2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ebe sormustu hemsıre sormustu annem ustundekını cıkarıp örtmüştü.
Doğum yapanlar bi aydınlatsın bizi kac battaniye kafi ?
Benim koyduklarım hastane çıkışının battaniyesi, nohut battaniye dedikleri yumos çift kat battaniye 1 de örme hafif kalınca battaniye. Hastane çıkışında olanı kullanmamislardi, diğer 2siyle sarmislardi. Ameliyathane soğuk olduğu için özellikle kalın istediler bizden.

Bu karnın gerginliği nedenn olur taş gibi böyle gergin saatlerdir ve içten acıyo sancı değil gidip gelme yok aynı hep ama taş gibi

Bu karnın gerginliği nedenn olur taş gibi böyle gergin saatlerdir ve içten acıyo sancı değil gidip gelme yok aynı hep ama taş gibi
Benimde hep öyle bazende sağ ve sol taraflı aynı anda sertlesiyotaş oluyo sanki nefesimi kesiyo sanci yapyo artık son haftalarda

Benimde hep öyle bazende sağ ve sol taraflı aynı anda sertlesiyotaş oluyo sanki nefesimi kesiyo sanci yapyo artık son haftalarda
Sancı yapmıyoda gerginliği var onu hissediyorum çok uzun sürdü sertliği bu kadar sert olmazdı biri kaburgama gögsünğ dayıyo zaten oda ara ara zorluyor ağrı yapıyor

Acaba hangimizin açılması daha önce artacak bakalımm benimde 1 cm
bana cumaya kadar bekleyelim dedi, bakalım ne olacak. Senin nişan gelmişti dimi, benim hiçbir belirtim yok. Yakın bir arkadaşımya konuştum onun suyu sancılardan önce gelmiş, hastaneye gittiğinde gece 1 cm açıklık varmış, suni sancıyla sabaha 8 cm açılmış. Demekki açılmasında sancı önemli.

Tabii evet benimde işte bir gece önce sancım olmuştu ağrılıydı ama doğum gibide değildi meğer işte durmadan kasılıp gevşeyerek nişanı attırmış. Zaten ilk böyle 1-2-3 cm açıklık falan böyle kontrolde falan farkediliyor ama sonrasında sancıyla açılma başlıyor. Sana rahim ağzın yumuşamıs falan dedi mi

siz kac haftalik oldunuz haftasiyla uyumluysa kac kilo oluyor merak ettim

Cnm nasılsın
Doğum yaptınmı
Seni görünce bi mesaj atım dedim

Kızlar sizde de varis çorabı zorunlu muydu.. Yatışlı her gebeye zorunlu koşuluyor burda.. Bacaklarım hem kaşınıyor, hem Rahatsz oluyorum Bi süre snra.. Emboli olmasın diye tedbiren veriolarmış

Sen erkek bulana kadar 4. Yü mu yapacaksın kız Allah böyle nasip etmiş naapcan 4. Çocuğu

Niye yaa ben severim kalabalık aileleri.. Keske 4 degıl 5 tane bile olsa.. İlerde oyle guzel oluyo ki, birbirlerine destek oluyolar.. Çoklukta bereket var ya.. Biz cesaret edemiyoruz o ayrı mevzu ben yapamam, ama o cesareti isterdim kendımde

Boşuna demiyorlar annelik delilik diye insan hiç birini ayırt edemiyor ki inşallah benimki gibi ölçümler yanlış çıkıyordur daha da iyi bir kiloda doğarlar 2,5 olunca küvez ihtiyacı olmuyor dimi ikisiylede geçeceksiniz eve inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…