2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kavuşun bebeğinle kilo işi tamamen bilinmezlik 2 hafta gerilik var dedikleri bebek gayet güzel kiloda boyda doğdu evet sezeryanda oje istemiyorlar parmağa takılan bi aletten ötürü diğer konu ise kilo bugün tartıldım sağlık ocağında hamile kaldığım kilodan 2, 3 kilo fazlam var Şuan 8,9 kilo kadar da vermişim şok oldum hiç beklemiyordum bu kadar hızlı vermeyi 11 gün oldu yani kiloda verirsin üzülme 2 bebeyle eskisinden fit oluruz biz

Bizdende yanağımızın bi kısmı gelsin o zaman ya ailede kimsede Gamze yok bebemin iki yanağı ve çenesi gamzeli. Ne kadar içten istediysem artık. ve ben resmen kendimi doğurmuşum her gören şok oluyor
Oyyy maşallah kuzuma yaa benim ilk oğlum babasının kopyası bunda da benim genlerim ağır basıyor yine bana benzeyecek dedi bebek bir doğdu kimseyle alakası yok tek doğum ben yapan olmasam karıştı filan dicez

Haha o da olabilir instagramda görmüştüm bu oje konusunu ama arkadaşımız açıklamış parmağa takılan alet yüzündenmiş. Kolye küpe bileklikte istemiyorlar bu arada
Valla gidiyormuş sezaryen de olsa o kilo ben de dert ediniyordum ama göbeğim bile gitti benim. Senin de göbeğin azdı bence hemen gider merak etme
Ayy maşallah darısı başımıza
Ya bencede hiç 3 kilo doğacak gibi değil ama bakalım doğunca büyür artık Oyy maşallah bencede veririz özellikle iki çocukla sefillikten, uykusuzluktan veririz

Oyyy maşallah kuzuma yaa benim ilk oğlum babasının kopyası bunda da benim genlerim ağır basıyor yine bana benzeyecek dedi bebek bir doğdu kimseyle alakası yok tek doğum ben yapan olmasam karıştı filan dicez
Hahaha sonradan dönüyor simaları senin genin ağır basıyorsa sana benzer bizim ultrasonda göründüğü ile aynı resmen sonradan değişmezse bana benziyor

Genetik gibi bisey sanırım plesentada falan sorun yok ama karın çevresi 2 hafta geriden geliyor ben o yüzden kilo almadığını düşünüyorum
Ya doğumdan 2 gün önce aynı şeyi dediler 2 hafta gerilik var bacak ve karın çevresinde inşallah seninde yanılma olur gayet normal doğdu bebeğim o kadar stres yaşattılar bize

Kızlar size birşey soracağım ben doğum sancısı nasıl bilmiyorum farkettim bir bel ağrısı saatte yokluyor beni birde yani sancı bumu adet olmadan önceki gibi bir ağrı oluyor 35+1 haftada

Hahaha sonradan dönüyor simaları senin genin ağır basıyorsa sana benzer bizim ultrasonda göründüğü ile aynı resmen sonradan değişmezse bana benziyor
Hahaha eşim benim genlerim ağır basıyor diyip durdu iyi oldu ona bana eşime ve abisine benzemiyor ama benim ailemden babama ve erkek kardeşime benziyor merakla bekliyorum bi kaç ay içinde iyice oturur siması bu Arada senin kızın bence değişmez artık büyük oğlum ultrasonda babaydı aynı doğdu yine babası Şuan kopyası ne güzel bak kendine benzeyen arkadaş doğurdun

Kızlar size birşey soracağım ben doğum sancısı nasıl bilmiyorum farkettim bir bel ağrısı saatte yokluyor beni birde yani sancı bumu adet olmadan önceki gibi bir ağrı oluyor 35+1 haftada
Benim nstde sancılarım var. Adet ağrısı hiç hissetmedim. Karnım sertleşip bebek toplandığında 70i geçen sancılarım çıkıyor

Benim nstde sancılarım var. Adet ağrısı hiç hissetmedim. Karnım sertleşip bebek toplandığında 70i geçen sancılarım çıkıyor
Yok canım adet ağrısı değilde adetten önce sırt ağrısı olurya öyle su ik haftayi da atlatsam yoksa sertleşme yok karnimda çok şükür Perşembe randevum var bakalım ne olacak

Yaa kızımda yaz olmasına rağmen battanıye az demıslerdı bende ıkı uc tane koymustum hatta şimdi böyle sarılmıs görünce ne olur ne olmaz koyayım dedım.
Merhaba Kızlar , nasip olursa 13.00 da doğuma gireceğim.Dualarınıza talibim
Ayy doğmustur bebegın
Bizdende yanağımızın bi kısmı gelsin o zaman ya ailede kimsede Gamze yok bebemin iki yanağı ve çenesi gamzeli. Ne kadar içten istediysem artık. ve ben resmen kendimi doğurmuşum her gören şok oluyor
Maşallah kuzuya Yerım gamzesını yerııım

Kim az demişti doktor ebe falan mı yoksa aileden birileri mi ?

Hahaha artık eşime sana benziyor diyenlere yok aynı annesi diyor kabullendi ayy inşallah değişmez

Evet bu şekilde oluyor Ama yalancı sancı demek düzensiz olduğuna göre

Ben yüksek bel bikini giydim hep yine öyle devam ederim üçüncü sezaryenim olacak. Sonra Allah nasip ederse bundan sonraki ameliyatlarımı kaporta toparlama yani estetik üzerine yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…