2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben yüksek bel bikini giydim hep yine öyle devam ederim üçüncü sezaryenim olacak. Sonra Allah nasip ederse bundan sonraki ameliyatlarımı kaporta toparlama yani estetik üzerine yapacağım
Aynen bende öyle valla hayatımda hiç botoks bile yaptırmadım ve arkadaşlarım arasında tekim Bundan sonra ful bakım kolajen

Bu son Günler bana 9 ay gibi geliyor artık
Çok yoruldum bir an önce doğurmak istiyorum
Vücüdüm ağırlaştı artık

Bende aynı durumdayım. Sağlıkla doğurup eve alıp gelmeyi istiyorum bir an önce

Bizdende yanağımızın bi kısmı gelsin o zaman ya ailede kimsede Gamze yok bebemin iki yanağı ve çenesi gamzeli. Ne kadar içten istediysem artık. ve ben resmen kendimi doğurmuşum her gören şok oluyor
Yaa maşallah sana çok güzelsin.

Üzülme. O minnoş bi kız olacak annesi ve çok tatlı olacak

Aynen bende öyle valla hayatımda hiç botoks bile yaptırmadım ve arkadaşlarım arasında tekim Bundan sonra ful bakım kolajen
Ayyy sorma, şimdiden emziren anneler botoks yaptırabiliyor mu diye araştırıyorum bu haftaiçi de bi cilt bakımına gideceğim, haftaya da manikğr pedikür

Galiba bu manikür pedikür estetik botoks özellikle de cilt bakımı gibi şeyler benim için hayal . Burada kimsem yok tek çocuk neyse de iki çocuk ile bunları anca okula başladıklarında yaparım gibi bir hissiyat çöküyor yıldız hanımın muhteşem değişimi o kadar çökünce yaptırmak daha büyük fark yaratır hem ah ah cilt bakımı lazer epilasyon falan bunları en son kızımdan önce yaptırdım
Dişçiye gidip şu sorunlu dişlerden kurtulmak istiyorum yapabilirsek

Eminim öyledir ben gebelik öncesi kendim serumlar peelingler falan çok kullanırdım. Gebelik döneminde kullandığım birçok ürün kullanılmadığı için resmen saldım 9 aydır. O yüzden doğum öncesi profesyonel yaptırayım da, sonrasına sonra bakarım dedim

Aslında yaşadığın yerde aileden birileri olsa gidilir ama kimse olmayınca bu tarz işler hep erteleniyor kocam tek idare edemez diye
Kiz hiç sorma ah ah haftalık bakım rutinlerim olurdu şimdi o kadar boş zamanım mi varmış ya diye şaşırıyorum ürünler elime geçince.. ne boş vaktim varmış çocuktan önce ilginç sıkılmıyor muydum ki

2-3 ay annem, kayınvalidem olacak ama sonra kocam ve ben şimdi doğurmadım ya konuşmak kolay geliyor, o yüzden konuşayım açıkçası arada kocam çocukla tek kalsın istiyorum zaten ben işe başlayınca ara ara o bakacak

Kontrolden çıktım şimdi, 39+0 olmuşuz 3438 gr, çatı kontrolünü bugün yaptı, normal doğurursun dedi, 1cm açıklık var, cumaya kadar bekleyelim dedi çatı muayenesinden korkanlar korkmasın hiç acımıyo diyemem ama korkulacak bişey değil. Umarım aynı şeyi doğumdan sonra da söyleyebilirim.

Ay canım çok sevindim hadi inşallah sağlıkla gelsin masaallah kilosu da çok iyi bol bol yerde ördek yürüyüşü yer silme merdiven çıkma sıcak duş hurma squat hatta cinsel ilişki mümkünse dene hizlansin açılma süreci suni sanciya gerek olmasın

2 3 ay kalacaklar mi kız yanında çok değil mi?
Annem kardeşimde kalacak; bekar, hem okuyor hem çalışıyor. Arada ikimize de destek olacak yani Kp vefat ettiği için kv gelince de kalır sanırım, dönüşümlü olarak eltimle bende. Sömestr sonrası o da bekar oğlunun yanına gider başka şehire

Ayy dimi doğru ya düşünmemiştim o kısmını, tamam hepsini yapıcam. Ya lafta normal istiyorum diyordum ama doktor da engel yok diyince iş ciddiye bindi, normal doğum yapan annelerden cesaret ve morale ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…