2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar selam. Bizimkinin göbek bağı 5.gün düştü. Şimdi göbeğinde kurumuş kan var normal mi ?
Normal canım ölümünden 5 günde düşmüştü ve hala göbeğinde siyahlık var Dr normal demişdi sızıntılı kana madıgı sürece sorun yok

Kızlar dün ve bugün tansiyonum oynuyor başına gelen oldumu 13/9
12/9 veya 11/9 oluyor küçük biraz yüksek Dr bildirsemmi yoksa 14/9 sınır diyorlar öyle olursamı bildirsem bir akıl verin endişelenmelimiyim

İki saattir mememden ayrılmıyor. Süt bitti çekiyor gelmiyor. Sinirleniyor. Sinirinden uykusu açılıyor aç değil biliyorum ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum
Sabah 7 de uyanıp bi ara yarım saat uyumuştum şuan saayit 03:40 ve dönüşümlü 4 saat bıyunca emzir ytır ikisi birden çıldırmak üzereydim dayanamadım biberon ilr mama verdim uyucam artık bittim

Herkese selam.. uzun ve zorlu bir gebelik sürecinden sonra 37 haftada yani salı günü ani bir şekilde yüksek tansiyon sebebiyle sezaryene alındım bebişim de bende çok şükür sağlıklıyız bugün evimize geldik ama ben hala tuvalete çıkamadım aynı durumu yaşayan var mı aramızda endişe ediyorum acaba sancılanır mıyım aniden diye yapamazsam. Bir de tabi göğüs yarası bu kadar çabuk bu kadar şifdetli nasıl yara oldu bilmiyorum ama göğüslerim patlamak ğzere şiş ve yara durumda çözüm önerilerinize ihtiyacım var

12/9 veya 11/9 oluyor küçük biraz yüksek Dr bildirsemmi yoksa 14/9 sınır diyorlar öyle olursamı bildirsem bir akıl verin endişelenmelimiyim
Takip etmelisin bence. Doktoruna da bildirebilirsin bence için rahat etsin. 14/9 sınır diye biliyorum ben de

Haber ver ve takipte ol derim. 14 9 deniyor ama 13 9 lardaydı benim tansiyonum doğuma alındığım gün.

Bu arada yorum yapacağım zaman klavye çıkmıyor, kaçtır uğraşıyorum. Yorum yapamıyorum. Tek miyim,başına gelen var mı? Yazacaklarımı da unutturdu

Seni merak çok etmiştik. Gözün aydın bebiş gelmiş. Duphalac vs verdilerse kullan. Demir hapı da yapabiliyor o tutukluğu. Endişelenme.

Göğüs yarası konusunda tecrübem yok. Daha bebeğime kavuşamadım ben çünkü pazartesi inşallah. Ama bugün görmeye gideceğim ve emzirmeyi deneyeceğim bakalım

400 lük olanı mı kullanıyorsunuz

Heheh teşekkürler valla burası küçük yer olduğu için imkanlar çok kısıtlı aslında çok da rock sayılmaz ama zakkum konserine gittim elde o vardı. Yani Metallica geldi de biz mi gitmedik hahahah
Olsun ona gidemeyenler de var Metallica hiç sevmem ya, iron maiden üstüne tanımam.. Ama favorim scorpions bnm için yeri baska

Canım haklısın ben de rahat edemiyorum, oturunca birileri dürdüyor sanki ben doğum iznine çıkmadan bir önce bile bırakmadım evi ama hatta öglen de dışarda yememek için evden yemek götürüyoruz iş yerine yatmaya gitmek yarine gidip yemek yapıyordum. Anlıyorum seni. Eşin kötü bile yapsa bile iyi yaptığı bişeyler vardır mutlaka o görevleri ver ki doğumdan sonra da hiç değilse biraz yükünü almış olsun.

Gaz sancılarıyla nasıl baş ediyosunuz? Gaz damlası vermeme rağmen yok çocuk ıkınıp duruyor çıkarmıyor gazını ya

Gümüş kapak al e Bebekten ben kullanıyorum etkisi cok iyi.bir de meme catlak.kremi var mor.olan lanision mu ne ismi.onu sut gumus kapagi kapat bir kac saate rahatlar.emzirmeden sil yine

Gaz sancılarıyla nasıl baş ediyosunuz? Gaz damlası vermeme rağmen yok çocuk ıkınıp duruyor çıkarmıyor gazını ya
Ben bebek yağı ile masaj yapıyorum canım yada son çare kovanın içine sıcak su yapıp belden aşağısını suya sokuyorum

Mesajlarımızı okudum çok da duygulandım desteğinize psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmediğim için tamamen kabuğuma çekildim sanırım bir dönem evet bebişin gelişiyle bende bir rahat nefes almış oldum bekleyen arkadaşlarım sağlıkla alın inşallah kuzuları kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…