2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hmm bunu da not ettim sagol canim . Sezeryan olacağım bu bebek dönmeyecek belli o yüzden zamanında sezeryan muhabbetlerini okudum geçtim hiç not almadım dikkat etmedim şimdi şimdi dikkat ediyorum
Aaah sizin bebişler şimdiden inatçı çıktı hiç umut yokmu kesinleştimi sez tarihi

Kızlar sizde de varis çorabı zorunlu muydu.. Yatışlı her gebeye zorunlu koşuluyor burda.. Bacaklarım hem kaşınıyor, hem Rahatsz oluyorum Bi süre snra.. Emboli olmasın diye tedbiren veriolarmış
Ayy o çok gıcık bişey ya doğuma girerken giydim çıkarken çıkardım

Tamam kuzum yarın koycam onu da unutmadan
Birde granül kahve veya üçü bir arada olanlardan filan alın narkoz ağrısını onlarla atıyorsunuz ben bilemedim ilk doğumda yaşamadığım için bunda çok hareket ettim baş ağrım oldu ben Türk kahvesi vs içiyordum ebe bana granül iç dedi ondan sonra düzeldim bilseydim hastanede 2 gün kaldım içerdim

Delilik sorma Arkadaşım 36 haftalık ikizlerini aynı hastanede doğum yaptı solunumdan aldılar küvöze 2 şer kilolalardı ama onlar baktılar iyi bebekler eşi duramadı imza ile çıkardı, solunum sıkıntısı olmazsa eğer belki bi kaç gün dururlar gözlem altında bebeklere bağlı birazda ciğer geliştiricide oldum inşallah gerek kalmaz küçük olan 2300 doğsa hep geriydi canım imkansız biraz yüksek çıkması başından beri gerilik devam ediyor çünkü

LadybirdDA nasılsınız? Umarım güzel haberlerle, sağlıkla bebişine kavuşursun dualarımız seninle ve Defne kuzusuyla
Gördüm Defnoşumu. Dokunmama izin verdiler ama ellerim çok soğuktu bezinden sevdim sarılık olmuş. Çıkan sütleri verdim. Bugün süt biraz daha arttı. Yarında toplayıp vereceğim inşallah. Doğum kilosuna ulaşsın çıkarıcsm dedi.

Çabucak alır inşallah. Sanırım 200 300 gr eksilmiştir

Bu devirde çok zor canım . Ben de severim kalabalık aile ama hayat şartları belli düzen belli ahir zaman resmen Allah korusun insan iki evladına göz kulak olmaya korkuyor devir çok kötü. Ekonomik durumu saymıyorum bile . Bir de benim asıl deme sebebim hepsinin sezsryan olması 3 sezeryan zaten zordur 4. De sezeryan olacak yazık değil mi her seferinde kesiliyor ve her hamilelikte dikiş patlama riski var Allah korusun burada bi arkadaş o riskten mesela şuan.

Bu arada benim dinmeyen ağrı ve acılarımın sebebi sezaryen sırasında doktorun alabilirim dediği ama sonrasında uygun değilmiş diyerek bıraktığı miyomlar senelerdir beraber sorunsuz yaşıyordum ben onlarla sürekli acillerde parol bağlatır hale geldim.

Aaah sizin bebişler şimdiden inatçı çıktı hiç umut yokmu kesinleştimi sez tarihi
Tarih 11 kasımda belli olacak canim bi sonraki haftaya galiba gün verecek ama sezeruan olacak orası kesin çünkü dönmedi doktor daha da dönmez dedi umutsuz konuştu yani ayak değil de popo ile oturmuş o yüzden kısmet diyelim sezeryan dan değil de sonrası kısım korkutuyor beni bilmiyorum yaşayıp göreceğiz

Hafta sonuna kadar sütünle toparlıcaktır inanıyorum ben inşallah evinize dönersiniz hafta sonu

Canım hiç belli olmaz gerçekten benimde 2 haftalık gerilik vardı inan şok olduk çok kızdım çok üzüldüm hatta zehir ettiler hamileliğimi diye ya gelişim geriliği var diye alsaydılar sadece vallahi vicdan azabı çekerdim diyorum inşallah gününe kadar alırlar bol bol kefir kaşar muz ağırlıklı git son günlerde fayda eder inşallah sez için hangi günü verdi doktorun

O kadar konuştuk canım kahve sade olanı ve bitter çikolata da iyi geliyor ben bunları yapmıştım ama az içmişim ilk gün bu sefer 2 gün devam edicem içebildiğim kadar benimde çıkıcağım gece baş ağrım oldu 2 gün sürdü zordu

Yaa tamamen şans işi sanırım bazılarının normal doğumu ağır geçer bazılarının sezeryanlar çok mükemmel geçer misal ben ilk oğlumda sezeryanda hastanede direk ayaklandım oğlumla ilgilendim2 gün annem beni bırakıp gitti bu sezeryanda iyidi başka bir problem yaşadım sadece ama şuan 12 gün oldu bir kaç gündür evimin işini ben yapıyorum süpürüyorum siliyorum oğullarımla ilgileniyorum inşallah seninde mükemmel geçer

Bence bu baş ağrısı dönmekten oluyor ben ilk doğum heyecanıyla hiç kıpırdamadım hiç ağrım olmadı bunda kafam hiç durmadı ne kafam ne elim kolum ne dilim baya sohbet ettim kafayı filan çok oynatınca ağrı oluyormuş bilmiyordum siz oynatmayın

İyi ki öyle olmadı çok güzel zamanında doğdu yavrun maşallah İnşallah canım benim muz aldım bolca bugün kabız yapar diye korkuyorum hemoroidde çıktı ya ikizlerin baskısından ama yicem önüme ne gelirse artık
Tam gün vermedi cuma kontrole gidicem 37+1 yani haftaya cuma veya 37+4 2 hafta sonraki pazartesi dedi 37 doldurmamı geçmemi istiyor hatta

Benim kızım 2200 doğdu girmedi küveze. Solunum sıkıntısı olmuyorsa almıyolar genelde

Evet canım yaptım çok şükür 12 gün oldu bile erkenci davrandı bizim minik birazcık ayy maşallah sende baya büyütmüşsün cinsiyet belli mi
Sağlıcakla büyüt cnm bebişini
Darısı bize olsun inşallah
Biz niqu ve twetyy mart annelerındeyz
İyi gdıyor çok şukur
Kızım olcak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…