2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ya kızlar o kadar yoruldum ki sırtım çok ağrıyor göğüslerim aşırı sert. Hiç hiç uyumadım sadece sabah 2 saat. Bir sağımda 30 cc geliyor. Bebeği emziriyorum bir saat memeyi bırakmıyor yara da olmuş zaten hep uçları. Hala çok ağlıyor sağdığım sütten veriyorum 30 cc onu içiyor. Hala istiyor. Üstüne mama yapıyorum. Sorun ne anlayamadım

Kızlar merakımdan soruyorum doğumdan bir gün sonra ne kadar kilonuz gitmişti . 63 ile doğuma girdim şuan 59 um. Bebek zaten 3.300 doğdu anlamadım neden bu kadar az 50 kilo ile hamile kalmıştım
Ben 60 ile hamile kalıp 73 ile doğuma girdim aynı kiloyu almısız 4. günü tartıldığımda hiç gitmemişti yarın tam 1 hafta oluyor tekrar tartılacağım beterin beteri var yani siz ne zaman tartılmıştınız

Canlarım oğlumuz sağlıkla dünyaya geldi çok şükür. Sütüm hemen geldi ve memeyi hemen tuttu maaşallah biraz ağrım var ama 2-3 saati geçecekmiş. Doğum sırasında hepinize dua ettim
Saglıkla buyut canım
canim Al_pi mesajlarini okudum hep yazamadim saglikla buyusun bebisin
Sagol canım
Sezeryan sonrası fil ayağı meşhur ama gecıyor gececek ..
Maşallah canım benım cok sukur .. Agrın sızın da olsa en guzelı normal 2 güne eskı haline dönersin inşallah merak etme .

Canlarım oğlumuz sağlıkla dünyaya geldi çok şükür. Sütüm hemen geldi ve memeyi hemen tuttu maaşallah biraz ağrım var ama 2-3 saati geçecekmiş. Doğum sırasında hepinize dua ettim
Maşallah gözün aydın rabbim uzun ömürler versin Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Kızlar merakımdan soruyorum doğumdan bir gün sonra ne kadar kilonuz gitmişti . 63 ile doğuma girdim şuan 59 um. Bebek zaten 3.300 doğdu anlamadım neden bu kadar az 50 kilo ile hamile kalmıştım
Çook normal. Daha ödemler gitmedi. Kan hacmi normale dönmedi. Yavaş yavaş gidecek.

Desene senle lohusalık dönemlerimiz benzer ilerliyor biz şunu fark ettik, benim kız eğer uyuyorsa ağzına kesinlikle hiçbir şey almıyor. Bir de uyku o kadar tatlı geliyor ki ona, azıcık emip sonra uyuyakalıyor. Sonra bir anda kriz geliyor ve doymak bilmiyor o süreçte her iki memeyi boşaltıp kalkmadaki biriken sütleri içiyor ve hala aç olduğu için ağlıyor takviye verince rahatlıyor.

Gebelikte ben de ara öğün pek yapamaz büyük porsiyonlarla deli gibi yerdim. Kime çektiği belli

1 haftadan sonra uyanmaya başlıyorlar bizim ki şuan gazı varsa öyle bir emiyor ki sonra bir kusma ve kaka hem alttan hem üstten hallediyor Ben o uyanmadığı dönem işte verdim biberonla hep kilo alımı da baya iyi oldu. Zaten bir aydan sonra biberon veremeyiz anlıyorlar şimdi daha gözleri açılmamışken ne kadar içirirsen kâr

Gazı olabilir canım emdikçe hazımsızlık oluyor ve emerken rahatladığı için aç sanıyoruz. Göbeğine bakın çok şişmişse hazımsızlığı olmuş olabilir. Biz her akşam ılık duş aldırıyoruz ayaklarını kendine doğru çekiyorum öyle baya kaka yapıp rahatlıyor. Yoksa hep huzursuz bir de burnu tıkalı olması da mahvetti bizi

Psikolojim çok bozuldu ağlaya ağlaya helak oldum göğüslerim çok acıyor sağıyorum hala şişlik inmedi. Çok sert. Zaten yanlış da emdiriyorum kahverengi kısmı almıyor. Tıkanıklık mı oldu acaba tam uyuyacak zaman bulmuştum bu sefer şişlikten ağrıdan uyuyamadım. Gücüm tükendi gerçekten

Benimde bi 5,5 kilo gitti hastanedeyken şuan bilmiyorum bebekler 1870 2220 doğdu

Primden ziyade git gel yapmak istemiyorum ahh kestiremezsin valla petşembe doğduğu hastanede yapılsın oğlumunki orda yapıldı ayrı gayrı olmasın

Aynen işte hangisi işine gelıosa onu yap, neden ikisi birden aşı yapmak istediğini söyledim sadece.. Saglık ocagındakı hemşirelerin yüzü düşüyor zaten eğer aşı olmazsan para girmio ya cebe

Canım sağınca sertliğin gitmesi lazım makineyle yapıyosun demi bi sıcak dus aldın mı göğüslerine sıcak su tut uzun süre sonra sağ tekrar

Sürekli emzirip ardından sağman lazım.. Mastit olunca bana antıbıyotıkde vermişlerdi, ama en etkılı yöntem sağım ve emzirme.. Süt bırakmamaya çalış memede..

Bi de kızlar bir meme polıklınıgine de gidin derim vakıt bulunca.. Bende irili ufaklı kistler çıkmıştı, mastitden snra.. Ama zararsız dediler, süt kanalları açılınca çoğu kişide de olabılıo.. Meme polıklınıgindekı doktor çok aktif emzirceksin, Baska yapcak bişey yok demişti.. Aklınızda olsun

Bide hastane tipi makıne daha iyi çeker sütü.. Kiralama şansın varsa mutlaka onu temin edin

14günde 15kg kadar gitmişti. Sonrasını bilmiyorum. Transfer kilomdaydım 71kg. Ama son dönemde ve doğum günü aşırı ödem oluşmuştu. Gece terlemelerim çok fazla. Resmen duştan çıkmış gibi uyanıyorum 2 kere falan. Komple üstümü değiştiriyorum. Çoraba kadar. Sanırım bu terlemelerim sebebiyle gitti kilolar. Birde iştahım zaten yoktu hamilelikte şimdide pek yok. Tek derdim çikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…