Ben bugün kendime geldim ve en iyi geçme şeyi yatmak oldu her dayanılmaz ağrıda uzandım son 2 gün yapabildim ve yatağımda yattım dikişleri zorluyodum kalkarken yatmıyodum iyi geldi bana tek tavsiyem bu yani yatmak canımdan can gitti günlerdir diyebilirimİyiyiz canım cıktık eve dün hep mama yedi bugun gogus ucu aldım ıyı oldu şimdi hep mememe alıp bekletıyorum ınsallqh sutte gelır.
Benım boyun agrım cok hıc bırşeye odaklanamıyorum
Bende hiç yok. İç kısımlar dikiş ok ama en üst kısım estetik yapılmış. Dikiş izi vs yok. Yapıştırılmış..E peki kaç güne düşüyor? Kız bu hiç düşecek gibi değil hem ip çok sert hemde uçları düğümlü
Spinal mi oldun sende? Ağrın ondan mı kaynaklı acaba? Yoksa tansiyonda olabilir. Kontrol et.. Bu tansiyon bende takıntı haline geldi resmen. Gerçi artık iyi ilacı bile çok azalttı Dr.İyiyiz canım cıktık eve dün hep mama yedi bugun gogus ucu aldım ıyı oldu şimdi hep mememe alıp bekletıyorum ınsallqh sutte gelır.
Benım boyun agrım cok hıc bırşeye odaklanamıyorum
Her türlü korunucam artık riske atamamSpiral mi taktırcan?
O kontrol canım, 40 nda normal muayene ediyor sonra 6 ayda bir çağırıyorBeni 1 hafta sonra yani bu pazartesiye çağırdı.
Bende de su geçirmez bant vardı. İlk gün duş alabilirsin demişti. Aldıktan sonra baktım kan lekeleri var. Foto attım sordum batikon mu kan mı acaba diye. Kan gibi ama önemli değil. Kontrol et artarsa haberim olsun dedi. Artmadı. 2 yada 3 gün sonra mı ne hastaneye uğramıştık bakılsın dedik. Hemşire yeniledi. Ertesi günde ben çıkardım. Çünkü iyice derimi gerip canımı yakıyordu son aşamada. Sanırım göbek küçülmeye başlamıştı. O gün Dr kontrol etti sorun yok dikişlerde dedi ama hala acısı geçmedi. Hala hareketlerim kısıtlıBenim dikişlerimde su geçirmez bant var doktor ıslanmasın dedi duşta streçle dedi geldim baktım su alıcak duşu kısa tuttum bi saçımı yıkamış oldum çıktım pazartesi gidicem kendi açıcak ama kızımda duşta su alınca çıkarmıştı doktor sonra ben terleme ıslak kalmasın diye sargı bezi ile orayı kuru tutmaya çalışıyodum sorun yaşamadım sanki bişeyler oluyor lekede var bantın sargı izinde duşta alamadım zaten rahatçanormal mi acaba
Oldu hanımefendiye bak ısmarlama kızartma yaptırmaya çalışıyor bu halde. Ne yüzsüz ne utanmazmış. Anlamadığım şu ki sizde mi iki gün kalacak kaynınız?Ben pazartesi doğum yaptım ya o gün öğleden sonra kv babamla geldi 1 saate yakın durdu gitti. Şaşırdım az kaldı diye anneme emziriyor falan rahatsız olmasın demiş neyse iyi düşünmüş. Sonra da ne arıyor ne soruyor falan ondan sonra duydum ki zeytin toplucakmış kp ile. Salı ses seda yoktu. Çarşamba persembe zeytin topladılar herhalde ama anlamadığım şu benim zeytin zamanı mıydı yani şimdi Allah askına senin torunun doğmuş ya. Zaten gelsin istemiyordum yavan hareketlerinden ona da tamam dedim işime geldi. Perşembe günü beni arıyor yani dün diyor ki işte eltin kaynın vs gelecek yemekte yeriz nasıl yapalım falan fistan annen orada mı dedi dedim ki gelsinler çünkü 1 bucuk saat uzaklıktan geliyorlar annemde burada sen ara annemi aranızda konusun yemek için dedim çünkü kaynım her şeyi yemez. Annemi aramış gelcez vs diye bi de diyormuş ki sen yap yemekleri işte uydur oradan bir şeyler kızartma yap biz geliriz. Annemde ben yapamam kızartma evin içinde şimdi sen oradan şunu şunu yap bende yanına yaparım demiş. Sonra söyledi annem bana o kadar şaşırdım ki ulen sen gelmemişsin arayıp sormamışsın bile bi de yemeğe gelecek yemeğide annem yapacak. Biz kaç gündür zaten rezil oluyoruz burada cocuk, yemek, ağrı, uykusuzluk vs kendisinin yapıp getirmesi gerekirken bir de kızartma siparişi veriyor. Neyse hadi geldiler. Eltimin haberi bile yok olaydan bu arada bana dedi ki anneme o kadar söyledim anne bak daha yeni gidilmez kahve içeriz kalkarız yemek yenmez dedim dedi bende dedim ki vallaha bana öyle söylemedi bende tamam dedim dedim. Ya dönüp bebeğimin yüzüne bakmadı bile ya. Zaten ben bi kere konu açmıştım kv kaynımı, eltimi ve cocuklarını aşırı tutuyor ve aşırı ayrımcılık yapıyor. Bebeğe bi kere baktı anam kara kız zart zurt dedi o kadar. Kucağına bile almadı. Önce eltimin büyük kızını öptü kokladı sonra küçük olanı kucağına bi aldı anam bebeğime anam güzelime sen büyüdün mü ettin mi bir sürü işte laf sayıyor ama nasıl seviyor öyle böyle değil gidene kadar kucağından indirmedi cocugu. Kalkarlarken gidip öpmedim bile. Ayrıca şu da var eltime ya da kaynıma oğlum siz haftaya gelin ya da bir kaç gün sonra gelin bak abinin karısı doğum yaptı bi kaç gün gideyim destek olayım diyebilirdi. 1.5 saat yoldan geldiler ya kalacaklar iki gün. Ama onda düşünce yok ki akılsız yavan. Geldi işte uğrasmadan yedi içti moral bozdu affedersin defoldu gitti. Kahve diyor bir de küfür edicem olmucak var ya cok sinirlendim ya.
