Daha iyiyim sütümde daha iyi durumda inşallah böyle devam ederSen daha iyi misin peki? Dün stres yaptım asaldı gibi demiştin. Umarım yine artmıştır
Bana hatta yardımcı olmak kelimesi bile saçma geliyor. Ortak olmalı sorumluluklar. Ebeveyn olmanın yardımcı olması olmaz çünkü. Sen annesiysen o da babası.Bizimki de bizi ayrı tutma planları yapıyor şu anda Ben herşeyin içinde olsun diye park yatak aldım yanımızda yatacak aynı odada olacağız işte. Ama kediler var, o var bu var sana yatak alalım Defnenin odasına orda yatın beraber demeye başladı. Hastanedeki kız buradaki düzeni evde de devam ederse ağlamaz, huysuzluğu, uykusuzluğu olmaz demiş. Rahat rahat yatın işte diyor. Çalışan olsa amenna ama kışın iş yok ve evde. Temizlik yemek falanda yapabiliyor ama bebek bakımına da yardım etsin değil mi? Ben kendime de güvenemiyorım zaten. Emaneten komşu çocuğuna, yeğenime bile bakmadım ben tek başıma.
Sağlıkla gelsin inşallah çok kolay geçsinKızlar suyum geldi dua edin bana kolay geçsin dogumum kahvaltı yapıp hastaneye geleceğim
Amin canım güzel haberlerle gelirim inşallah şuan hastanedeyim sancı yok acılma 3 cmBir avazda inşallah canım hadi hayırlı haberlerle gel
Amin Allah razı olsun kuzumBana hatta yardımcı olmak kelimesi bile saçma geliyor. Ortak olmalı sorumluluklar. Ebeveyn olmanın yardımcı olması olmaz çünkü. Sen annesiysen o da babası.
Benim için ev işleri de böyledir. Tavrım sert ve nettir bu konuda. Çünkü benim evimse onun da evi. Feminist damarım var benim
Sağlıkla gelsin inşallah çok kolay geçsin
Öyle yapıyorum ama maalesef benim de sütüm çok yok memeden sonra mamada veriyorum inşallah en yakın zamanda emerler
Bizimki de bizi ayrı tutma planları yapıyor şu anda Ben herşeyin içinde olsun diye park yatak aldım yanımızda yatacak aynı odada olacağız işte. Ama kediler var, o var bu var sana yatak alalım Defnenin odasına orda yatın beraber demeye başladı. Hastanedeki kız buradaki düzeni evde de devam ederse ağlamaz, huysuzluğu, uykusuzluğu olmaz demiş. Rahat rahat yatın işte diyor. Çalışan olsa amenna ama kışın iş yok ve evde. Temizlik yemek falanda yapabiliyor ama bebek bakımına da yardım etsin değil mi? Ben kendime de güvenemiyorım zaten. Emaneten komşu çocuğuna, yeğenime bile bakmadım ben tek başıma.
Canım hayırlısı böyleymiş üzülmeyelim beni de biliyorsun her şey normal doğuma uygunken mecbur sezeryan dedik. Ben son kontrole gittiğim zaman benim bebeğin de kilosu bir önceki haftayla aynı çıktı hiç kilo almamış gözüküyordu.Arkadaşlar ben çıktım doktordan ,
Malesef bebek dönmemiş doktorum da artık dönmez suyun azalmış ve kilo alımı da durmuş dedi . İki hafta önce 2900 kiloydu bugün yine 2900 ölçtu yani hiç kilo almamis .
38+1 de yani haftaya perşembe günü sezeryana gün verdi . Öğleden sonra olduğu için açlık sorun olur dedim hocanın da öbür hafta full doluydu .
Sabah 8 e kadar kahvaltını et sonra oruç gibi yeme içme kes 12 de gel yatisin yapılsın 15:00 de alalım seni dedi .
Bugün kan verdim .
Yine perşembe son kez bakacak usg ile donmediyse yatisim olacak ama dönmesi mümkün değilmiş çünkü bebeğimin boynunda 2 tur kordon dolanmış bu şekilde kordon çekiyor dönemez dedi .
Ben baya ağladım kizlar odada ama hayırlısı buymuş ne yapayım elimden gelen bir çözüm yok .
