- 18 Aralık 2020
- 742
- 962
- 53
- 30
Kızınız benim kızım olabilir mi?Kızım annemle daha iyi anlaşıyor ya babasıyla çok inatlaşıyorbir de baya anlattık şimdi hevesli sakın tuvaletimi annaneme vermeyi unutma diyor klozet aparatını kaka tutuyor aparatı olmadan çünkü düşücem sanıyor. Senin ki çok daha küçük Allah yardımcın olsun, emmiyor dimi Emse bir de beni asla bırakamazdı sabahlara kadar emerdi beraber uyuyorduk zaten artık sürekli uyandığım için o kendi açıp emiyordu Bir de bizlere nazı daha çok geçiyor herhalde mesela babası gece almaya gitti yine gelmedi çığlık kıyamet ama şimdi benim olmadığımı bilirse daha sakin kalır. Ben işteyken gayet duruyordu çünkü. Bakalım yarına az kaldı herkes arıyor döndü mü diye yarın ona göre işten izin alacak insanlar dönmedi diyorum mide yanmam şaşırtıcı geçti ama dönse hissederdim herhalde hala sertlik elime geliyor
Ben dün kuru kayısı, dut, incir ve kuş üzümünden hoşafları yaptım. Hastane çantama bir tanesini koyacağım. Gerekirse tekrar evden getirirlerKızlar sezaryen sonrası için hastaneye bunu yapıp götürmeyi düşünüyorum süt yapıyormus bir de enfeksiyon önleyiciymiş ebe tarifi. Deneyebilirsiniz
@trueliving_ çörek otu götüreceğim bir de sen baska bişey yapmısmıydın
Ben de kan verdim ama mpv ne oluyormus hemogramda mı görünüyor ben şimdi baktım referans mpv de 0-99 arası görünüyor emin misin o olduguna canımKızlar anestezi doktoru kan istemişti. MPV değerinin en üst sınırı 12 olması gerekiyorken benim 14 çıkmış. Farketmiştim kanım çok akıyordu şeker ölçüm sırasında da habire geliyordu ama daha doktora sormadan size de sorayım aranızda mpv değeri yüksek gelen vsr mı? Ameliyat için risklimi? İnternette de saçma sapan şeyler yazıyor
Ne yapılıyor bunlar hepsi bi tencerede hoşaf mi oluyor karıştırılıp?Kızlar sezaryen sonrası için hastaneye bunu yapıp götürmeyi düşünüyorum süt yapıyormus bir de enfeksiyon önleyiciymiş ebe tarifi. Deneyebilirsiniz
@trueliving_ çörek otu götüreceğim bir de sen baska bişey yapmısmıydın
Senin yarınmıydı canımBen dün kuru kayısı, dut, incir ve kuş üzümünden hoşafları yaptım. Hastane çantama bir tanesini koyacağım. Gerekirse tekrar evden getirirler
Bunu bana sormaAyy dimi doğru ya düşünmemiştim o kısmını, tamam hepsini yapıcam. Ya lafta normal istiyorum diyordum ama doktor da engel yok diyince iş ciddiye bindi, normal doğum yapan annelerden cesaret ve morale ihtiyacım var.
2 litre suyla kaynatılıyor ocaktan alınınca tarçınlar karanfiller cıkarılıyor blendırdan geçiriliyor canımNe yapılıyor bunlar hepsi bi tencerede hoşaf mi oluyor karıştırılıp?