Cok sevindimBu arada bugün Defne hanımla görüştük.. Teyzoşlarına çok selamı var
Emzirebildim şükürgerçi sadece sol göğsümü emdi, diğerinden süt mü gelmedi bilmem istemedi. Uğraşırken ağlamaya başladı. Hemşire biberon getirdi. İlk defa biberon kullanıldı. Onuda içti. Pazartesi çıkıyoruz inşallah
Çok teşekkür ederim. Doktor bana 40 a kadar bekleyemeyiz dedi. O canımı sıktı, özele gidiyorum. Pazartesi bir devlete gidip görüneceğim, özele de kobay faresi olmak istemiyorumBenim bebekte geriden geliyor Dr minyon dedi 37+6 yız 2600 gram bebek buyuda kısa 2 hafta gerilik gösteriyor ama Dr normal diyor ki herkesle kıyaslama olmamalı dışarı çıktıgında büyür ne kilo ne boy takıyorum kızım 2120 gram 46 santim doğdu şuan 9 yaşında zürafa gibi boyu var oğlum 2600 gr 47 santim doğdu 29 aylık gayet iyi yanı çok takılmayın sağlıkla gelsin haftadı çok iyi iki çocugumada gebelikte çok şey dediler hiç takılmadım duam sizinle Rabbim hayırlı saglıklı evlat eylesin
Banada ameliyatta doktor 40 çıkınca gel spinal takalım dedi 4. Düşünmezsin heralde dediHer türlü korunucam artık riske atamamşuan birini emziriyorum birini kaşıyorum çok fena durumlar
O kontrol canım, 40 nda normal muayene ediyor sonra 6 ayda bir çağırıyor
Çok sevindim yaaaa, çok şükürBu arada bugün Defne hanımla görüştük.. Teyzoşlarına çok selamı var
Emzirebildim şükürgerçi sadece sol göğsümü emdi, diğerinden süt mü gelmedi bilmem istemedi. Uğraşırken ağlamaya başladı. Hemşire biberon getirdi. İlk defa biberon kullanıldı. Onuda içti. Pazartesi çıkıyoruz inşallah
Bende izler gördüm bugün kardeşime foto çektirip bakabildim yanma gibi tuaf bişey var duşta su alır diye korktum az kaldı zaten pazartesi bakıcak umarım enfeksiyon falan yoktur yataktan kalkarken ve dönerken zorlanıyorum baya bendeBende de su geçirmez bant vardı. İlk gün duş alabilirsin demişti. Aldıktan sonra baktım kan lekeleri var. Foto attım sordum batikon mu kan mı acaba diye. Kan gibi ama önemli değil. Kontrol et artarsa haberim olsun dedi. Artmadı. 2 yada 3 gün sonra mı ne hastaneye uğramıştık bakılsın dedik. Hemşire yeniledi. Ertesi günde ben çıkardım. Çünkü iyice derimi gerip canımı yakıyordu son aşamada. Sanırım göbek küçülmeye başlamıştı. O gün Dr kontrol etti sorun yok dikişlerde dedi ama hala acısı geçmedi. Hala hareketlerim kısıtlı
İstanbul’da medicalpark göztepeye gidiyoruz biz, orada yapılıyormuş bera. Üçüncü ayda orada yatıracağız biz de.
