyim diye ama hiç yorgun da değilim yapılacak çok işim varmış yetişmiyormuş gibi bir telaşım var. İnşallah sağlıkla gelir şu saatten sonra tek dileğim bu annem hayatta 3 kg yoktur bu çocuk karnın hiç yok Bade de iki katıydı filan diyor ama bakalım yarın eli kolu uyuşmuş kendini sıkıştırmış bir bebek görebilirim Sanırım 10 11 kg arası sonlandırıyorum bu hamileliği de. Darısı doğumdan sonra kilo verme sürecine bakalım sezaryen de hemen gidicek mi. Normal doğumda bir haftada gitmişti resmen 14 kilonun en az 10 u
Canım gittim tekrar bugün açılmada ilerleme yok şükür doktorum kendide alttan baktı. Rahim ağzın yumuşamış dedi ek olarak sancımda yoktu zaten. Nişan dedikleri gelmeden önce aşırı vardı. Beklicez artık yani. Haftaya tekrar gel dedi bu hafta bari içeride kalsın ayakta dolanma istirahat et dedi. Çatım da bu bebis için normal doğuma uygunmuş. 3 bucuk kilo 4 kiloyu doğuramazsın ama bu bebek zaten anca üç kiloyu bulur dedi. Beklicem yani artık.yagmurcicegii canım ne yaptın ne durumdasın
Suan kaç kilo ölçüyo doktor canım?Canım gittim tekrar bugün açılmada ilerleme yok şükür doktorum kendide alttan baktı. Rahim ağzın yumuşamış dedi ek olarak sancımda yoktu zaten. Nişan dedikleri gelmeden önce aşırı vardı. Beklicez artık yani. Haftaya tekrar gel dedi bu hafta bari içeride kalsın ayakta dolanma istirahat et dedi. Çatım da bu bebis için normal doğuma uygunmuş. 3 bucuk kilo 4 kiloyu doğuramazsın ama bu bebek zaten anca üç kiloyu bulur dedi. Beklicem yani artık.
2.350 gramSuan kaç kilo ölçüyo doktor canım?
Ayyyy yerim gamzesini . Oyyy yeni doğan bebek kokusunu çok seviyorum kızım 16 aylik oldu hala mis gibi kokuyor ama o ilk bebek kokusu gitti onu özledimBizdende yanağımızın bi kısmı gelsin o zamanya ailede kimsede Gamze yok bebemin iki yanağı ve çenesi gamzeli. Ne kadar içten istediysem artık. ve ben resmen kendimi doğurmuşum her gören şok oluyor
Neden zayıf gidiyormuş peki kusura bakma yazdıysan unuttum plesenta da çentik falan mı var ?2.350 gram35+5
Genetik gibi bisey sanırım plesentada falan sorun yok ama karın çevresi 2 hafta geriden geliyor ben o yüzden kilo almadığını düşünüyorumNeden zayıf gidiyormuş peki kusura bakma yazdıysan unuttum plesenta da çentik falan mı var ?
Ya evet mis gibi süt kokuyorAyyyy yerim gamzesini . Oyyy yeni doğan bebek kokusunu çok seviyorum kızım 16 aylik oldu hala mis gibi kokuyor ama o ilk bebek kokusu gitti onu özledim
Evet benim kızın da herseyi normaldi ama önce göbek çevresi geriledi sonra suyu azaldı 37+2 de 2700 gram doğdu ama masaallah kuveze falan gerek olmadi sen de sıkma canını doğunca bol bol beslersin bi kaç aya tosun olurGenetik gibi bisey sanırım plesentada falan sorun yok ama karın çevresi 2 hafta geriden geliyor ben o yüzden kilo almadığını düşünüyorum
Sağlıkla kucağına al canım dualarım seninleMerhaba Kızlar , nasip olursa 13.00 da doğuma gireceğim.Dualarınıza talibim
Bizdende yanağımızın bi kısmı gelsin o zamanya ailede kimsede Gamze yok bebemin iki yanağı ve çenesi gamzeli. Ne kadar içten istediysem artık. ve ben resmen kendimi doğurmuşum her gören şok oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?