Bizde böyleyiz hemde bütün gün memeye bağımlı resmen kolum sırtım boynum her yerim tutuldu mama verdim az önce şimdi uyudu. Bazen mamadan sonra bile memede uyumak istiyor. Çok şükür emiyor diye seviniyorum ama aç olduğu için değil orda uyumak istediği için duruyo yerine koyunca direk uyanıyo sende mama vermeyi mi denesen belki uyur
Emdi üstüne mama verdim. On dk sonra meme istedi. İşte 2 saattir de aynıyız
Emzik olarak beni kullanmadığını bilsem ben de hemen mama veririm. Gerçi memede uzun kalmaya başlamasına da çok seviniyorum. Sütüm biraz daha arttı.
Bi de kızlar anne sütü alan bebekler çoğu öyle tospik topaç gibi olmuyor, nadir görüyorum öyle bebekleri.. Anne sütünün en önemli özelliği bebeği obeziteden korumak.. Sadece anne sütü verenler öyle her ay asırı kılo alımı beklemeyin derim
Emdi üstüne mama verdim. On dk sonra meme istedi. İşte 2 saattir de aynıyız
Emzik olarak beni kullanmadığını bilsem ben de hemen mama veririm. Gerçi memede uzun kalmaya başlamasına da çok seviniyorum. Sütüm biraz daha arttı.
Çok şükür bizde aynı şekildeyiz koala gibi yapışık geziyoruz tam uyumaya yakın kaka yapıyor altını temizleyip yatağına yatıracakken tekrar aranmaya başlıyor işte ben orda mahvoluyorum
Hiç bilmiyorum ki hatta odayı aradılar uyuyunca haber verir misiniz dediler haber verdik uyudu diye sonra bir cihazla yaptı. Ama belki yaparken uyanmış olabilir tam hatırlamıyorum
Hiç bilmiyorum ki hatta odayı aradılar uyuyunca haber verir misiniz dediler haber verdik uyudu diye sonra bir cihazla yaptı. Ama belki yaparken uyanmış olabilir tam hatırlamıyorum
Yok ben dedıgınzden demedm.. Aklıma gelmişken diyim dedim.. Öyle mama gibi cabucak büyütmez anne sütü, hemen kılo aldırmaz.. Ama zamanla alır kılo sizinkilerde.. Şu an kucuk tabi, zamanla alır kılo mrk etme
Ayy çok motive oldum teşekkürler kuzu çok uzun zamandır giyinip makyaj yapip kendime vakit ayiramiyordum bu çok iyi geldi jübilemi yaptım artık hazırım
Ayy nolur o göbekli halinin tadını çıkart benim için bazen hala sanki karnıma vuruyor içerden gibi bir his oluyor çok kötü oluyorum şimdiden özledim şikayet ettiğim şeyler için bile üzüldüm çok güzelsiniz maşallah
Çok teşekkürler oyy ben de hep bunu merak ediyordum biliyor musun acaba doğduktan sonraki ilk haftalarda hala kendimi hamile sanacak miyim diye. Demekki ara ara geliyormuş o his
Heheh teşekkürler valla burası küçük yer olduğu için imkanlar çok kısıtlı aslında çok da rock sayılmaz ama zakkum konserine gittim elde o vardı. Yani Metallica geldi de biz mi gitmedik hahahah
Hah aynen ben de vallahi onu bekliyorum bir ara kızlar şimdi kimler doğurdu yazdım ama biri yazdı biri yazamadi kimi doğumda olduğu için görmedi fln karıştı. O yüzden hepimiz bir doğuralim güzelce düzenleyecegim canım
Uyurken yaptırdınız dimi uyuyunca geldiler bizde öyle geçtik. Bizim hırıltı eve gelince başladı gerçi teyzemle konuştuk sezaryenli çocuklarda olur hırıltı dedi ameliyathanede üşütüyorlarmış güya bilmiyorum doğru mu. Doktor da burun kılları yok yenidoğanda olur dedi
Evet canım birini hastaneden çıkmadan geçti biri kaldı daha sonra 10 günlükken tekrar kaldı uykudaydı ilk oğlumda son hakkında geçmişti gidip geleyim hiç sıkıntı değil ama 3 kez kalınca üniversiteye sevk ediyorlar hatta bazen farklı illere bile inşallah son hakkımızda geçmiş olur
Bizimde devam geçer inşallah bazen ben kafaya takıyorum niye böyle dr sordum burnunda et filan mı var diye o geçer dedi ki et vs olsa bile şimdi anlaşılmaz gibi bişeyler dedi
Hah aynen ben de vallahi onu bekliyorum bir ara kızlar şimdi kimler doğurdu yazdım ama biri yazdı biri yazamadi kimi doğumda olduğu için görmedi fln karıştı. O yüzden hepimiz bir doğuralim güzelce düzenleyecegim canım
Kızla bebeklerde hırıltıdan endişe etmişsiniz 29 aylık oğlum doğduğunda okada çok hırıltı vardıkı 3 hastane gezdim en son kbb götürdüm geniz etine ve damakda problem varmı diye baktı herşey temiz çıktı 2 aylık aşısı oldu oğlum iğne çok fazla yan etki yaptı ve 4 saat hiç susmadan agladı ilk iki saat katılıyordu ve ertesi sabah fark ettik hırıltısı geçmiş yani ne kadar çok şiddetli ağlarsa okadar iyi gelecekmiş meğer hiç aglatmamışım oğlumu çiğerleri iyice açıldı demekki hırıltı gitti