2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İyiyiz canım cıktık eve dün hep mama yedi bugun gogus ucu aldım ıyı oldu şimdi hep mememe alıp bekletıyorum ınsallqh sutte gelır.
Benım boyun agrım cok hıc bırşeye odaklanamıyorum
Ben bugün kendime geldim ve en iyi geçme şeyi yatmak oldu her dayanılmaz ağrıda uzandım son 2 gün yapabildim ve yatağımda yattım dikişleri zorluyodum kalkarken yatmıyodum iyi geldi bana tek tavsiyem bu yani yatmak canımdan can gitti günlerdir diyebilirim

Benim dikişlerimde su geçirmez bant var doktor ıslanmasın dedi duşta streçle dedi geldim baktım su alıcak duşu kısa tuttum bi saçımı yıkamış oldum çıktım pazartesi gidicem kendi açıcak ama kızımda duşta su alınca çıkarmıştı doktor sonra ben terleme ıslak kalmasın diye sargı bezi ile orayı kuru tutmaya çalışıyodum sorun yaşamadım sanki bişeyler oluyor lekede var bantın sargı izinde duşta alamadım zaten rahatça normal mi acaba

İyiyiz canım cıktık eve dün hep mama yedi bugun gogus ucu aldım ıyı oldu şimdi hep mememe alıp bekletıyorum ınsallqh sutte gelır.
Benım boyun agrım cok hıc bırşeye odaklanamıyorum
Spinal mi oldun sende? Ağrın ondan mı kaynaklı acaba? Yoksa tansiyonda olabilir. Kontrol et.. Bu tansiyon bende takıntı haline geldi resmen. Gerçi artık iyi ilacı bile çok azalttı Dr.

Bu arada bugün Defne hanımla görüştük.. Teyzoşlarına çok selamı var

Emzirebildim şükür gerçi sadece sol göğsümü emdi, diğerinden süt mü gelmedi bilmem istemedi. Uğraşırken ağlamaya başladı. Hemşire biberon getirdi. İlk defa biberon kullanıldı. Onuda içti. Pazartesi çıkıyoruz inşallah

Bende de su geçirmez bant vardı. İlk gün duş alabilirsin demişti. Aldıktan sonra baktım kan lekeleri var. Foto attım sordum batikon mu kan mı acaba diye. Kan gibi ama önemli değil. Kontrol et artarsa haberim olsun dedi. Artmadı. 2 yada 3 gün sonra mı ne hastaneye uğramıştık bakılsın dedik. Hemşire yeniledi. Ertesi günde ben çıkardım. Çünkü iyice derimi gerip canımı yakıyordu son aşamada. Sanırım göbek küçülmeye başlamıştı. O gün Dr kontrol etti sorun yok dikişlerde dedi ama hala acısı geçmedi. Hala hareketlerim kısıtlı

Oldu hanımefendiye bak ısmarlama kızartma yaptırmaya çalışıyor bu halde. Ne yüzsüz ne utanmazmış. Anlamadığım şu ki sizde mi iki gün kalacak kaynınız?

Cok sevindim maşallah 41 kere. Darısı bekleyen tüm annislere

Çok teşekkür ederim. Doktor bana 40 a kadar bekleyemeyiz dedi. O canımı sıktı, özele gidiyorum. Pazartesi bir devlete gidip görüneceğim, özele de kobay faresi olmak istemiyorum . Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

Her türlü korunucam artık riske atamam şuan birini emziriyorum birini kaşıyorum çok fena durumlar

O kontrol canım, 40 nda normal muayene ediyor sonra 6 ayda bir çağırıyor
Banada ameliyatta doktor 40 çıkınca gel spinal takalım dedi 4. Düşünmezsin heralde dedi

Çok sevindim yaaaa, çok şükür

Bende izler gördüm bugün kardeşime foto çektirip bakabildim yanma gibi tuaf bişey var duşta su alır diye korktum az kaldı zaten pazartesi bakıcak umarım enfeksiyon falan yoktur yataktan kalkarken ve dönerken zorlanıyorum baya bende

Özel hastaneler yapmıodu o zmn.. Ya da bnm haberim yoktu, ama medıpoldeydı bızım doktor o zmn, sormustm, özelde yok mu dıye, siz göztepeye gidin demişti.. Özellerde varsa büyük şans, cunku cidden randevu bulunmuyor devlette..
Ama direkt Bera istemeleri daha iyi bence.. Kesin çözüm yani, ondan sonra bitio.. Uyutmamak konusu cok degısık, yarımm saatten az fazla sürüyor diye aklımda sanki, emin de degılım.. İnşallah uyku konusu Bi sekılde hallolur gerçi özelde varsa olmadı tekrar gidersiniz, devlette öyle sans yok, Bı kere yaptrdın yaptrdın snnrası şans

Çok sinirlendim. Cunku dıger versiyonu bende mevcut.. Bnmkı de yaz boyu durdu durdu, dogum öncesi evini tadılat ettirio, kendini yormayı sevmez normalde, elini bişeye sürmez zaten.. Sırf eymene bakmamak için yapmadıysa nooliyim.. Daha evin bitmesine iki hafta var.. Ev bitince buyuk ihtimalle ben dogum yapmıs oluyorum..
Evi dibimde aynı bloktayz ama girişler farklı.. Bende kalmasına izin vermedim, cunku onun yuzunu bile görmek istemiyorum.. Gitti bacısında kalıo.. Ama senın kaynana gibi yiyip içmeye bayılır, baskasında saatlerce yayılmaya bayılır.. Kendı enayı yerıne konmayı sevmez, o kendınce mılletın enayı yerıne koyar yıyıp içerek.. Bu modeller boyle anam yapcak bişey yok

Hadi gözün aydın canım minnak ya bazen bir gögüsü almakta zorlanıyorlar ucu hoşuna gitmiyor birini daha rahat alıyorlar çok şükür emdi ise artık hazır evine gelmeye

Benim Dr hiçbir hastasına sezeryan günü vermiyor sezeryanlı hastasına bile sancısı gelsin bebek gelmeyi istesin alırız diyormuş ki aslında en iyisi tabi istisnalar harıç devlete gitmende iyi en azından farklı bir görüş alırsı oda olmadı başka Dr bakarsın hepsi ayını fikirdeyse doktoruna geçersin ama vaktinde kalmamış hem şimdi niye hemen dedi sonuçda 3 hafta gerilik bir anda olmamıştır

Çok düşüncesiz çok terbiyesizler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…