Canom eğer ciğerde birşey yoksa hiç üzülme. O zanla geçecek. Eğer geçmezse iki aya falan o zmn alerjik olabilir diyorlar. Ama şimdi daha yeni doğdu herşeyi normal
Her saat takip ediyorum canım ay 14/9 derler ya hani aklımda kalmış sınır acaba kaçak falan başladıda tansiyon yavaştan cıkıyormu ne senide çok erken almışlar çok yüksek değilmiş kaçırmışım ben senin o yazını canım Allahım evlatlarımızı bağışlasın
Klavye çıkmıyor evet yazamıyorum arada oluyor 2 gündür
Dün akşama kadar yapabildiğim kadar çömelmeye çalıştım, hurma yedim, her sancı vurduğunda evde de olsa yürüdüm, çömeldim, duşa girdim, akşamda eşimle yürüyüş yaptık falan. Ay sabah 5:40 ta bir sancıya uyandım ama yok böyle bir ağrı dedim ölüyorum heralde, dakikalar bitmek bilmedi resmen. Sıcak duş aldım rahatladı biraz. Bugün daha sık sancım var. Doktor sabah 11'de doktor görmek istedi beni ama ondan önce hastaneye gitmeme gerek var mı? Zaten gidicem 11'de o zamana kadar doğum başlamaz dimi.
Her saat takip ediyorum canım ay 14/9 derler ya hani aklımda kalmış sınır acaba kaçak falan başladıda tansiyon yavaştan cıkıyormu ne senide çok erken almışlar çok yüksek değilmiş kaçırmışım ben senin o yazını canım Allahım evlatlarımızı bağışlasın
Klavye çıkmıyor evet yazamıyorum arada oluyor 2 gündür
Salı gittik 13lerdeydi. Alfamet verdi. Cuma kontrole gittik. Yine 13tü ama nts sonrası bi 14 oldu düştü. O arada eser miktarda protein çıktı. Ödemler son gün resmen tavan yapmıştı birde. 6 saat gözlem verdi boş sreum vs. 12lerde seyretti o aralarda. Ama son nts de sık sık sancı çıkmış. Çok yüksek değil ama artar gece dedi. Ben hissetmedim hiç. Alalım dedi. 36+6 daydık. Ben hiç istemedim. En azından 2 3 gün daha kalsın diye çok ısrar ettim. Küvöze girmesin bekleyelim dedim. Küçük değil kilosu da iyi dedi. Risk dedi o dedi bu dedi kısmet o günmüş. Hepimizin halkında hayırlısı ne diyelim
Göğüs ucum şimdiden yara oldu henüz 2 günlüğüz aslında doğru aldı ancak başta mı sorun oldu anlayamadım.. kremliyorum açık bırakıyorum ancak git gide yara şiddetleniyor sanki öneri var mı
Gümüş kapak kullanıyorum. İyi geldi ama mucize yaratmıyor. Yavaş yavaş iyileşiyor. İlk başta kantoron sürüyordum şimdi arkadaşımın önerisi ile Lansinoh kreme de başladım. Daha iyiye gidiyor.
Kızlar bizim bebek uyanmıyo acayip uykucu ya. Nasıl uyandırcam? Masaj yapıyorum yok burnuna dokunuyorum uyanmıyor emmesi lazım. Pozitif kan grubu diye kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. Sarılık riski olabilir bundan dolayı. Ama uyandıramadım bir türlü acayip derin uykusu var. Normal mi bu durum?
Benim bebeğimde sarılık çıktı. İki saatte bir emzirin dediler ama ben de uyandıramıyorum bir türlü. Koltuk altlarından gıdıklayın dedi hemşire. Doktorda topuğuna pandik at dedi. İşe yarıyor ama kısa süreli. Pamuğu ıslatıp başını yüzünü siliyorum. Altını açıyorum yarı uyanık oluyor. Memeye gelince iki kere çekip tekrar uyuyor
Dün akşama kadar yapabildiğim kadar çömelmeye çalıştım, hurma yedim, her sancı vurduğunda evde de olsa yürüdüm, çömeldim, duşa girdim, akşamda eşimle yürüyüş yaptık falan. Ay sabah 5:40 ta bir sancıya uyandım ama yok böyle bir ağrı dedim ölüyorum heralde, dakikalar bitmek bilmedi resmen. Sıcak duş aldım rahatladı biraz. Bugün daha sık sancım var. Doktor sabah 11'de doktor görmek istedi beni ama ondan önce hastaneye gitmeme gerek var mı? Zaten gidicem 11'de o zamana kadar doğum başlamaz dimi.
