Canım haklısın ben de rahat edemiyorum, oturunca birileri dürdüyor sankiben doğum iznine çıkmadan bir önce bile bırakmadım evi ama hatta öglen de dışarda yememek için evden yemek götürüyoruz iş yerine yatmaya gitmek yarine gidip yemek yapıyordum. Anlıyorum seni. Eşin kötü bile yapsa bile iyi yaptığı bişeyler vardır mutlaka o görevleri ver ki doğumdan sonra da hiç değilse biraz yükünü almış olsun.
Ben kullandım canım memnunumKiraz çekirdekli kemer vs alsam işe yarar mı?
Ben de çok merak etmiştim seni. İyi olmanıza sevindim. Her şey daha iyi olsunMesajlarımızı okudum çok da duygulandım desteğinize psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmediğim için tamamen kabuğuma çekildim sanırım bir dönem evet bebişin gelişiyle bende bir rahat nefes almış oldum bekleyen arkadaşlarım sağlıkla alın inşallah kuzuları kucağınıza
Gümüş kapak al e Bebekten ben kullanıyorum etkisi cok iyi.bir de meme catlak.kremi var mor.olan lanision mu ne ismi.onu sut gumus kapagi kapat bir kac saate rahatlar.emzirmeden sil yine
8 saat açlık 6 saat susuzluk demişlerdi banaGünaydın kızlar yarın sabah sezeryanım var 8 de. Doktoruma sormayı unuttum ne kadar önceden yemeği içmeyi kesiyorduk acaba ?
Ya gerçekten dua edeceğim umarım döner ben de ameliyattan korkarım hep şuan eşeğini kaybedip bulmuş gibi sırıtma modundayım ama tabi doğum bu her zaman acil bişe olabilir. Kendimi psikolojik olarak da sezeryana hazırlamıştım. Bekleme konusunda ise inan bişe diyemem herhangi bir şey olursa vebal almak istemem. Ben iki doktordan fikir aldım ikisi de 40 demişti beklemek için ikinci gebelik olmasının üzerinde çok durdular. Belki 39 a gün alıp en son tekrar dönmüş mü diye baktırabilirsin için de rahat eder çok gecikmemiş olursunAyyyy vallahi suan çok şaşırdım
Sevindim
Heyecanlandım
Cok karışık duygular
Senin adına çok çok sevindim inan ki
Yani ben yarın 37+3 oluyorum dönmediğine net eminim çünkü Popo ile başı ayırt edebiliyorum elimle zayıf olduğum için şekil belli oluyor ama yine de tabi ki Rabbım nasip ederse belki de benim de döner vallahi çok heyecan yaptım ama umutlanmak da istemiyorum sezeryan dan korktuğum için
( ben genel olarak ameliyat dan korkan biriyim kapısından geçerken gerilrim panik atağım tutar kafamda senaryo kurulur ya ayaklarım açılmazsa ya tansiyonum oynar tam uyuturlar da uyanamazsam diye hep korkarım bu yüzden başıma geliyor galiba karnın yarilmasi düşüncesi başlı başına beni mahvediyor zaten )
Ama evladım için mecbur olunca kabullenmeye çalışıyorum bak simdi tekrar umudum yeşerdibi şeyler yapmış miydin peki ?
Ayy doktor yarın bana haftaya çarşamba ya gün verirse 38+0 oluyorum kabul etmeyip beklesem mi ki . Aniden suyum sancim gelir ani tok karna sezeryan a alınamam diye de tedirginim aslında beklemek konusunda
Dün akşama kadar yapabildiğim kadar çömelmeye çalıştım, hurma yedim, her sancı vurduğunda evde de olsa yürüdüm, çömeldim, duşa girdim, akşamda eşimle yürüyüş yaptık falan. Ay sabah 5:40 ta bir sancıya uyandım ama yok böyle bir ağrı dedim ölüyorum heralde, dakikalar bitmek bilmedi resmen. Sıcak duş aldım rahatladı biraz. Bugün daha sık sancım var. Doktor sabah 11'de doktor görmek istedi beni ama ondan önce hastaneye gitmeme gerek var mı? Zaten gidicem 11'de o zamana kadar doğum başlamaz dimi.
