2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
haklısın canım. bende suyum gelene kadar evde çekmeye çalışcam sancılarımı tabi korkmazsam eğer :)
İlk doğumumda sancılarım başlamıştı 39+2 de ablamla iletşm halindeydim bana yat uyu doğum sancısıysa o seni uyutmaz zaten dedi onun rahatlığı bana da bulaştı kalkıp duş aldım saçımı yaptım sonra pilates topunda dairesel hareket yapmıştım gerçekten de uyutmamıştı. Bu kadar oyalanmama rağmen hastaneye gittikten sonra da bi 6 saat falan beklemiştim ama güzel ilerlemişti her şey. İlk doğumunsa su gelmediği sürece sancıların sıklaşmasını bekle hareket halinde olmak iyi geliyor. Ben bu defa o kadar oyalanmıycam tabi ikiler üçlerde belli olmuyor doğumun hızı

Kesinlikle erken çok iyi olur benim 11 deydi yemek yemem 15 30 16 00 oldu. 38 gayet iyi ama durabiliyorsa bence sonlara doğru olması daha iyi olabilir
Bence de ya erken saat iyi diğer türlü insan açlıktan ölür
Hele ben açlığa hiç gelemem insülin direncim var bi de susuzluk
Sen 38+5 de doğurdun demi doğru mu hatırlıyorum?

Ya şuan yaşadığın hisleri çok iyi anlıyorum bana da dönmüş deseydi herhalde bi rahatlama gelir ağlardım. Vallahi dua edersen çok memmun olurum csnim kulun kula ettiği dua makbul derler ama tabi ille dönsün diye değil hayırlısı ile sağlıkla dönsün normal doğum olsun diyorum hep tabi ki hayırlı değilse sezeryan olmam daha hayırlıysa oluruz. Doktor sana 39 u doldurursun 40 a demiş ya neyi kast etti canım 38+6 mi 39+6 mi acaba ? Ben 39+6 ya kadar beklemek istemiyorum çok rahatsız oldum ağırlaştım, kafamda donmediyse 38+5 de falan gün almak var doktorum muhtemelen 38+0 yani haftaya çarşamba alalım diyecek ama ben galiba bi sonraki haftaya beklemek isteyeceğimi söyleyeceğim. Güya özel hastane ama doktorum biraz katı bir kadın bi sey deyince tersleyip hayır böyle olacak diyen bir tip bakalım umarım kabul eder

yildizsavascisi ne diosun... Acaba sana da olur mu bu ayy Hadi inşallah.. Ben döner demiştim, inşallah yalancı çıkmam
Kiz hiç sorma feci umut geldi vallahi ama tam da umut etmeyi bırakayım moduna girmiştim kabullenmek adına yine karıştı duygularım
Ya Semra özer doktor varya, o hep dogum baslamadan sezeryan olmaz diyo.. Ya bılemedm ama beklesen mi acaba? Ben bıle ıstıorm dogum baslasa da öyle sezeryan olsam diye
O is bana pek hitap etmiyor ya . Aniden suyum gelir sancim tutar hani normal dursa neyse ama makat geliş olunca bebek için çok riskli ve hemen doğum kanalına girmeden sezeryan olmam gerekir o an tok olurum ne bileyim bi sey olur beklemem gerekir bebek normal doğuma başlar ben stresten maf olurum en iyisi gün almak yine makat geliş olduğu için ama normal dursa ve ben sezeryan istesem hiç güne acele etmezdim .
bnde yarın 37+3 oluyorum canım. ilk bebeğim ve sezeryan mı olsam normali mi beklesem hiç bilmiyorum. baya tedirginim. yarın kontrole gidicem bakalım
Kendi seçim ve tercihin canım ama her zaman normal doğumu öneririm dogur kalk mis gibi yemeğini ye suyunu iç, ben daha plesenta çıkarılırken çatalda yatarken ebeden su istedim içtim sezeryan da açlık susuzluk ayağa kalkma yürüme olayları var . Doğum sonrası odaya yürüyerek gittim istersen sedye ile git dediler yok iyiyim dedim hemen kendi kendime tuvalete gittim bebeğimi kucağıma aldım altını açtım yani süreç çok doğal oluyor ben büyük olasılık mecburi sezeryan olacağım bebeğim dönmedi ama inan dönse bayram ederdim

Kesinlikle rabbim e şükür sezeryan secenegi de var . Bebeğim makat geliş olsa sezeryan imkanı olmasa ne zorluk olurdu kim bilir , he isteğe bağlı sezeryan da olabilir herkes . Herkesin kendi bedeni kendi kararı kendi evladın kimseye laf düşmez ama çok büyük sorun yoksa panik atak gibi önce normal denemekte fayda var tabi.

Canım bu arada sen dönmesi için bir şeyler yaptın mı??

kız kardeşimde hemsire enjektörün ucunu kesip yapmisti canim.videosu var galiba nette deneyebilirsin
Verdi canım hemşire de ban sağ olsun. Zaten silikon uca rağmen memelerim yara oldu. Bu hanımefendi beni bugün emzik ve yatak olarak da kullanmaya başladı.

