- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kavuşun bebeğinle kilo işi tamamen bilinmezlik 2 hafta gerilik var dedikleri bebek gayet güzel kiloda boyda doğduEvet kızlar bende yarın doğuracak olarak bugün evi didik didik temizledik ablaylatek bir çamaşır kalmayana kadar yıkadım. Hiç doğuracak gibi değilim hazır da değilim aslında Kızı uyutup kargoya kapı süsünü almaya gidicem ordan bir kuaföre gitmeyi düşünüyorum. Oje sürülmüyor herhalde değil mi sezaryen e girerken öyle bir şey okudum. Sürekli doğum olcak diye her banyoda doktor eldiveniyle tavuk gibi kendimi yoldum o bakımdan hazırım ama bir manikür pedikür şart Bugün annemi çağırdım dinleneyim diye ama hiç yorgun da değilim yapılacak çok işim varmış yetişmiyormuş gibi bir telaşım var. İnşallah sağlıkla gelir şu saatten sonra tek dileğim bu annem hayatta 3 kg yoktur bu çocuk karnın hiç yok Bade de iki katıydı filan diyor ama bakalım yarın eli kolu uyuşmuş kendini sıkıştırmış bir bebek görebilirim Sanırım 10 11 kg arası sonlandırıyorum bu hamileliği de. Darısı doğumdan sonra kilo verme sürecine bakalım sezaryen de hemen gidicek mi. Normal doğumda bir haftada gitmişti resmen 14 kilonun en az 10 u
Oyyy maşallah kuzumaBizdende yanağımızın bi kısmı gelsin o zamanya ailede kimsede Gamze yok bebemin iki yanağı ve çenesi gamzeli. Ne kadar içten istediysem artık. ve ben resmen kendimi doğurmuşum her gören şok oluyor
Haha o da olabilirBence sen doğum heyecanından kendine yapacak iş yaratmışsın sürekli ki iyi bir taktikben dediklerini beyinimin içinde yapıyorum, yaptığımızhayal ediyorum daha doğrusu, inşallah gerçek hayatada geçirebilirim Neden oje sürülmüyormuş? Ben bugün doktordan sonra kalıcı oje yapacaktım kendime doğumda lohusada ellerim sürekli bakımlı olsun diye
Ayy maşallah darısı başımızaValla gidiyormuş sezaryen de olsa o kiloben de dert ediniyordum ama göbeğim bile gitti benim. Senin de göbeğin azdı bence hemen gider merak etme
Ya bencede hiç 3 kilo doğacak gibi değil ama bakalım doğunca büyür artıkÖncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kavuşun bebeğinle kilo işi tamamen bilinmezlik 2 hafta gerilik var dedikleri bebek gayet güzel kiloda boyda doğduevet sezeryanda oje istemiyorlar parmağa takılan bi aletten ötürü diğer konu ise kilo bugün tartıldım sağlık ocağında hamile kaldığım kilodan 2, 3 kilo fazlam var Şuan 8,9 kilo kadar da vermişim şok oldum hiç beklemiyordum bu kadar hızlı vermeyi 11 gün oldu yani kiloda verirsin üzülme 2 bebeyle eskisinden fit oluruz biz
Hahaha sonradan dönüyor simaları senin genin ağır basıyorsa sana benzerOyyy maşallah kuzumayaa benim ilk oğlum babasının kopyası bunda da benim genlerim ağır basıyor yine bana benzeyecek dedi bebek bir doğdu kimseyle alakası yok tek doğum ben yapan olmasam karıştı filan dicez
Sağlıkla kavuşun acısız sancız bir süreç olur inşallahMerhaba Kızlar , nasip olursa 13.00 da doğuma gireceğim.Dualarınıza talibim
Ya doğumdan 2 gün önce aynı şeyi dediler 2 hafta gerilik var bacak ve karın çevresinde inşallah seninde yanılma olur gayet normal doğdu bebeğim o kadar stres yaşattılar bizeGenetik gibi bisey sanırım plesentada falan sorun yok ama karın çevresi 2 hafta geriden geliyor ben o yüzden kilo almadığını düşünüyorum
Hahaha eşim benim genlerim ağır basıyor diyip durdu iyi oldu onaHahaha sonradan dönüyor simaları senin genin ağır basıyorsa sana benzerbizim ultrasonda göründüğü ile aynı resmen sonradan değişmezse bana benziyor
