Normal bizimde hep atletlerine bulaştı ama takip edin devamlı olmasın. Doktorumuz göbek deliğine yanlış söylemiyorsam gümüş suyu sürdü bi çubukla. Sonra kabuk tamamen düştü bidaha kanama olmadı
Normal bizimde hep atletlerine bulaştı ama takip edin devamlı olmasın. Doktorumuz göbek deliğine yanlış söylemiyorsam gümüş suyu sürdü bi çubukla. Sonra kabuk tamamen düştü bidaha kanama olmadı
koyu leke tarzında şuan öyle kan rengi değil,
Oy maşallah büyük kızım 10. Gün düşmüştü
Şimdi oğlumu bekliyoruz önce o çıktı abi o aslında kızımın erken düştü
Bende öyle diyordum da kullanamadım bir de 3 ay süresi varta ek gıdaya yetişmiyor sen uyurken filan 20 cc günde 2 kez biberonla takviyede verebilirsin. Ben o 1 haftada uyanmadı diye öyle yaptım uyurken verdim, çok şükür sarılık olmaz bu saatten sonra dedi 2.6 mıydı neydi değeri çünkü
Göğüs koruyucu ben de kullanıyorum. 2 saatte bir orda biriken sütü çay kaşığıyla veriyorum. En kötü göğüs pedi alacağım sanırım. Gece pijamam şu gibi oldu. Terlemeler de devam ediyor, şu ilk 15 günü atlatsak yeter. Sarılık olmasın diye tüm endişem
Göğüs pedinden de ıslanıyordum ben ilk günler çocuğun üstü bile ıslanıyordu birinden emerken diğerinden akıyor ya. Ama işte ilk günler böyle sonra o kadar akmıyor. Bende de lohusa teri var hastanede de su gibi oluyordum evde de gece oluyorum. Hatta terli geri yattım diye burnum filan tıkalı uyandım bugün hemen değiştirmemiz lazım aslında
Sağğlık ocağı topuk kanı dışında kaçıncı gün çağırdı hepatit b vurulmadı kızım 2 kilonun altında diye pazartesi çağırdı vurmak için ama doktorumuz perşembe günü dedi kendi vurmak istiyor bende öyle tabi, tahmini zaten çarşamba perşembe 2 kilo üzerine çıkıcak hesapladık ben asm gitmek istemiyorum 2 çocukla çok zor oluyor zaten kendi randevumda var perişan oluruz yarın gitmesem olmaz mı ya kilo boy bakıcam falan demişti söylerim ben ona
kizlar sezeryan oncesi hafif ayak sismesi el uyusuklugu falan vardi. dogururum gecer dedim ama ayaklarim davul oldu resmen bugun 4.gun ne olur biri gecer desin kilom bile oynamamis odemden bu ayaklar benim degil sanki nasil normale dönecegim ben. gelen gide kaynana teroru Allahim guc versin hepimize
Doğumdan önce doktor bana varis çorabı giydirdi lohusalığın ilk 4 günü gece bile çıkarmadım hiç ödem olmadı bence çorap sayesinde olmadı. Medikalciden belki doktora sorarak öyle bir şey edinebilirsiniz. Ben normal doğumu da aynı doktorda yaptım onda da giydirmişti. Bacağımda bir varis çıkmıştı ben öyle sandım hatta o da geçmiş
Sağğlık ocağı topuk kanı dışında kaçıncı gün çağırdı hepatit b vurulmadı kızım 2 kilonun altında diye pazartesi çağırdı vurmak için ama doktorumuz perşembe günü dedi kendi vurmak istiyor bende öyle tabi, tahmini zaten çarşamba perşembe 2 kilo üzerine çıkıcak hesapladık ben asm gitmek istemiyorum 2 çocukla çok zor oluyor zaten kendi randevumda var perişan oluruz yarın gitmesem olmaz mı ya kilo boy bakıcam falan demişti söylerim ben ona
Gerek yok bence de, hemşire ararsa tekrar telde de söylenir o bilgiler. Topuk kanları hastanede alındı bizim, birinci ayda 2. Doz hepatit için gideceğiz asmye.
Gerek yok bence de, hemşire ararsa tekrar telde de söylenir o bilgiler. Topuk kanları hastanede alındı bizim, birinci ayda 2. Doz hepatit için gideceğiz asmye.
Bencede gitmekk istemiyorum o ortama sokmak hele hiç asm sonuçta, bizde 2. Kez alındı asm de aldı yani hastanede almıştı, bende 1. Ay aşılarında giderim o zaman
Cnm doktorlar da saglık ocagı hemşireleri de vurdukları aşıdan prim alıyorlar.. Ondan ikisi birden biz vururuz diolar.. Hangisi işine geliyorsa onu yap bence.. Tek cocukla Bı yere gitmek zor, senin evden cıkma olayını az bucuk kestirebiliorm
Canım benim bebeğimde yogun bakımda bir hafta oldu ama bana sor gün sayıyorum kavusmak için ama moralimi yüksek tutuyorum cok agladım sonra bunun hem bana hem bebeğime zararı oldugunu kabullendim su an hep gülmeye calısıyorum pozitif olmaya calısıyorum mecburum inan cok etkiliyor sütümüzü lütfen güclü olalım bebeklerimiz için.kavuscaz sadece biraz zaman lazım o zaman içinde de kendimizi toprlayacagız lütfen kendini yıpratma küçük meleğin için yap bunu