2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar anestezi doktoru kan istemişti. MPV değerinin en üst sınırı 12 olması gerekiyorken benim 14 çıkmış. Farketmiştim kanım çok akıyordu şeker ölçüm sırasında da habire geliyordu ama daha doktora sormadan size de sorayım aranızda mpv değeri yüksek gelen vsr mı? Ameliyat için risklimi? İnternette de saçma sapan şeyler yazıyor

Kızınız benim kızım olabilir mi? Aynısını yaşıyoruz resmen biz 26 aylığız. Babası diyor ki ne bu kanlı bıçakı düşman sanki.

Ben dün kuru kayısı, dut, incir ve kuş üzümünden hoşafları yaptım. Hastane çantama bir tanesini koyacağım. Gerekirse tekrar evden getirirler

Ben de kan verdim ama mpv ne oluyormus hemogramda mı görünüyor ben şimdi baktım referans mpv de 0-99 arası görünüyor emin misin o olduguna canım

Ayy dimi doğru ya düşünmemiştim o kısmını, tamam hepsini yapıcam. Ya lafta normal istiyorum diyordum ama doktor da engel yok diyince iş ciddiye bindi, normal doğum yapan annelerden cesaret ve morale ihtiyacım var.
Bunu bana sorma içim buruk . Normal doğum istememe rağmen bebis dönmüyor sezeryan olacağım Spring05 ile bu konuda dertliyiz

2 litre suyla kaynatılıyor ocaktan alınınca tarçınlar karanfiller cıkarılıyor blendırdan geçiriliyor canım
Tamam canım kaydettim ben hastaneye götürmem eşim kızımdan dolayi eve gidip gelir o getirir gelirken. Sezeryan günüm netlessin bi kaç gün öncesinde yapar koyarım dolaba inşallah

Kızlar beni bugün taburcu ettiler 100 lerde Sancım çıkıyordu açıklığıma yok demişlerdi ertesi gün 2 cm dediler ama benim Sancım birden kesildi korkudan sanırım herkes öyle diyor. Doktor bugun kontrol etti açıklığın hiç yok dedi Sancım tamamen durdu taburcu etti bu nasıl iş anlamadım o kadar kişi acilde 2 cm açıklık derken doktor hiç 0 dedi onlar nasıl 2 cm diyorlar dedi bugün yarın bu hafta içinde gelir dedi siz siz olun ne olursa olsun korkmamaya stres yapmamaya çalısın suan deli gibi ter atıyorum bunalıyorum Allah yardımcımız olsun cok zor

Senin alttaki takvim yanlıştı sanırım haftan daha ileriydi ben yatış yapılınca sancin durunca suni sancı takar dogurturlar demiştim ama taburcu etmişler hadi hayırlısı bol bol doğum tetikleyen şeyler yap

38 +4 üm canım düzenledim şimdi onuda bende öyle sandım doktor senı bırakmam ama dedı zorlada doğurtamam ne sancın var ne açıklığın bide ilk gebelik dedi herkes dogum yaptı yanımdaki bebeklerini kucaklarına aldılar ben elim kolum boş cıktım gercekten çok üzücü ama benim oğlan da inatcı cıktı gelmek istemedi

Amin sezeryan da doğum başlamadan bebek alındığı için süt gelmeden sorun oluyor diye duyuyorum hep korkum sütün gelmemesi ve şekeri falan düşmesi inşallah hepimizin bol bol sütü olur hemen
Benim ilk sezaryen 35 haftadaydı hemen sütüm gelmişti insallah bunda da hemen geliverir

Heyecan durumun neee
Ay hiç heyecan yok ya sanırım daha idrak edemedim bakalım yarın sabah nasıl olacak
Kavun neden sezeryan için bi anlamı varsa not edeyim
Haha hiç yok canım bizim burda Migros var market onda da hiç bulamıyordum kuaförden çıkınca alıyım dedim mide yanmasına iyi geliyor ama
Ayyy sorma, şimdiden emziren anneler botoks yaptırabiliyor mu diye araştırıyorum bu haftaiçi de bi cilt bakımına gideceğim, haftaya da manikğr pedikür
Valla kendime geldim bende cilt bakımına bende gitmek istiyorum özellikle şu hamilelikte oluşan lekeler için
Kızınız benim kızım olabilir mi? Aynısını yaşıyoruz resmen biz 26 aylığız. Babası diyor ki ne bu kanlı bıçakı düşman sanki.
Bir de kızlar babalarına düşkün olurdu değil mi inşallah diğeriyle anlaşırlar da biraz bende nefes alırım
Bunu bana sorma içim buruk . Normal doğum istememe rağmen bebis dönmüyor sezeryan olacağım Spring05 ile bu konuda dertliyiz
Hiç sorma hiç bugün bir ara karnımı tuttum annem diyor ki sancın mı geldi Allahım çok şükür sana dedim anne kafa bak burda sancı gelse nolur

Ya ben de cok heyecan var nasıl sakinsin sennnn o kafadan bana da ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…