2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızımın göbeği düştü sabah ağız mendili koyduk oraya kan lekesi oluyor normal mi ?
Normal normal benim bir süre lekelenme devam etti. Bir hafta kadar falan sürdü. Ama aktif kanama değildi sen de ona dikkat et.

Bende öyle emzirme aralarında koşarak tatlı yemeye gidiyorum ama gerçekten şeker düşüyor elim ayağım titriyor benimde

Kızımın göbeği düştü sabah ağız mendili koyduk oraya kan lekesi oluyor normal mi ?
Normal bizimde hep atletlerine bulaştı ama takip edin devamlı olmasın. Doktorumuz göbek deliğine yanlış söylemiyorsam gümüş suyu sürdü bi çubukla. Sonra kabuk tamamen düştü bidaha kanama olmadı

Normal bizimde hep atletlerine bulaştı ama takip edin devamlı olmasın. Doktorumuz göbek deliğine yanlış söylemiyorsam gümüş suyu sürdü bi çubukla. Sonra kabuk tamamen düştü bidaha kanama olmadı
Evet bize de sürdü. Gümüş nitrat da olabilir o hatırlatamadım ben de tam

Burun aspiratörü de kullanıyor musun, bizim de aynı şekilde gündüz baya az hatta sadece ıkınma anında falan yapıyor gece artıyor
Yok şuan için kullanmayın dedi doktor. Sürekli açıyorum ama günde 3 kez demişti eve gelen hemşire 6 kez açabilirsin dedi. Bizim de 6 yı buluyordur

Aktif kanama veya enfeksiyon belirtisi (kızarıklık vb gibi) yoksa sorun olmuyor diye biliyorum.

Bizim on üçüncü gün ve göbek bağında hala tık yok bu arada
koyu leke tarzında şuan öyle kan rengi değil,
Oy maşallah büyük kızım 10. Gün düşmüştü
Şimdi oğlumu bekliyoruz önce o çıktı abi o aslında kızımın erken düştü
Normal normal benim bir süre lekelenme devam etti. Bir hafta kadar falan sürdü. Ama aktif kanama değildi sen de ona dikkat et.
Değil gibi sabah düştü perşembe kontolümüz var doktor bakar sanırım
Perşembe günü kontrol eder sanırım doktoru, leke tarzında şuanlık ilk günü normaldir o zaman zamanla azalır inş

Öyle yaptım canım, cezvedeki suda benmari usulü ısıttım. Zamanla alışacak inşallah. Alışmazsa ek gıda döneminde Farklı şeylerin içinde kullanırım
Bende öyle diyordum da kullanamadım bir de 3 ay süresi varta ek gıdaya yetişmiyor sen uyurken filan 20 cc günde 2 kez biberonla takviyede verebilirsin. Ben o 1 haftada uyanmadı diye öyle yaptım uyurken verdim, çok şükür sarılık olmaz bu saatten sonra dedi 2.6 mıydı neydi değeri çünkü
Göğüs pedinden de ıslanıyordum ben ilk günler çocuğun üstü bile ıslanıyordu birinden emerken diğerinden akıyor ya. Ama işte ilk günler böyle sonra o kadar akmıyor. Bende de lohusa teri var hastanede de su gibi oluyordum evde de gece oluyorum. Hatta terli geri yattım diye burnum filan tıkalı uyandım bugün hemen değiştirmemiz lazım aslında

Sağğlık ocağı topuk kanı dışında kaçıncı gün çağırdı hepatit b vurulmadı kızım 2 kilonun altında diye pazartesi çağırdı vurmak için ama doktorumuz perşembe günü dedi kendi vurmak istiyor bende öyle tabi, tahmini zaten çarşamba perşembe 2 kilo üzerine çıkıcak hesapladık ben asm gitmek istemiyorum 2 çocukla çok zor oluyor zaten kendi randevumda var perişan oluruz yarın gitmesem olmaz mı ya kilo boy bakıcam falan demişti söylerim ben ona

Doğumdan önce doktor bana varis çorabı giydirdi lohusalığın ilk 4 günü gece bile çıkarmadım hiç ödem olmadı bence çorap sayesinde olmadı. Medikalciden belki doktora sorarak öyle bir şey edinebilirsiniz. Ben normal doğumu da aynı doktorda yaptım onda da giydirmişti. Bacağımda bir varis çıkmıştı ben öyle sandım hatta o da geçmiş

Gerek yok bence de, hemşire ararsa tekrar telde de söylenir o bilgiler. Topuk kanları hastanede alındı bizim, birinci ayda 2. Doz hepatit için gideceğiz asmye.

Gerek yok bence de, hemşire ararsa tekrar telde de söylenir o bilgiler. Topuk kanları hastanede alındı bizim, birinci ayda 2. Doz hepatit için gideceğiz asmye.
Bencede gitmekk istemiyorum o ortama sokmak hele hiç asm sonuçta, bizde 2. Kez alındı asm de aldı yani hastanede almıştı, bende 1. Ay aşılarında giderim o zaman

Takviye ilaçlara devam edin aman kızlar.. Dogum sonrası demir eksikliği insanı çok mahvedıo.. Bebegı kucaga alamaz duruma gelırsınız, yasadm cunku
Günde 2 tane demir ilacı ve takviye alıyorum. Benim sezaryen sonrası ilk ayağa kalkmamda çok fazla kanamam oldu o yüzden zor toparlanıyorum

Cnm doktorlar da saglık ocagı hemşireleri de vurdukları aşıdan prim alıyorlar.. Ondan ikisi birden biz vururuz diolar.. Hangisi işine geliyorsa onu yap bence.. Tek cocukla Bı yere gitmek zor, senin evden cıkma olayını az bucuk kestirebiliorm

Merhaba sütünüzu saginca donmus olarak mi hastaneye götürdünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…