2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ha yazını şimdi gördüm canım o zaman en hayırlısı olmuş sezeryan kararı hadi hayırlısı

Yalnız göbegınden çok bacaklarının inceliğine bittim sadece ortada top bir göbek var gibi, ne güzel ben 90 kıloyla bizim evin burdaki yokuştan yuvarlancam nerdeyse
Hiç ödem olmadı bu gebelikte nerdeyse ondan bence öyle ilkinde az da olsa ödem olmuştu işte hepsi farklı farklı doğumdan sonra emzirmeyle tüm kilolar gidecek merak etme, hele ki 2 çocuk koşturmacasıyla incecik kalırsın

oyy findik burnu dudaklari yerim benim oğlan dogsun da inşallah alırız bi fıstık babasının görmez yerinden

Saglikla kucagina al insallah kavusmaniza az kaldi

Yok canım hiç bişe yapmadım dönmesi için sadece mesela hareket etmeye çalıştığı anlarda sıkışık bir pozisyonda oturuyorsam falan ya ayağa kalktım ya da rahat bi pozisyon almaya çalıştım ki dönmeye çalışıyorsa dönebilsin diye. Başka bişe yapmadm canım

Canım tabi kendi kararın ama neden suni sancı denemiyorsun?
Aman denemesin onunkisi bana benziyor biraz ben denedim de noldu suyum bitti, açılma artmadı, kafası kanala inmedi sonra sezaryene aldılar çektiğim acıyla kaldım artı bir de sezaryende zorladı bu sefer iğneyi yapacaklar beş dk bir sancı giriyor yapamıyorlar çünkü ben kendimi kasıyorum.

Çok çok teşekkür ederimm çok şükür senin de sezeryanın iyi geçti ki okuduğumda bana umut olmuştu bu bebekler öyle ya da böyle çıkıyor hepsi gelip geçip bi anı olacak en iyisi bi yerden sonra hayırlısı demek oluyor demekki

Eymen’e yapıldı mı? (Yapıldıysa kaldığı için mi yaptılar ilk iki testen? İkinciden geçse de yapılıyormuş galiba erken doğanda) bebek uyumuyorsa sedasyonla uyutuyorlarmış bir de galiba, bilgi formunda öyle yazıyordu.

Mayıs annesiyim daha cinsiyet öğrenemedim yumurtlamadan önce ilişki olursa kız diyorlar bu teori tutan var mı

Evet canım bizede üniversite de oluyor bitek dedi hatta dr Uludağ üniversitesinde Şuan birşeyden ötürü yok demiş anneme unuttum şimdi başka illere sevk ederiz demiş bende 3 hakkımı direk istanbulda kullanıcam en azından sevk edecekse burda etsin özellerde olduğunu bilmiyordum ama bir araştırayım benim için daha kolay olur

Yaa birde 3 aylıkken mi oluyormuş beklicez mi o kadar sizin ikiside mi kaldı canım üzülme benim oğlum 3 de geçti geçerler inşallah insan ister istemez sitres yapıyor tabiki ama maşallah zaten seslere tepki veriyorlar

İkisinden de kaldı ya. Seslere de tutarlı tepki veriyor mu, anlamıyorum ki. Küvezdeki antibiyotik tedavisi, fototerapi, öioksijen tedavisi vb. Hep risk faktörüymüş. Çözümsüz bir şey çıkmaz umarım sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…