2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Doktor önerisi alabilir miyim ben bizim hastanede ilk bakan doktora gidiyorum hala. Her hafta kontrole çağırdı bizi.Çok tatlı bir kadın baya ilgili. Ancak 2. bir seçeneğimiz olsun istiyorum tabi.

Ben geçen sağarken hata yaptığım için yara oldu.tam ortalamamışım makine de çocuk yapsa o kadar üzülmeyecektim.Makinede ağrı olunca bir çektim ki göğüs ucu yarılmış gibi sonrasında lansinoh krem sürdüm acısını dindirdi bana en iyi gelen gümüş kapak oldu.Şu an sürekli takıyorum iyileştirici bir etkisi var sanki sürekli kremli gibi yumuşak duruyor.

Benim kız da dolaptan çıkarıp verdiğimi çok zor içiyor onu fark ettim bugün buzlumdan çıkardıklarım nasıl olur kim bilir

Eşim diyor ki “ boşuna değil cennet annelerin ayaklarının altında. Biz bildiğin çöpüz; bez ver, çöpe at, yataktan kalkarken yardım et vs. Kız gece boyunca yok emzireyim,emmiyorsa sağayayım diye uğraşıp durdu. Hatta biz direkt cehennemlik bile olabiliriz”

Helal enişteye

Kızlar bebeğimin yüzünde sivilce gibi şeyler çıktı. Normal mi
Hastanedeki emzirme hemsiresi bana yuzunde vucudunda sivilce gibi seyler kizarikliklar gorursen normal emzirirken tene tamastam surtunmekten olur yada cok sicak tutmussundur bebegi emzirirken uzerinde battaniyesiz emzir sonra sar sicaktanda olabilir korkulacak bisey yok bu durumlarda demisti

Doktor önerisi alabilir miyim ben bizim hastanede ilk bakan doktora gidiyorum hala. Her hafta kontrole çağırdı bizi.Çok tatlı bir kadın baya ilgili. Ancak 2. bir seçeneğimiz olsun istiyorum tabi.
Bende ilkinde Eda Sünnetçiye başlamıştım kozyatağındaydı şimdi Ataşehir e geçti çok sevecen çocuklarla iletişimi iyi bir doktor Muayaneleri uzun sürmüyor ama rutin işte boy kilo kafa ölçümü kulak sırt dinleme soracağın sorular varsa soruyorsun sonra aşısı varsa yapıyor ve bitiyor. Whatsappdan sorulan sorulara muhakkak dönüyor bir de insanı panikletmiyor. Hiç antibiyotik yazmaz mesela kolay kolay. Ben medikalparka da bir kere götürdüm hemen antibiyotik verdi oradaki doktor bir de alerjisi varmış rezillikti. Gribi geçtik alerji konusunda panikledik o zamanda döküntüsü oldu. İyi doktor gerçekten önemli

İşte bu kızımda gittik dakika bir içer yeni girmişiz kulağındaki et benini görünce böbrek dedi bana. Belki bir bildiği vardır da robot gibi konuşma tarzı ve çocuklarla iletişimini hiç sevmedim

Benim kız da dolaptan çıkarıp verdiğimi çok zor içiyor onu fark ettim bugün buzlumdan çıkardıklarım nasıl olur kim bilir
Birazcık sıcak suya otuttur biberonu canım bebekler biraz ılık istiyor oda sıcaklığında beklesede soğuk geliyor onlara. Anne sütü cezvede ısıtılmaz filan ama azıcık ben musluktan akan sıcak kaseye biberonu koyuyorum elimle sıcaklığına bakıp elime döküp öyle içiriyorum

Y yldzmtl doğuma gireli bir saat olmuştur bir aksilik olmadıysa inşallah
Bugün başka doğuma girecek arkadaşımız var mı aniden suyu gelen hira hariç?
Kuzum anca telefonu elime alabiliyorum. Çok güzel bir doğumdu, ekip şahaneydi. Elimi hiç bırakmadıyar, bi hemşire sadece moral motivasyon için başımda durdu. Sütüm hemen geldi, maaşallah hemen tuttu. Doğumda hepinize kolay doğum için dua ettim.

Ben de aynı sekil yapıyorum ilkinde de böyle yaptım hic yara olmadı insallah bunda da olmaz

kizlar sezeryan oncesi hafif ayak sismesi el uyusuklugu falan vardi. dogururum gecer dedim ama ayaklarim davul oldu resmen bugun 4.gun ne olur biri gecer desin kilom bile oynamamis odemden bu ayaklar benim degil sanki nasil normale dönecegim ben. gelen gide kaynana teroru Allahim guc versin hepimize

Kızımda doğduğundan beri hırıltılı solunum var arttı şuan sanki doktor çekmeden damlatabilirsiniz yumuşar demiş ama eşim gitmişti sonuç için hangisinden almalıyım doktor size ne önerdi serum fizyolojik mi almam gerek ?

Bir saat bi uyumuşum o ara rüyamda bozuk süt vermişiz hasta olmuş gördüm gerçek sanıp nasıl ağlıyorum eşim de arkamda uyuyayım diye pış pış yapıyor kızlar birde süt sağdık diyelim buzdolabına koymadan biberon içinde oda sıcaklığında bekletsek bişey olur mu? İnternette 3 saat kalabilir dolaba hiç koymadan diyor ama güvenemedim

Son düzenleme:
Bana bunu önerdi doktorum birer damla damlatıyorum çok tıkandığını hissedersem 2 3 damla damlatıyorum

Eklentiler

• IMG_8629.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 42
Kizlar goguslerim tas gibi oldu benim emziriyorumda emzirdikten sonra bayag rahatliyorum 10 15 dk sonra geri tas gibi oluyo napacagimi bilemedim ne yapabilirim sagsam sagdigim sutu sonra verince istemiyo geri cikariyo sagip dokmektende vicdanim el vermiyo bana bi yol gosterin napicam

Kızlar emzirirken uykum olmasa dahi gözlerime öyle bi ağırlık biniyor ki kendime gelemiyorum size de oluyor mu bu gece gündüz farketmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…