Ya bugün ikinciden de kalınca direkt beraya sevk ettiler bizi işte, küvezde 5 günden fazla kalması risk faktörüymüş, o yüzden üçüncü odyometri testi yerine direkt bera istediler. El kadar çocuğu uyutmadan nasıl götürürüm bilemedim ama tek derdim o uyutmama kısmı olur umarım
Ben pazartesi doğum yaptım ya o gün öğleden sonra kv babamla geldi 1 saate yakın durdu gitti. Şaşırdım az kaldı diye anneme emziriyor falan rahatsız olmasın demiş neyse iyi düşünmüş. Sonra da ne arıyor ne soruyor falan ondan sonra duydum ki zeytin toplucakmış kp ile. Salı ses seda yoktu. Çarşamba persembe zeytin topladılar herhalde ama anlamadığım şu benim zeytin zamanı mıydı yani şimdi Allah askına senin torunun doğmuş ya. Zaten gelsin istemiyordum yavan hareketlerinden ona da tamam dedim işime geldi. Perşembe günü beni arıyor yani dün diyor ki işte eltin kaynın vs gelecek yemekte yeriz nasıl yapalım falan fistan annen orada mı dedi dedim ki gelsinler çünkü 1 bucuk saat uzaklıktan geliyorlar annemde burada sen ara annemi aranızda konusun yemek için dedim çünkü kaynım her şeyi yemez. Annemi aramış gelcez vs diye bi de diyormuş ki sen yap yemekleri işte uydur oradan bir şeyler kızartma yap biz geliriz. Annemde ben yapamam kızartma evin içinde şimdi sen oradan şunu şunu yap bende yanına yaparım demiş. Sonra söyledi annem bana o kadar şaşırdım ki ulen sen gelmemişsin arayıp sormamışsın bile bi de yemeğe gelecek yemeğide annem yapacak. Biz kaç gündür zaten rezil oluyoruz burada cocuk, yemek, ağrı, uykusuzluk vs kendisinin yapıp getirmesi gerekirken bir de kızartma siparişi veriyor. Neyse hadi geldiler. Eltimin haberi bile yok olaydan bu arada bana dedi ki anneme o kadar söyledim anne bak daha yeni gidilmez kahve içeriz kalkarız yemek yenmez dedim dedi bende dedim ki vallaha bana öyle söylemedi bende tamam dedim dedim. Ya dönüp bebeğimin yüzüne bakmadı bile ya. Zaten ben bi kere konu açmıştım kv kaynımı, eltimi ve cocuklarını aşırı tutuyor ve aşırı ayrımcılık yapıyor. Bebeğe bi kere baktı anam kara kız zart zurt dedi o kadar. Kucağına bile almadı. Önce eltimin büyük kızını öptü kokladı sonra küçük olanı kucağına bi aldı anam bebeğime anam güzelime sen büyüdün mü ettin mi bir sürü işte laf sayıyor ama nasıl seviyor öyle böyle değil gidene kadar kucağından indirmedi cocugu. Kalkarlarken gidip öpmedim bile. Ayrıca şu da var eltime ya da kaynıma oğlum siz haftaya gelin ya da bir kaç gün sonra gelin bak abinin karısı doğum yaptı bi kaç gün gideyim destek olayım diyebilirdi. 1.5 saat yoldan geldiler ya kalacaklar iki gün. Ama onda düşünce yok ki akılsız yavan. Geldi işte uğrasmadan yedi içti moral bozdu affedersin defoldu gitti. Kahve diyor bir de küfür edicem olmucak var ya cok sinirlendim ya.
Hadi gözün aydın canım minnak ya bazen bir gögüsü almakta zorlanıyorlar ucu hoşuna gitmiyor birini daha rahat alıyorlar çok şükür emdi ise artık hazır evine gelmeyeBu arada bugün Defne hanımla görüştük.. Teyzoşlarına çok selamı var
Benim Dr hiçbir hastasına sezeryan günü vermiyor sezeryanlı hastasına bile sancısı gelsin bebek gelmeyi istesin alırız diyormuşÇok teşekkür ederim. Doktor bana 40 a kadar bekleyemeyiz dedi. O canımı sıktı, özele gidiyorum. Pazartesi bir devlete gidip görüneceğim, özele de kobay faresi olmak istemiyorum. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Yok Allaha şükür yoksa yaka paça dışarı atarım hepsini. Kv kalacakOldu hanımefendiye bak ısmarlama kızartma yaptırmaya çalışıyor bu halde. Ne yüzsüz ne utanmazmış. Anlamadığım şu ki sizde mi iki gün kalacak kaynınız?
Çok düşüncesiz çok terbiyesizler yaÇok sinirlendim. Cunku dıger versiyonu bende mevcut.. Bnmkı de yaz boyu durdu durdu, dogum öncesi evini tadılat ettirio, kendini yormayı sevmez normalde, elini bişeye sürmez zaten.. Sırf eymene bakmamak için yapmadıysa nooliyim.. Daha evin bitmesine iki hafta var.. Ev bitince buyuk ihtimalle ben dogum yapmıs oluyorum..
Evi dibimde aynı bloktayz ama girişler farklı.. Bende kalmasına izin vermedim, cunku onun yuzunu bile görmek istemiyorum.. Gitti bacısında kalıo.. Ama senın kaynana gibi yiyip içmeye bayılır, baskasında saatlerce yayılmaya bayılır.. Kendı enayı yerıne konmayı sevmez, o kendınce mılletın enayı yerıne koyar yıyıp içerek.. Bu modeller boyle anam yapcak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?