Kontrolden çıktım direk sana yazıyorum 37+0 geçen hafta gittiğimzde makattı. Bugün 37 + 6 yım dönmüş çok şükürhafta içi garip hareketler hissetmiştim ama sonra yine kafa gibi hissettiğim için emin olamamıştım o artık popoymuş meğersem doktorum ikinci gebelikte kesinlikle 39 u geçirirdim dönmeseydi bile kaslarınız gevşek artık diyor. Umarım sen de kontrolde dönmüş olarak görürsün bebeğini
Günaydın bu akşamda mesaiyi tamamladık sonunda sabaha ulaştık
00.06
02.57
05.19
06.54
08.15
09.40
Ayyyy vallahi suan çok şaşırdım
Sevindim
Heyecanlandım
Cok karışık duygular
Yani ben yarın 37+3 oluyorum dönmediğine net eminim çünkü Popo ile başı ayırt edebiliyorum elimle zayıf olduğum için şekil belli oluyor ama yine de tabi ki Rabbım nasip ederse belki de benim de döner vallahi çok heyecan yaptım ama umutlanmak da istemiyorum sezeryan dan korktuğum için
( ben genel olarak ameliyat dan korkan biriyim kapısından geçerken gerilrim panik atağım tutar kafamda senaryo kurulur ya ayaklarım açılmazsa ya tansiyonum oynar tam uyuturlar da uyanamazsam diye hep korkarım bu yüzden başıma geliyor galiba karnın yarilmasi düşüncesi başlı başına beni mahvediyor zaten )
Ama evladım için mecbur olunca kabullenmeye çalışıyorum bak simdi tekrar umudum yeşerdibi şeyler yapmış miydin peki ?
Ayy doktor yarın bana haftaya çarşamba ya gün verirse 38+0 oluyorum kabul etmeyip beklesem mi ki . Aniden suyum sancim gelir ani tok karna sezeryan a alınamam diye de tedirginim aslında beklemek konusunda
Ben fenayım ya ağrılarımdan uyuyamıyorum hala kolay kolay. Uykusuzluktan hatta o kadar fenayım ki az önce bi konuyu birbirine koymuşum kişileri karıştırmışım sonradan fark ettimSüpersin.. Çok iyi Bi performansbak gece uyanması az gibi sabaha karşı istemiş hep, demekkı ıyıce acıkıo sabaha dogru.. Maşallah diyeyim
Uyku durumun nasılbebegın degıl senın uykun
Ben fenayım ya ağrılarımdan uyuyamıyorum hala kolay kolay. Uykusuzluktan hatta o kadar fenayım ki az önce bi konuyu birbirine koymuşum kişileri karıştırmışım sonradan fark ettim
bnde yarın 37+3 oluyorum canım. ilk bebeğim ve sezeryan mı olsam normali mi beklesem hiç bilmiyorum. baya tedirginim. yarın kontrole gidicem bakalımAyyyy vallahi suan çok şaşırdım
Sevindim
Heyecanlandım
Cok karışık duygular
Bende hep öyle diyordum ama olmayınca olmuyor.. KısmetYa Semra özer doktor varya, o hep dogum baslamadan sezeryan olmaz diyo.. Ya bılemedm ama beklesen mi acaba? Ben bıle ıstıorm dogum baslasa da öyle sezeryan olsam diye
37+2 bugün itibariyle :)Doğum yapmayan kaç kişi kaldık ?
Cok sukur ikimizde iyiz canimNasılsın? Bebişin nasıl?
Eğer ciddi bir korku durumun kaygın fiziksel engelin yoksa normali denemeni tavsiye ederim. Bugün bebek dönmüş diyince üzerimden bir yük kalktı resmen annem daha gelmedi yanıma gelmese de olur falan diye bile düşünüyorum gerçekten sonrası rahatlık . Teknoloji güzel şey sezeryan iyi ki var anne bebek sağlığı bu zamanda bu kdar yüksekse sebebi tabiki sezeryan diye bir seçenek olması. Ama her şey normalse ve korkmuyorsan normal doğum normal iştebnde yarın 37+3 oluyorum canım. ilk bebeğim ve sezeryan mı olsam normali mi beklesem hiç bilmiyorum. baya tedirginim. yarın kontrole gidicem bakalım
haklısın canım. bende suyum gelene kadar evde çekmeye çalışcam sancılarımı tabi korkmazsam eğer :)Eğer ciddi bir korku durumun kaygın fiziksel engelin yoksa normali denemeni tavsiye ederim. Bugün bebek dönmüş diyince üzerimden bir yük kalktı resmen annem daha gelmedi yanıma gelmese de olur falan diye bile düşünüyorum gerçekten sonrası rahatlık . Teknoloji güzel şey sezeryan iyi ki var anne bebek sağlığı bu zamanda bu kdar yüksekse sebebi tabiki sezeryan diye bir seçenek olması. Ama her şey normalse ve korkmuyorsan normal doğum normal işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?