2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Detaylı bana kız dedi. Ama ben hep erkek hissettim bu hamileliğim o kadar farklı idi ki diğerleri ile tam zıt idi. Rabbim sağlıkla gönlümüze göre versin

Ben bugüne kadar korkmuyordum ama bugün doktor cumaya kadar gelir dedikten sonra başladı korku Allah güzel doğumlar nasipetsin hepimize inşallahh

Evet doktor detaylıda kız dedi. Canım benim buda riskli ara vermedim. Çok korkuttu beni doktor. Ben zaten mecburum korunmaya rabbim nasip ederse bebeğim büyüsün 3 yaşında kreşe başlasın bende 1 yıl almanca kursuna gideyim. İnşallah tabi. Aslında erkek olsa son olur diye gönlümden öyle geçiyor. Durumum kritik olduğu için.

Ben bugüne kadar korkmuyordum ama bugün doktor cumaya kadar gelir dedikten sonra başladı korku Allah güzel doğumlar nasipetsin hepimize inşallahh
Amiin inşallah canım korkma bunu orda doğum yapanlarda dıyo korkudan sancısı kesılen çok olmus ama insanin elınde değil o anki heycan korku

Bazen bende düşünmüyor değilim . Ama olmayacak öyle bişey bence .

Benimde 3, bende çok korkuyorum. Ama ilk planlı sezeryan olacak diğerleri anın akışına göre zorunlu sezeryan olmuştu.
Diğerleri böyle nasıl sürpriz oluyor anlayamıyorum benimde böyle bir sürprize ihtiyacım var. Şuan hayatım da ihtiyacım var bazı sürprizlere. Hayatımda herşey yolunda değil iken keşke birde mutlu birşey olsa bana

Valla kendime geldim bende cilt bakımına bende gitmek istiyorum özellikle şu hamilelikte oluşan lekeler için
Aaa oluştu mu leke sende bende leke oluşmadı çok şükür, ama artık kirlendi hissediyorum. Fiziksel peeling de işe yaramıyor, cilt kimyasala alışınca gideyim profesyonel eller derinlemesine bi temizlesinler

soyasosu canım sezaryen öncesi beslenme stilimiz nasıl olmalı? Ben yemek konusunda hamileliğe kadar ne bulursam yediğim için ne neye yarar ya da yaramaz pek anlamıyorum

Sen erkek bulana kadar 4. Yü mu yapacaksın kız Allah böyle nasip etmiş naapcan 4. Çocuğu

Kaynatlıcaz mı bunları bende kuru kayısı ve hurma ve dur kurusu düşünmüştüm ayrı ayrı ama

Ay canım sakin öyle söyleme çok yanlış bir söz kucağın boş dönmedin o hala seninle. Bak ben 4 buçuk aylıkken bebeğimi kaybettim yan odalarda herkes bir bir kucağına aldı bebeğini sabaha kadar bebek sesleri ile taburcu oldum asil o zaman kucağı boş döndüm işte Allah in zoruna gider canım kismet zamanı varmış

soyasosu canım sezaryen öncesi beslenme stilimiz nasıl olmalı? Ben yemek konusunda hamileliğe kadar ne bulursam yediğim için ne neye yarar ya da yaramaz pek anlamıyorum
Ben sıvı ve lifli beslenmeye özen gösterdim. Çorba, meyve suyu. Bol su gibi. Yulaf da baya iyi çalıştırır bağırsakları. Süt içmemeye çalış. Ama ben de bir işe yaramadı. 5 gün çok ciddi gaz sancısı çektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…