2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar size bir sorum var, bebişin burnunda onu rahatsız ettiğini düşündüğüm bir takım mukuslar vardı. Serum fizyolojik sıktım ve bu ağızla çekilen burun aspiratörü ile çektim. Aranızda yaşayan var mı böyle durumlarda ne yapıyorsunuz ya da düzenli temizlik yapıyor musunuz henüz 6 günlüğüz

Yok ya tam kazulet o anasının pamuklara sardığı mınık kuşu elini hiç bişeye değdirmemiş.. Gerçi ilk evlendgmzde hazır yemegı bıle ısıtamazdı, yapamıolarmısmıs.. Şimdi paşa paşa kahvaltı hazırlattırıom yemekle ilgili ufak tefek şeyler yapıo da öyle Temızlık vb seylerden anlamaz, yapamaz neyse az kaldı zaten şurda ıkı hafta dayanırsam çok iyi olcak ya

Ben de çok merak etmiştim seni. İyi olmanıza sevindim. Her şey daha iyi olsun

Gümüş kapak al e Bebekten ben kullanıyorum etkisi cok iyi.bir de meme catlak.kremi var mor.olan lanision mu ne ismi.onu sut gumus kapagi kapat bir kac saate rahatlar.emzirmeden sil yine

Gümüş kapak bana da çok iyi gelmişti, ben direkt makıneden sağdım ilk başlarda Bi tanesi bayagı yara olmustu, kapagı koyunca enteresan sekılde düzeldi meme ucu.. Bide sanrm işte o meme ucu Bi yere değdirmemek lazım ister gumus kapak olsun ister sılıkon kapak vsvs.. Sureklı değince Bi şeye daha cok tahriş oluyo

Ya gerçekten dua edeceğim umarım döner ben de ameliyattan korkarım hep şuan eşeğini kaybedip bulmuş gibi sırıtma modundayım ama tabi doğum bu her zaman acil bişe olabilir. Kendimi psikolojik olarak da sezeryana hazırlamıştım. Bekleme konusunda ise inan bişe diyemem herhangi bir şey olursa vebal almak istemem. Ben iki doktordan fikir aldım ikisi de 40 demişti beklemek için ikinci gebelik olmasının üzerinde çok durdular. Belki 39 a gün alıp en son tekrar dönmüş mü diye baktırabilirsin için de rahat eder çok gecikmemiş olursun

Başlasın, hastaneye girer Girmez fırtlatırsın bebişi daha iyi işte
Sanki bu sefer gelıo gibi hee

yildizsavascisi ne diosun... Acaba sana da olur mu bu ayy Hadi inşallah.. Ben döner demiştim, inşallah yalancı çıkmam

Günaydın bu akşamda mesaiyi tamamladık sonunda sabaha ulaştık
00.06
02.57
05.19
06.54
08.15
09.40

Süpersin.. Çok iyi Bi performans bak gece uyanması az gibi sabaha karşı istemiş hep, demekkı ıyıce acıkıo sabaha dogru.. Maşallah diyeyim
Uyku durumun nasıl bebegın degıl senın uykun

Son düzenleme:

Ya Semra özer doktor varya, o hep dogum baslamadan sezeryan olmaz diyo.. Ya bılemedm ama beklesen mi acaba? Ben bıle ıstıorm dogum baslasa da öyle sezeryan olsam diye

Süpersin.. Çok iyi Bi performans bak gece uyanması az gibi sabaha karşı istemiş hep, demekkı ıyıce acıkıo sabaha dogru.. Maşallah diyeyim
Uyku durumun nasıl bebegın degıl senın uykun
Ben fenayım ya ağrılarımdan uyuyamıyorum hala kolay kolay. Uykusuzluktan hatta o kadar fenayım ki az önce bi konuyu birbirine koymuşum kişileri karıştırmışım sonradan fark ettim

Ben fenayım ya ağrılarımdan uyuyamıyorum hala kolay kolay. Uykusuzluktan hatta o kadar fenayım ki az önce bi konuyu birbirine koymuşum kişileri karıştırmışım sonradan fark ettim

Bende o karıştırma durumları şimdiden var ya.. Doğum yapacakları yapanları hersey girio birbirine bnmkı de uykusuzluktan olabılır gerci

bnde yarın 37+3 oluyorum canım. ilk bebeğim ve sezeryan mı olsam normali mi beklesem hiç bilmiyorum. baya tedirginim. yarın kontrole gidicem bakalım

bnde yarın 37+3 oluyorum canım. ilk bebeğim ve sezeryan mı olsam normali mi beklesem hiç bilmiyorum. baya tedirginim. yarın kontrole gidicem bakalım
Eğer ciddi bir korku durumun kaygın fiziksel engelin yoksa normali denemeni tavsiye ederim. Bugün bebek dönmüş diyince üzerimden bir yük kalktı resmen annem daha gelmedi yanıma gelmese de olur falan diye bile düşünüyorum gerçekten sonrası rahatlık . Teknoloji güzel şey sezeryan iyi ki var anne bebek sağlığı bu zamanda bu kdar yüksekse sebebi tabiki sezeryan diye bir seçenek olması. Ama her şey normalse ve korkmuyorsan normal doğum normal işte

haklısın canım. bende suyum gelene kadar evde çekmeye çalışcam sancılarımı tabi korkmazsam eğer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…