2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar size birşey soracağım ben doğum sancısı nasıl bilmiyorum farkettim bir bel ağrısı saatte yokluyor beni birde yani sancı bumu adet olmadan önceki gibi bir ağrı oluyor 35+1 haftada
Bende bugün 35+1im bı ara akşam yemeği yerken kasilmam oldu kasılmayla birlikte belime de ağrı girdi ve kasilmadan sonra da bir müddet devam etti sonra geçti normaldir heralde artık bu ağrılara alissak iyi olur

Ebe sormustu hemsıre sormustu annem ustundekını cıkarıp örtmüştü.
Doğum yapanlar bi aydınlatsın bizi kac battaniye kafi ?
Ben bir müslin götürdüm. Bir penye battaniye bir de biraz kalın bir battaniye. Bebek penye battaniyesi ile geldi. (Hastaneden verdiler)
Bize yetti bunlar. Hava çok sıcaktı hele odalar zaten çok daha fazla sıcaktı. Eve dönerken de pusetin üzerini battaniyesi ile örttük başka sarmadık yani çocuğu.

Canım benim doktorum şunu diyor, şimdi yerleri kalmadı pek karın içinde, ondan bu haftalarda yapılan ölçümlerde yanılma sık görülüyormuş, pozisyonu da bunda etkiliymiş
Benim 29. Haftadan beri gerileme var ama

Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için bende penye ıkı tane bir tane müslin şu 4 kat olandan birde ince müslin koyarım dedim zaten pusetin kalın örtüsü var. Buralar soğumadı hala ama ben haftaya doğuma girerim büyük ihtimal yağmur var ve derece düşüyor

Kuru kayısıdan komposto getirmişlerdi ama çörek otunu alman iyi olmuş ilk doğumumda da bundada çok işe yaradı başka birşey yapmadım canım çörek otu direk çıkarttı gazımı

Ben de bu şekilde 26. Haftadan beri bekliyorum canım.Suyu kritik seviyede ve artık tansiyonumda oynuyor ilaç verdi hatta tansiyon için.Benim 8. Bebeğim. Yaşayan bir tane. Tabi herşey allahtan.Allah hepimizinki sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Amin sezeryan da doğum başlamadan bebek alındığı için süt gelmeden sorun oluyor diye duyuyorum hep korkum sütün gelmemesi ve şekeri falan düşmesi inşallah hepimizin bol bol sütü olur hemen
Benim iki sezeryan sonrası da hemen geldi. Olumsuz düşünme.
Detaylı bana kız dedi. Ama ben hep erkek hissettim bu hamileliğim o kadar farklı idi ki diğerleri ile tam zıt idi. Rabbim sağlıkla gönlümüze göre versin
Diğer çocuklarının cinsiyeti ne?

Çok amin canım biz ne dersek ne düşünürsek düşünelim verecek olan yaradan Rabbim sana çok sabır versin hayırlı salih Saliha evlatlar nasip etsin bebeğini saglıkla kucagına al inşallah

Ay doğru o kadar çok konu konuşuyoruz ki arada unutuyoruz

Bende bugün 35+1im bı ara akşam yemeği yerken kasilmam oldu kasılmayla birlikte belime de ağrı girdi ve kasilmadan sonra da bir müddet devam etti sonra geçti normaldir heralde artık bu ağrılara alissak iyi olur
Galiba canım benim bacaklarıma da vuruyor alisacaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…