Normal yapamadığınız için dertliyseniz demekki güzel bişeyBunu bana sormaiçim buruk . Normal doğum istememe rağmen bebis dönmüyor sezeryan olacağım Spring05 ile bu konuda dertliyiz
Tamam canım kaydettim ben hastaneye götürmem eşim kızımdan dolayi eve gidip gelir o getirir gelirken. Sezeryan günüm netlessin bi kaç gün öncesinde yapar koyarım dolaba inşallah2 litre suyla kaynatılıyor ocaktan alınınca tarçınlar karanfiller cıkarılıyor blendırdan geçiriliyor canım
İletmek istediğim mesaj da buydu zatenNormal yapamadığınız için dertliyseniz demekki güzel bişeybundan kendime olumlama yapıyorum
Bol bol süt olsun hepimize insallahTamam canım kaydettim ben hastaneye götürmem eşim kızımdan dolayi eve gidip gelir o getirir gelirken. Sezeryan günüm netlessin bi kaç gün öncesinde yapar koyarım dolaba inşallah
Senin alttaki takvim yanlıştı sanırım haftan daha ileriydi ben yatış yapılınca sancin durunca suni sancı takar dogurturlar demiştim ama taburcu etmişler hadi hayırlısı bol bol doğum tetikleyen şeyler yapKızlar beni bugün taburcu ettiler 100 lerde Sancım çıkıyordu açıklığıma yok demişlerdi ertesi gün 2 cm dediler ama benim Sancım birden kesildi korkudan sanırım herkes öyle diyor. Doktor bugun kontrol etti açıklığın hiç yok dedi Sancım tamamen durdu taburcu etti bu nasıl iş anlamadım o kadar kişi acilde 2 cm açıklık derken doktor hiç 0 dedi onlar nasıl 2 cm diyorlar dedi bugün yarın bu hafta içinde gelir dedi siz siz olun ne olursa olsun korkmamaya stres yapmamaya çalısın suan deli gibi ter atıyorum bunalıyorum Allah yardımcımız olsun cok zor
Amin sezeryan da doğum başlamadan bebek alındığı için süt gelmeden sorun oluyor diye duyuyorum hep korkum sütün gelmemesi ve şekeri falan düşmesi inşallah hepimizin bol bol sütü olur hemenBol bol süt olsun hepimize insallah
38 +4 üm canım düzenledim şimdi onuda bende öyle sandım doktor senı bırakmam ama dedı zorlada doğurtamam ne sancın var ne açıklığın bide ilk gebelik dedi herkes dogum yaptı yanımdaki bebeklerini kucaklarına aldılar ben elim kolum boş cıktım gercekten çok üzücü ama benim oğlan da inatcı cıktı gelmek istemediSenin alttaki takvim yanlıştı sanırım haftan daha ileriydi ben yatış yapılınca sancin durunca suni sancı takar dogurturlar demiştim ama taburcu etmişler hadi hayırlısı bol bol doğum tetikleyen şeyler yap
Benim ilk sezaryen 35 haftadaydı hemen sütüm gelmiştiAmin sezeryan da doğum başlamadan bebek alındığı için süt gelmeden sorun oluyor diye duyuyorum hep korkum sütün gelmemesi ve şekeri falan düşmesi inşallah hepimizin bol bol sütü olur hemen
Ay hiç heyecan yok ya sanırım daha idrak edemedim bakalım yarın sabah nasıl olacakHeyecan durumun neee
Haha hiç yok canım bizim burda Migros var market onda da hiç bulamıyordum kuaförden çıkınca alıyım dedim mide yanmasına iyi geliyor amaKavun neden sezeryan için bi anlamı varsa not edeyim
Valla kendime geldim bendeAyyy sorma, şimdiden emziren anneler botoks yaptırabiliyor mu diye araştırıyorumbu haftaiçi de bi cilt bakımına gideceğim, haftaya da manikğr pedikür
Bir de kızlar babalarına düşkün olurdu değil miKızınız benim kızım olabilir mi?Aynısını yaşıyoruz resmen biz 26 aylığız. Babası diyor ki ne bu kanlı bıçakı düşman sanki.
Hiç sorma hiçBunu bana sormaiçim buruk . Normal doğum istememe rağmen bebis dönmüyor sezeryan olacağım Spring05 ile bu konuda dertliyiz
Ya ben de cok heyecan var nasıl sakinsin sennnnAy hiç heyecan yok ya sanırım daha idrak edemedim bakalım yarın sabah nasıl olacak
Haha hiç yok canım bizim burda Migros var market onda da hiç bulamıyordum kuaförden çıkınca alıyım dedim mide yanmasına iyi geliyor ama
Valla kendime geldim bendecilt bakımına bende gitmek istiyorum özellikle şu hamilelikte oluşan lekeler için
Bir de kızlar babalarına düşkün olurdu değil miinşallah diğeriyle anlaşırlar da biraz bende nefes alırım
Hiç sorma hiçbugün bir ara karnımı tuttum annem diyor ki sancın mı geldi Allahım çok şükür sana dedim anne kafa bak burda sancı gelse nolur
O an kaç çıkıyor acabaKesinlikle etkiliyor ara öğünü erken yapıyorum ya da diyete harfiyen uymuya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?