2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Doktordan geldim bende beni korkuttu bugün çok rahattı sinir oldum resmen
Ölçüm yapmıcaktı geçen yaptık diye sonra yapmaya verdi moralimin bozuk olduğunu anladı küçük olan kızım değil oğlum muş meğer kaç aydır kız küçük sanıyoduk kendide öyle diyodu solda kız sağda erkekmiş yanlış seslenip sevmişim hep kız oğlanı sıkıştırıyomuş
Kızım 2500 oğlum 2080 küvöze girerler dedi doğum için 37+1 veya 37+4 dedi şuan 35+4 üm cuma tekrar görüyüm dedi daha doğurmuyorum yani

Küvöze girip girmeyeceklerini simdiden nasıl biliyor haftan iyi olcak beklerse sıkıntı olmaz insallah da girmezler kuzum

Ebe sormustu hemsıre sormustu annem ustundekını cıkarıp örtmüştü.
Doğum yapanlar bi aydınlatsın bizi kac battaniye kafi ?
Canım ben hastane çıkışı setinin battaniyesini bir de boncuk battaniye koydum sadece . Bir de puset üzerini örtmek için esmesin diye muslin

Genetik gibi bisey sanırım plesentada falan sorun yok ama karın çevresi 2 hafta geriden geliyor ben o yüzden kilo almadığını düşünüyorum
Canım benim doktorum şunu diyor, şimdi yerleri kalmadı pek karın içinde, ondan bu haftalarda yapılan ölçümlerde yanılma sık görülüyormuş, pozisyonu da bunda etkiliymiş

Küvöze girip girmeyeceklerini simdiden nasıl biliyor haftan iyi olcak beklerse sıkıntı olmaz insallah da girmezler kuzum
Genelde ikizleri alıyolarmış ama erkek olan kesin giricek gibi kız onu sıkıştırıyor kilosu çok düşük 2,500 kilo altı doğanları alıyolarmış genelde inşallah girmez de şu 10 günde erkek olanda 2300 çıksa

Ebe sormustu hemsıre sormustu annem ustundekını cıkarıp örtmüştü.
Doğum yapanlar bi aydınlatsın bizi kac battaniye kafi ?
Canım bak ben ocak ayında istanbulda yağmurluydu hatta kalın içi polar gibi örgü battaniyeler var onunla pusette battaniye ile çıkardım ama önce penye battaniye ile sarmıştık kundak gibi üzerine o kalın battaniye vardı
Şimdi o kalınlardan çıkarken 2 tane 4 tane penye 2 kalın müslin 2 ince müslin bn ikiz diye böyle düşündüm sen birer tane koyabilirsin izmirde değilmiydin oralar soğuk olmaz çok

Kızlar doktor dan çıktım acılma başlamış sancım çok az ritmik değil Dr heran gelebilir dedi çantanı falan arabaya köy dedi hatta yatış kagıtlarını verdi imzala doğma gelirken getir dedi yatıştan sonra yapılacak tahlilleri yaptırdı hiç vakit kaybetmeyelim onlarla hızlı doğum olabilir dedi bende hazırlıklarımı yaptım Meryem Ana otunu dahi hazırladım suyu konulacak sadece Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun pazartesiye kontrol yazdı ama inş dedi bari 37 haftalık olsaydık bea

Aaa oluştu mu leke sende bende leke oluşmadı çok şükür, ama artık kirlendi hissediyorum. Fiziksel peeling de işe yaramıyor, cilt kimyasala alışınca gideyim profesyonel eller derinlemesine bi temizlesinler
Evet oluştu normal doğumun teriyle silecektim hatta konuşmuştuk burada aynen benimde öyle
Yok kuzu yarından sonra
Ayy az kalmış bende 1 Kasım istemiştim doktor ameliyatı yaparım takip edemem dedi pazara kadar yokmuş yine mecbur kaldık

İnsallah canım ya belli olmaz bakalım atak yapıp bi kilo alımı olur belki

Senin kaçta yarın beklemede kalalım benim yarın geçmez artık

Asimetrik gerilik var diğer yerlerine göre karın çevresi iki hafta küçük
Anladım canım bu çok sorun teşkil ediyor muymuş birde yanlış anlama beni çok takılma hamileliğin de endişeler hem bebeği hem seni çok etkiler benimde bebeğime beyinciği çok küçük dedi perinatoloji 2 defa 3 hafta ara ile başka 3 defada başka hastaneye gittik sevk ile ama çok şükür son muayenede herşey yolunda çıktı ben hiç aklıma getirmedim sadece doğum sonrası tedavisi varmı dedim yok dedi ve herşey Allah'dan hocam ozaman takılmıyorum ben üzülmüyorum yaradan bilir bana ne hayırlı kıldıysa onu vermiştir dedim elhamdülillah şimdi gelmesine konsantre olmaya çalışıyorum kilosu boyu takılmıyorum ( annesi o gönül belki miniktir ya sütünü içince gelişir ugs bazen hata yapabilir yada 2 hafta çok sorun değildi demi sen iyi düşün iyi olsun

Kaç cm açılma varmış

Kızlar merhaba 21.haftada bebeğin kalp atış hızı 160 civarında çıktı. Sizlerin nasıldı? Yüksek bir değer mi bu acaba sizler hatırlıyormusunuz kaçtı kalp atışları

Kızlar merhaba 21.haftada bebeğin kalp atış hızı 160 civarında çıktı. Sizlerin nasıldı? Yüksek bir değer mi bu acaba sizler hatırlıyormusunuz kaçtı kalp atışları
Hiç hatıdlamıyorum ve aklımda tutmuyordum, doktor yorum yapıyordu güzel diye o yorum yeterli oluyordu benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…