Benim nstde sancılarım var. Adet ağrısı hiç hissetmedim. Karnım sertleşip bebek toplandığında 70i geçen sancılarım çıkıyorKızlar size birşey soracağım ben doğum sancısı nasıl bilmiyorum farkettim bir bel ağrısı saatte yokluyor beni birde yani sancı bumu adet olmadan önceki gibi bir ağrı oluyor 35+1 haftada
Yok canım adet ağrısı değilde adetten önce sırt ağrısı olurya öyle su ik haftayi da atlatsam yoksa sertleşme yok karnimda çok şükür Perşembe randevum var bakalım ne olacakBenim nstde sancılarım var. Adet ağrısı hiç hissetmedim. Karnım sertleşip bebek toplandığında 70i geçen sancılarım çıkıyor
Yaa kızımda yaz olmasına rağmen battanıye az demıslerdı bende ıkı uc tane koymustum hatta şimdi böyle sarılmıs görünce ne olur ne olmaz koyayım dedım.Doğum yatış bölümleri genelde zaten cehenjem gibi sıcak oluyor canım Bence gerek yok çok sarmislar emzirirken terler hastane çıkış battaniyesinde kundak ve üstüne bi kat da boncuk bqttaniye tarzı yeterli olacaktır hastanede . Ama hastaneden çıkarken arabada falan usuyebilir malum Kasım ayı eşin önden arabayı ısıtırsa çok hızlı arabaya koyar arabadan eve çıkarsanız onda da sorun olacağını sanmam . Burada Bi muslin bi battaniye bi battaniue bi tulum görüyorum ben çok fazla bu şekil
Ayy doğmustur bebegınMerhaba Kızlar , nasip olursa 13.00 da doğuma gireceğim.Dualarınıza talibim
Maşallah kuzuyaBizdende yanağımızın bi kısmı gelsin o zamanya ailede kimsede Gamze yok bebemin iki yanağı ve çenesi gamzeli. Ne kadar içten istediysem artık. ve ben resmen kendimi doğurmuşum her gören şok oluyor
Kim az demişti doktor ebe falan mı yoksa aileden birileri mi ?Yaa kızımda yaz olmasına rağmen battanıye az demıslerdı bende ıkı uc tane koymustum hatta şimdi böyle sarılmıs görünce ne olur ne olmaz koyayım dedım.
Ayy doğmustur bebegın
Maşallah kuzuyaYerım gamzesını yerııım
Hahaha artık eşime sana benziyor diyenlere yok aynı annesi diyor kabullendiHahaha eşim benim genlerim ağır basıyor diyip durdu iyi oldu onabana eşime ve abisine benzemiyor ama benim ailemden babama ve erkek kardeşime benziyor merakla bekliyorum bi kaç ay içinde iyice oturur siması bu Arada senin kızın bence değişmez artık büyük oğlum ultrasonda babaydı aynı doğdu yine babası Şuan kopyası ne güzel bak kendine benzeyen arkadaş doğurdun
Evet bu şekilde oluyor Ama yalancı sancı demek düzensiz olduğuna göreKızlar size birşey soracağım ben doğum sancısı nasıl bilmiyorum farkettim bir bel ağrısı saatte yokluyor beni birde yani sancı bumu adet olmadan önceki gibi bir ağrı oluyor 35+1 haftada
İnşallah bende öyle düşündüm yoksa herhalde dayanılmaz olurdu benim ağrı esigim yüksektirEvet bu şekilde oluyor Ama yalancı sancı demek düzensiz olduğuna göre
Gerçek sancılar dayanılmaz oluyor kendini gayet hissettiriyor merak etmeİnşallah bende öyle düşündüm yoksa herhalde dayanılmaz olurdu benim ağrı esigim yüksektir
Ben yüksek bel bikini giydim hepNormal doğumda da oluyor ya o sarkma içinden insancık çıkıyor kolay değilbu sefer ben takıcam 40 ndan sonra, ilkinde bende takmadım zaten doğumdan sonra hiç bikini de giymedim zayıf olsan da eğilince bir deri yığını oluyor bakalım bunda nasıl olacak
Bugün ben 36+0 ım 2428 benimki de. Gerilik devam ediyor2.350 gram35+5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?