Ama eriyorum şu dudaklara maşallahınızı alırız mesajları pek okuyamıyorum. Doğum yapan varsa tebrik ediyorum

Eklentiler

• IMG_7322.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 98
Maşallah sana güzel kuzum

Başlasın, hastaneye girer Girmez fırtlatırsın bebişi daha iyi işte
Sanki bu sefer gelıo gibi hee

Başlasın, hastaneye girer Girmez fırtlatırsın bebişi daha iyi işte
Sanki bu sefer gelıo gibi hee
Doktodan çıktım, hala açılma ilerlememiş, pazar gününe sezeryan kararı aldık. Sabah 9 da inşallah

Biz bugün ikinci hakkımızdan da kaldık ilkini yoğun bakımdayken yapmışlardı. Beş günden fazla kaldığı için sistem otomatikman risk faktörü var diye 3. Hak yerine doğrudan abr testine yönlendirdi. Üçüncü ayda yapılacakmış. Çok sık görüyoruz, ilaç tedavisi, sıvı birikmesi falan etikileyebiliyor, endişelenmeyin falan dedi odyolog ama gel de ana yüreğine anlat.

Bera testini mi diosunuz?

Aynı test galiba, bilgin var mı?

Kızlar doktordan çıktık, açılma hala 3 cm, çatı müsait, kafa normal ama kafasını kanala yerleştiremiyormuş. Suni sancı veririm ama bu sefer yine sokamazsa kakasını yaparsa kuveze girer, sende bende normal olsun diye uğraştık ama bundan sonrası risk artık dedi. Sonuç olarak pazar sabah 9'da sezeryan günü aldık.

Canım hiç şey yapma sezaryen ol o zaman benim bebeğinde suyum geldiğinde kafası kanala yerleşmemişti ve öyle olunca çek sancı saatlerce ne açılma oluyor ne bebek geliyor

Canım hiç şey yapma sezaryen ol o zaman benim bebeğinde suyum geldiğinde kafası kanala yerleşmemişti ve öyle olunca çek sancı saatlerce ne açılma oluyor ne bebek geliyor
Evet canım, aynı doktor da öyle söyledi. Gelmeyecek belli, hem sana hem bebeğe eziyet olacak üstüne kuveze girme riski olacak dedi. Pazara kadar yatıp uzanıcam artık

Yaa inan çok sevindim senin adına Ben 38+6 a kadar bekledim hatta sabahında doktora usg ile baktırdım dönmüş mü diye ama yok dönmesi de imkansızdı benim bence hiç yeri yoktu ve suyu azalmaya başlamıştı. Normal doğum varken sezaryen evet daha zor kesinlikle bir anda kurtulup oh diyemiyorsun. O yüzden normal yapabilmek büyük şans inşallah en kolayından sağlıkla kavuşursunuz
Bence de ya erken saat iyi diğer türlü insan açlıktan ölür
Hele ben açlığa hiç gelemem insülin direncim var bi de susuzluk
Sen 38+5 de doğurdun demi doğru mu hatırlıyorum?
Ben 38+6 da doğurdum da doktor 39 yazmış ama canım benim bence hiç yeri yoktu dönme durumu da yoktu şu göbeğe bakar mısın doğum yaptığım gün yani. İlkinde de göbek büyük değildi ama yayıktı sanırım bunda keseyle alakalı bir durum vardı. Namaz kılıyor gibi oturuyor dedi doktor zaten doğalı 9 gün oldu bacaklarını yeni yeni düz tutuyor makata öyle alışmış ki çarpık kaplumbağa gibiydi bacaklarını tutuşu

Eklentiler

• EC723EED-4811-47B7-B06C-194141012E0B.webp
    55 KB · Görüntüleme: 101
İsmini bilmiyorum ki canım son hakkımızda geçemezse sevk dedi orada ne yapılıyor hiç bilgim yok

Bera testi, saha kapsamlı.. Normal yenidoğana yapılandan daha detaylı.. Uyurken oluyo o da.. Genelde prematüre bebeklere yapılıyor, yada doktor gerek görürse.. Bazı doktorlarda garanti olsun diye istio.. Ama heryer yapmıo dıye bılıorm.. 4 sene once Anadolu yakasında göztepe egıtım arastrma ve Bi tane özel hastanede oluyodu.. Şimdi yaygınlaştı mı bılmıorm

Phaedra

Son düzenleme:
Yaaa atmayın şöyle bebiş kokulu fotolar, snra cabucak dogurmak istio insan
Çok piis doğurasım geldi

Doktodan çıktım, hala açılma ilerlememiş, pazar gününe sezeryan kararı aldık. Sabah 9 da inşallah

Sen pazara kadar yine yapacaklarını yap derim.. Şu ilişki olayını da dene.. Herkes aynı seyı dıo belkı pazara kadar normal doğum olabılır

Yalnız göbegınden çok bacaklarının inceliğine bittim sadece ortada top bir göbek var gibi, ne güzel ben 90 kıloyla bizim evin burdaki yokuştan yuvarlancam nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…