2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Gördüm alıntıladım ama eklenmemiş listeyi hemen eşime attım eksikleri alması için yemekten sonra yapıcam inşallah banada şifa olur bestlak kullanıyorum şuan ama bebeğim süt az geldiği için memeyle kavga ediyor resmen bugün. İlk günden beri çok güzeldi bugün bişeyler oldu. Duşta masaj da yaptım. Uykusuzluk yorgunluk ve stres tetikledi acil bi şekilde kendime gelicem hemen çünkü emzirmeyi çok istiyorum. Teşekkür ederim önerilerin için

Doğum günlüğü nereden değişiyor

Bugün 37 haftalık olduk ve kontrole gittik. Nst de az kasılma çıkıyor ama gerçek doğum sancısı değil. Alttan kontrol edildi rahim ağzı kapalı. Fakat ultrasonda bebek 3 hafta geriden geliyor dedi. Şimdiye kadar böyle bir şey denmedi. 38+3 te almalıyız dedi. Böyle geriden gelen bebekleri çok bekletmenin anlamı yok dedi. Suni sancı verilecek 38+3 te. Fakat 38 te kontrol var o zaman kesinleşecek ne olacağı. Dua edin arkadaşlar sağlıkla alalım. Bebek şu an 2,5 kilo da görünüyor.

Merakla cekirdegimi aldım dinliyorum
Ben pazartesi doğum yaptım ya o gün öğleden sonra kv babamla geldi 1 saate yakın durdu gitti. Şaşırdım az kaldı diye anneme emziriyor falan rahatsız olmasın demiş neyse iyi düşünmüş. Sonra da ne arıyor ne soruyor falan ondan sonra duydum ki zeytin toplucakmış kp ile. Salı ses seda yoktu. Çarşamba persembe zeytin topladılar herhalde ama anlamadığım şu benim zeytin zamanı mıydı yani şimdi Allah askına senin torunun doğmuş ya. Zaten gelsin istemiyordum yavan hareketlerinden ona da tamam dedim işime geldi. Perşembe günü beni arıyor yani dün diyor ki işte eltin kaynın vs gelecek yemekte yeriz nasıl yapalım falan fistan annen orada mı dedi dedim ki gelsinler çünkü 1 bucuk saat uzaklıktan geliyorlar annemde burada sen ara annemi aranızda konusun yemek için dedim çünkü kaynım her şeyi yemez. Annemi aramış gelcez vs diye bi de diyormuş ki sen yap yemekleri işte uydur oradan bir şeyler kızartma yap biz geliriz. Annemde ben yapamam kızartma evin içinde şimdi sen oradan şunu şunu yap bende yanına yaparım demiş. Sonra söyledi annem bana o kadar şaşırdım ki ulen sen gelmemişsin arayıp sormamışsın bile bi de yemeğe gelecek yemeğide annem yapacak. Biz kaç gündür zaten rezil oluyoruz burada cocuk, yemek, ağrı, uykusuzluk vs kendisinin yapıp getirmesi gerekirken bir de kızartma siparişi veriyor. Neyse hadi geldiler. Eltimin haberi bile yok olaydan bu arada bana dedi ki anneme o kadar söyledim anne bak daha yeni gidilmez kahve içeriz kalkarız yemek yenmez dedim dedi bende dedim ki vallaha bana öyle söylemedi bende tamam dedim dedim. Ya dönüp bebeğimin yüzüne bakmadı bile ya. Zaten ben bi kere konu açmıştım kv kaynımı, eltimi ve cocuklarını aşırı tutuyor ve aşırı ayrımcılık yapıyor. Bebeğe bi kere baktı anam kara kız zart zurt dedi o kadar. Kucağına bile almadı. Önce eltimin büyük kızını öptü kokladı sonra küçük olanı kucağına bi aldı anam bebeğime anam güzelime sen büyüdün mü ettin mi bir sürü işte laf sayıyor ama nasıl seviyor öyle böyle değil gidene kadar kucağından indirmedi cocugu. Kalkarlarken gidip öpmedim bile. Ayrıca şu da var eltime ya da kaynıma oğlum siz haftaya gelin ya da bir kaç gün sonra gelin bak abinin karısı doğum yaptı bi kaç gün gideyim destek olayım diyebilirdi. 1.5 saat yoldan geldiler ya kalacaklar iki gün. Ama onda düşünce yok ki akılsız yavan. Geldi işte uğrasmadan yedi içti moral bozdu affedersin defoldu gitti. Kahve diyor bir de küfür edicem olmucak var ya cok sinirlendim ya.

Kuzum beğendiğim bir doktor planlı bir sezeryan olsa bile 39.haftayı bekleyin diyordu, izle istersen. 39.haftaya kadar gelişim devam ediyormuş. Karar vermeden izle istersen canım.

Eklentiler

• IMG_3116.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 32
Azalmaz o artar ben solgar brewest kullanıyorum. Bence o da iyi geliyor.
İyiyiz canım cıktık eve dün hep mama yedi bugun gogus ucu aldım ıyı oldu şimdi hep mememe alıp bekletıyorum ınsallqh sutte gelır.
Benım boyun agrım cok hıc bırşeye odaklanamıyorum
Ahh kıyamam sıcak su torbası koy benim doktorum bengay krem de sürebilirsin demişti aklında olsun. Hemencik geçer umarım. Bebişi ve inciyi öperim

Benim bebekte geriden geliyor Dr minyon dedi 37+6 yız 2600 gram bebek buyuda kısa 2 hafta gerilik gösteriyor ama Dr normal diyor ki herkesle kıyaslama olmamalı dışarı çıktıgında büyür ne kilo ne boy takıyorum kızım 2120 gram 46 santim doğdu şuan 9 yaşında zürafa gibi boyu var oğlum 2600 gr 47 santim doğdu 29 aylık gayet iyi yanı çok takılmayın sağlıkla gelsin haftadı çok iyi iki çocugumada gebelikte çok şey dediler hiç takılmadım duam sizinle Rabbim hayırlı saglıklı evlat eylesin

Halamlar kızımda hiç gelmediler arada küslük vardı bende çağırmadım mevlütte falan babamı kaybettikten sonra hepsi çok farklı iyi oldu halalık yapmak istemiş belli ki evet bende anlamıyorum kendimde değildüm bugün gözümü açabildim baş ağrım geçti %80, eşimin tarafına tutumlu davranıyorum ona mahçup oldum neyse ki durumu anlattım enfeksiyon riski var doktor böyle söyledi diye çok oturmadılar zaten

Gözünüz aydın, kaç haftalıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…