Kontrolden çıktım direk sana yazıyorum 37+0 geçen hafta gittiğimzde makattı. Bugün 37 + 6 yım dönmüş çok şükür hafta içi garip hareketler hissetmiştim ama sonra yine kafa gibi hissettiğim için emin olamamıştım o artık popoymuş meğersem doktorum ikinci gebelikte kesinlikle 39 u geçirirdim dönmeseydi bile kaslarınız gevşek artık diyor. Umarım sen de kontrolde dönmüş olarak görürsün bebeğini
Evet canım birini hastaneden çıkmadan geçti biri kaldı daha sonra 10 günlükken tekrar kaldı uykudaydı ilk oğlumda son hakkında geçmişti gidip geleyim hiç sıkıntı değil ama 3 kez kalınca üniversiteye sevk ediyorlar hatta bazen farklı illere bile inşallah son hakkımızda geçmiş olur
Kontrolden çıktım direk sana yazıyorum 37+0 geçen hafta gittiğimzde makattı. Bugün 37 + 6 yım dönmüş çok şükür hafta içi garip hareketler hissetmiştim ama sonra yine kafa gibi hissettiğim için emin olamamıştım o artık popoymuş meğersem doktorum ikinci gebelikte kesinlikle 39 u geçirirdim dönmeseydi bile kaslarınız gevşek artık diyor. Umarım sen de kontrolde dönmüş olarak görürsün bebeğini
Ayyyy vallahi suan çok şaşırdım
Sevindim
Heyecanlandım
Cok karışık duygular
Senin adına çok çok sevindim inan ki
Yani ben yarın 37+3 oluyorum dönmediğine net eminim çünkü Popo ile başı ayırt edebiliyorum elimle zayıf olduğum için şekil belli oluyor ama yine de tabi ki Rabbım nasip ederse belki de benim de döner vallahi çok heyecan yaptım ama umutlanmak da istemiyorum sezeryan dan korktuğum için
( ben genel olarak ameliyat dan korkan biriyim kapısından geçerken gerilrim panik atağım tutar kafamda senaryo kurulur ya ayaklarım açılmazsa ya tansiyonum oynar tam uyuturlar da uyanamazsam diye hep korkarım bu yüzden başıma geliyor galiba karnın yarilmasi düşüncesi başlı başına beni mahvediyor zaten )
Ama evladım için mecbur olunca kabullenmeye çalışıyorum bak simdi tekrar umudum yeşerdi bi şeyler yapmış miydin peki ?
Ayy doktor yarın bana haftaya çarşamba ya gün verirse 38+0 oluyorum kabul etmeyip beklesem mi ki . Aniden suyum sancim gelir ani tok karna sezeryan a alınamam diye de tedirginim aslında beklemek konusunda
Canom eğer ciğerde birşey yoksa hiç üzülme. O zanla geçecek. Eğer geçmezse iki aya falan o zmn alerjik olabilir diyorlar. Ama şimdi daha yeni doğdu herşeyi normal
Yok çünkü hırıltı başlar başlamaz doktoruna götürdüm annemde öyle söylüyor işte ben kafamda kuruyorum. Ama burda yaşayan arkadaşlarımda varmış normal olduğunu duyunca rahatladım teşekkür ederim
Evlerinizin sıcagı ne durumda.. Benm gözlemlediğim şu, eğer bebekler zayıfsa yada prematüre ise, evi sıcak tutmakta fayda oluyo.. Hatta prematürelere direkt evın sıcaklığından 1 2 derece üstünü diolar.. Vucutlarında yağ tabakası az oldugu için ve hastalıgı daha açık oldukları için.. Ona göre dikkat edin derim.. Zaten havalar tam hastalık havası