2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben yanlış hatırlıyor olabilirim canım ama siz alt üst aynı apartmanda oturuyordunuz demi . Yani eğer öyleyse yuh diyorum . Sonuçta gelinin doğum yapmış başlarına yemekli misafir getirmek nedir . Kaynin eltin gelirler bebeği görürler az otururlar zaten sezeruanlisin sonra efendi efendi kalkarlar madem 2 saatlik yoldan geldiler gider güzelce kayınvalidene karınlarını doyurur oturur çaylarını uzun uzun orada içerler. Eğer aynı apartmanda değilseniz de yine kaynin ile eltinin gelip bi kahve içip vakitlice kalkıp kayınvalidenlerin evine gidip yemeklerini yine orada yemesi gerekirdi. Gerçekten çok anlayışsız bir kv var sende. Sonuçta onun eli boş senin annen hem sana bakıyor hem bebeğe sen sezeryanlisin kalkıp iş güç yemek as yapamazsın annen de size yardım ediyor doğurali kaç gün oldu zaten daha toparlanmadinjz en yorgun süreçler bir de sen kızartma yap demesi çok ayıp cidden insan söylemeye utanır ki kızartma evi kokutur evde küçük bebek var ev lohusa evi ne alaka yani . Yaparsın kızartmani, dünür ben kızartma yapacağım sen de sofraya kahvaltı tarzı koyarsın der neyse aslında o senden de bekledi bence ama sen direk annemle konuş deyince prenses misin diye düşünmüştür Allah im .. Ha torunlarını sevmesine bir şey diyemem çünkü belki onların aklı eriyo kiskanmasinlar diye yapmıştır senin bebeğin daha farkında değil ama onların yanında bebeği sevse belki uzulirler sebep bu olabilir bilemiyorum. Eşin umarım bu halleri görüyordur. İlerde torunum da torunum dediğinde hatırlatırsin..

kızlar sütümü değerlendirmek için yani geliyor mu gelmiyor mu ve de artırmak içinelektrikli pompa ile sağım yapacağım da ne zaman sağmam gerekiyor bilmiyorum.. yani diyelim bebek bir göğsü aldı daha içmedi ben onun devamını sağayım ömı yoksa hiç emilmeyen göğsü mü sağayım ne yapayım yardımcı olabiecek var mı

Yok altlı üstlü oturmuyoruz cok şükür yüce mevlam. Eşimde buradaydı gördü ama tabii yemek muhabbetini bilmiyor. Bi de sonra tekrar annemi aramış galiba işte lazım olursa sen gidecek olursan bana söylersin ben gelir kalırım bilmem ne gelsin de otursun tüm gün sezaryenli halimle ölüp dirileyim burda

Bu arada kızlar bu sezaryen dikişleri kendisi düşen cinsten değilse ne kadar sürede alınıyor?

Eczanelerde bulunuyor mu yoksa internetten mi alıyorsun

Bu arada kızlar bu sezaryen dikişleri kendisi düşen cinsten değilse ne kadar sürede alınıyor?
Estetiktir canım kendisi eriyecektir daha aldırmaya gitmeyeceğiz Şuan görüntü kötü ama düzelecek inşallah 40 kontrolüne çağırdı beni doktor şu spiral olayını halletmem lazım da adet olunca takarız diyecek muhtemelen. Hormonlular adet olmadan takılıyormuş o da çok önerilmiyor diye biliyorum

Spiral mi taktırcan?

Beni 1 hafta sonra yani bu pazartesiye çağırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…