16 Kasım perşembe sezeryan olarak beni de bekler misiniz kapıda dua edip
Normal canım gecici bi durumKızlar bebeğimin yüzünde sivilce gibi şeyler çıktı. Normal mi
Bizim cildimizdede var annemler kilo alınca çıkar diyorKızlar bebeğimin yüzünde sivilce gibi şeyler çıktı. Normal mi
Canım benim eşim normalde çok yardımcı olan biri değil işlere vs zaten ben sürekli evdeyim o çalışıyor ama ben ev işi yaparken o büyük oğlumuza bakardı çocuk konusunda o daha iyi ilgilidir ama Şuan iki çocuk olunca farklı hem çocuklara bakıyor hem işlerime yardımcı oluyor ev süpürüyor topluyor ben istemesemde yapıyor çünkü büyük oğlum onu yeterince yoruyor ama herşey ortak gidiyor şimdilik. Sende işler için yardım alabilirsin eşinden çok yıpranırsın yoksaBizimki de bizi ayrı tutma planları yapıyor şu anda Ben herşeyin içinde olsun diye park yatak aldım yanımızda yatacak aynı odada olacağız işte. Ama kediler var, o var bu var sana yatak alalım Defnenin odasına orda yatın beraber demeye başladı. Hastanedeki kız buradaki düzeni evde de devam ederse ağlamaz, huysuzluğu, uykusuzluğu olmaz demiş. Rahat rahat yatın işte diyor. Çalışan olsa amenna ama kışın iş yok ve evde. Temizlik yemek falanda yapabiliyor ama bebek bakımına da yardım etsin değil mi? Ben kendime de güvenemiyorım zaten. Emaneten komşu çocuğuna, yeğenime bile bakmadım ben tek başıma.
Bende gümüş kapağı sütyen üstüne takmıştımKızlar gece vallaha nasıl bir uykusuzluk yasadıysam bebeği emzirip uyuttuktan sonra kendim de yatmıştım göğsümü bile kapatmamışım
Buna ne anılar eklenir lohusalık tam böyle bir şeyKızlar gece vallaha nasıl bir uykusuzluk yasadıysam bebeği emzirip uyuttuktan sonra kendim de yatmıştım göğsümü bile kapatmamışım
Bebeğin içeceği kadar üretim oluyor sanırım canım sarı süt daha yağlı da olabilir o yetiyordurBenimki hala sarı sarı geliyor. Bugüne kadar hiç 30u geçmedi ve en fazla günde 3kere sağabildim. Belkide ondan hala sarı. 4 kere bir yada iki kere olmuştur. Çıkmıyor çünkü sık sık denesemde. Sinirim bozuluyor bu sefer.
AdChoices
ADVERTISING
İlk başta oluyor sonra normale dönüyor 9 10 günlükken bende hep göğüs pedi kullanıyordum şimdi şimdi düzeldi. O kadar şiş oluyordu ki damarlarım gözüküyordu, göğüs ucu da şiştiği için emmekte istemiyorlar tutturmak zor oluyor. Bir de sağdıkça tazyikli süt üretimi oluyor belki fark edebilirsiniz sürekli genize kaçma ya da memeden çıkınca fışkırma oluyor. Bende sağdım o dönem özellikle gece yatarken ama artık sağacak süt kıvamında kalmadı anca yetiyor yumuşacık oldularCanım o deli süt dediğin bende de oldu sanırım. Göğüslerim aşırı sert gergin. Emdiriyorum sağıyorum ama dolu dolu hala. Yumuşamıyor yani çok da acıyor ne yapmam lazım
Ben vitaminle beraber 650 e aldım eczaneden ayrı sormadım ama 200 250 filandır benceO bahsettiğiniz krem ücreti ne kadar kızlar çok pahalı galiba ?
Haha olabilir boydan boya katman şekilde sürüyorumBenim daha yarısından fazlası duruyor bence sen çok sürüyorsun
Deli sütü annem uydurmuş olabilir o öyle diyordu banaİlk defa duydum deli süt kavramını ama olabilir sanırım. Çünkü az önce sağdım ve tam boşaldı bence hepsi. Ama kıyafetim ıslanıyor. Yatarken göğüs koruyucu konforlu olmuyor diye takmıyorum. Pamuk alsam zaten hafif yara gibi, daha kötü olacak.
Kaliteli ve evladıma her anlamda yetecek kadar olsa yeter. Burda bir arkadaş diyordu kvler abartıyor, duvara fışkıran sütleri varmış diye. Hani o kıvama yakınım. Rabbim her şeyin yeterlisini versin
oje kurutucusu gibi bir şeydi sıksa görürdün benceKanama bende de bitti. O şişlik ve hissizlik bende de var. Banada mı sıktılar acaba dicem ama kaç kere banyo yaptım. Bilmiyorum ki. Hem hissiz hem canım çook yanıyor. Kaç bilinmeyenli bilemedim
Bizde de durum aynı gece daha kötü oluyor sürekli açmaya çalışıyoruz filan ama tam düzelmiyor. 1 haftalık kontrole gittik bizimde normal dediler. 2. Hafta kontrolü de varmış Salı günü oraya götürücem ama doktor değiştiricem. Büyük kızımı götürdüğüm doktora götürücem hiç beğenmedim bakalım o ne diyecekKızlar günaydın, bebeğin nefeslerini kontrol ediyorum arada tıkalı burundan gelen hırıltı tarzı sesler çıkarıyor sıklığı çok değil ama yine dikkatimi çekecek kadar yapıyor, serum fizyolojikle biraz burnunu temizledim. Yenidoğanlarda normal de diyorlar, böyle bir şey yaşayanınız var mı.Dün kontrolde ciğerini de dinledi doktoru aslında sorun yok demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?