2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Doğumda dimi ay olabilir kızımı hemen yanımda temizlediler bende hep ona baktım çevirdim yani

Anestezi uzmanı o gün bana bol su ve başağrısı olursa günde 2 sade neskafe içilmeli dedi.

Benim kuzenimin sezeryan gününe 3 gün kala dönmüştü 39. Haftada ama dönmeyede bilirdi o kadar bekler mi doktorlar bilmem

Doğumda dimi ay olabilir kızımı hemen yanımda temizlediler bende hep ona baktım çevirdim yani
Ben çok mu yorgundum bilmem kapadım gözlerimi yattım öyle. Kaç kere iyimisiniz diye sordular bilmem belkide ondan ağrım falan olmadı

Sağlıcakla büyüt cnm bebişini
Darısı bize olsun inşallah
Biz niqu ve twetyy mart annelerındeyz
İyi gdıyor çok şukur
Kızım olcak inş
Ayy maşallah ne güzel oğlun vardı dimi birde kızın oluyor ne güzel rabbim bağışlasın ayy onlar içinde çok sevindim hepiniz sağlıcakla alın inşallah kucağınıza

Ayy maşallah ne güzel oğlun vardı dimi birde kızın oluyor ne güzel rabbim bağışlasın ayy onlar içinde çok sevindim hepiniz sağlıcakla alın inşallah kucağınıza
Saolasın cnm
Anneler gruplarına bakıyorum, gezıyorum eskılrden kımler var dıye
Sende gözat nisan, mart, mayıs annelerıne

Sonraki pazartesi 13ü oluyor sanırım, yok mu beraber doğurmamız

Ben çok mu yorgundum bilmem kapadım gözlerimi yattım öyle. Kaç kere iyimisiniz diye sordular bilmem belkide ondan ağrım falan olmadı
İlk doğumumda bende asla bakmadım oynamadım zaten bakacağım bşr yerde değildi bebek hiç ağrım olmadı bunda yan tarafta yukarı doğru olduğu için çok döndüm baş ağrısı çok fena yaşadım bilseydim dönermiydim

Yok söylemedi öyle, plesenta kireçlenmiş ama yaşlanmamış daha dedi, yaşlanınca doğum başlıyormuş öyle söyledi. Nts de 1 kere 100, 2 kere 50 çıkmış. 50 yi dikkate almadı, doğum için 100 lük düzenli olması lazım dedi. Cumaya kadar bekleyecekmişiz ama doğmazsa sonra ne olacak söylemedi. Bu haftada evde gündüzleri hep yalnızım

İçini ferah tut korkma

Benim kuzenimin sezeryan gününe 3 gün kala dönmüştü 39. Haftada ama dönmeyede bilirdi o kadar bekler mi doktorlar bilmem
Benim yarın 38+6 o kadar çok hikaye okudum ki maksimum 38 de dönmüş hepsi o yüzden benim hiç umudum kalmadı Ama yarın ilk doktoru görücem dönmüş mü diye sorucam döndüyse pılımı pırtımı toplayıp doğru eve ama hiç ihtimal bile vermiyorum elime geliyor kafası artık eskisi kadar hareket bile edemiyor iyice yeri daralmış
Güzel haberlerini bekliyoruz yarın
İnşallah canım benim bir çıkıyım sağ salim hemen yazıcam

Benimde karnım çok gergin ve damarlar gözüküyor çok inceldi göbeğimin derisi. Yatmamak üzereyim sanki.. bebekte eskisi kadar hareket etmiyor az ama sert hareketleri var. Ve daha 35+4 günlük. 3 hafta sonra nasıl olur bilmem

He evet sezeryanse oluyo o, 4.sü riskli bayagı.. O konuda haklısın..
Ama diğer türlü ben yapamam cok cocuk ama yapana da helal olsun derim.. Çok doguranlara nıyeyse tuhaf bakıolar, bende bunu anlamıyorum.. Yapan insan onu da göze almıştır yani, hele şu Bi fenomen varya 6.cocuga mı ne hamıle.. Yadırgıyorlar, nedenki.. Kusura bakmasınlar da keyıf onun şey onun, istedgnı yapar, bakabılcek duzeydeyse tahammül buluosa Bı ınsan kendınde ben hiçbişey diyemem yani.. Aynı sekılde tek cocuk sahıbı olanlara da yapılan toplum baskısını nasıl eleştiriyosam bunu da eleştiriyorum

Geçer geçer günü gününü tutmuyor bazı günler çok rahat bazı günler zor geçiyor benimde öyle damarlar gözüküyor çok şükür çatlaksız bitti ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…