2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
iyi aksamlar kizlar bizimde kontrolumuz vardi bugun kafam karisti biraz. 36 haftalik olmamiz kazimdi azcik geri ciktik. 2.5 haftada 2100 iken 2550 olmusuz neden oldu acaba cokmu kucuk. 8 kasima gun verdi 37 falan mi olcaz bilmiyorum. sol ayağımda ve ellerimde cok sisme var hafif gebelik zehirlenmesi gibi sanirim ondan erken alacak yasayan varmi 10 gunde alirmi daha kuveze girer mi bir akil verin. iki oglumdada yasamadigim icin bilmiyorum bunlari

Hiç inanma ölçümlere hiç sitres yapma canım zamanında doğup küveze yine girebilir haftan çok iyi şimdi bile ikizler için sağlıcakla 37+ alırsın inşallah ikisinide kucağına

Kilo olarak küveze gireceğini sanmam canım, artık son dönemlerde büyüme yavaşlar derler belki ondan kilo alımı azdır dr plesenra kan akışına falan bakmıştır suyu falan iyiyse korkma inşallah sen geri de çıksa o hesaba göre değil normal haftana göre hesap et burada birine böyle geri dediler bebek gayet kilosu gelişimi iyi doğdu olabilir yani . Ama el yüzde şişme tansiyon vb sorunu varsa doktorun haklı riske atmamak en iyisi

tansiyonum hep dusuk normal. sadece el ayak sismesi oldu. suyu iyi plesenta kireclenme mi yaslanmami oyle bisey var sanirim. sagolasin demek kendi haftamiz önemli bende geri cikinca mesela 35 haftalik mi dogurcam gibi dusundum

Masaallah diyeyim ama çevremde hiç o haftaları gören ikiz annesi bilmiyorum ben en geç 36 da alir biliyorum çoğu arkadaşım tanıdığım ikiz gebelik 34 de doğum yaptı Allah sabır versin bize bi zor sen iki tane ile 37 yi göreceksin cidden kolay değildir masaallah duruyorlar beb çoktan suyun falan gelir diyordum

Gayet iyi doğum tarihi benimle aynı bir gün oynuyor 2550 gram gayet güzel 8 kasıma daha çok var ben heran doğum yapabilirim kiloya bir iki hafta geriye takılmamak gerek küveze hafta değil bebeğin solunumu veya bir terslik olması gerekli girsin 4 kilo dogması sağlıklı olacagı anlamına gelmiyor canım

tansiyonum hep dusuk normal. sadece el ayak sismesi oldu. suyu iyi plesenta kireclenme mi yaslanmami oyle bisey var sanirim. sagolasin demek kendi haftamiz önemli bende geri cikinca mesela 35 haftalik mi dogurcam gibi dusundum
A yok canım kendi haftan neyse onda doğum yapacaksın sonradan gelişen geriliği dikkate alma tarih olarak sen. Haftan neyse o

Hiç inanma ölçümlere hiç sitres yapma canım zamanında doğup küveze yine girebilir haftan çok iyi şimdi bile ikizler için sağlıcakla 37+ alırsın inşallah ikisinide kucağına
inşallah canım benim bende doğsunlar diyodum ama 2 kilo olunca küçük geldi beklemek daha mantıklı gibi küçük olanda çok durmasın baya fark var ikisi aynı anda girsin çıksın giricekse biri yanımda biri orda şimdiden biri emer birine gönderirim evde olan daha çok emer hakkına girerim diye geçti aklımdan ne zormuş

Bende öyle düşündüm hep erken gelirler diye çok şükür olmadı öyle bişey önceki sezaryan dikişinden bahsedince endişendim sancım açılma falanda yok şükürler olsun kilomda var stresi dışında çok iyi geldim gerçekten inşallah sonu güzel olur taşımak zor ağrı olunca anlıyorum bide yatınca yoksa alıştım iyiydim , çift yumurtalarda bekliyolar risk yoksa tekte 34 alıyolar normal şartlarda

Benim bebeğimin karın çevresi 2 hafta geriden geliyor + az kiloda olunca daha da zayıflık oluyor
Önemli olan her hafta gelişim göstermesi.3 haftaya kadar gerilik normal kabul ediliyor .Benim de 2 haftadır aynı kilodaydı yani 5 -6 gr artış gösteriyordu ultrason en fazla .Aslında asıl tehlikeli olan bu .Bebek içeride gelişmiyorsa doğum zamanı geldi demektir.Benim de öyle oldu bir anda suyum geldi.Eğer her hafta gelişim gösteriyorsa 2-3 hafta gerilikten korkma.

Hım ilk gebelik lerde 3/4 santim acılmalarda doğumun artık başlayacagını söylüyor Dr canım 2 saatimle 2. Gebelikte 6 7 hafta gezdim 29 haftada başlamışdı acılma benim şuan 4. Gebeliğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…