2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım mamalar hazırlandıktan sonra dışarıda 2 aaat içinde tüketilmeliymiş, hazırlanıp hemen dolana koyulursa ise 24 saat. Mamayı ilk aldığımda onu araştırmıştım
O zaman oda ısısında bişey olmaz canım 2 saate gelmiş olurum zaten
Sen nasılsın bebiş nasıl hastaneden memnun kaldın mı merak ettim canım

Kızlar ben bi türlü beceremedim hiç bilmiyorumda beşiğin burası aşağı inebiliyor ama nasıl yapılıyor bu biri bana yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• image.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar ben bi türlü beceremedim hiç bilmiyorumda beşiğin burası aşağı inebiliyor ama nasıl yapılıyor bu biri bana yardımcı olabilir mi
O aşağı inen parçanın bir yerinde mandal gibi küçük kolları vardır karşılıklı. Aynı anda ikisinede bastırıp aşağı kaydıracaksın.

O beyaz plastik gibi görünen parçalar olabilir bilemedim. Bizimki metal ve daha ufak.

Sıvı mamalar var ya, onlardan alınabilir bence. (Aptamilinkini biliyorum ben bir tek, ufak kefir boyutunda) Bizimkine küvezde de sıvı mama veriyorlardı gördüğüm kadarıyla ama piyasada satılanlardan çok daha küçük boylardaydı, tek porsiyonluk gibi, belki rica etsen verirler bir iki tane size yol için. Oda sıcaklığında saklanıyor ağZı açılana kadar. Biberon veya şırıngayla verilebilir.

Mamayı ne ile veriyorsunuz? Termosa sıcak su koy. Yanına da kuru şekilde mamayı al. Biberonda karıştırıp ver. Dışarda hazırla yani bence hazır şekilde alma yanına

Yaptım çok teşekkür ederim. Kırarım diye korkuyordum beyaz şeyi kendimize doğru çekince açılıyomus meğer

İki çocukla çıkanın perti çıkar tabii

Ben imom latte, d vitamini ve demir kullanıyorum.

Sağol canım inşallah agrılarım geçer'de rahatlarım gögüs uçlarıda çok acımaya başladı çok şükür normal oldu kuzum sezeryan olsam ne yapardım evde 2 tane minnak daha var Rabbim herkesi kurtarsın sağlık versin

Bazen insanın arada iniş çıkışı oluyor canım gögüsün şiş ise sıcak bez yap dayanabildiğim kadar sıcak koy ve

Sezeryandan olalı iki gün oldu ama hala bebişin doyacağı süt yok ne zaman gelir napabilirim hemen gelmesi için elektrikli süt sağma makinesi ile sağmak mantıklı mı sizce kızlar süt gelsin diye ?

Sezeryandan olalı iki gün oldu ama hala bebişin doyacağı süt yok ne zaman gelir napabilirim hemen gelmesi için elektrikli süt sağma makinesi ile sağmak mantıklı mı sizce kızlar süt gelsin diye ?
Benim dördüncü gün esas sütlerim gelmeye başlamıştı

Normalde yanınızda mı yatırıyordunuz ? Bende yakında bu şekilde yatırmaya geçeceğim ama zaten 2 saatte bir kontrol ediyoruz yan yatırırsanız şimdilik sorun olmaz bence

Bende doğumdan hemen önce 63 doğumdan ertesi günde 59 anlamadım nasıl birşey gitmez ama bazı arkadaşlar kan basıncı ödem demiş umarım öyledir

Normalde yanınızda mı yatırıyordunuz ? Bende yakında bu şekilde yatırmaya geçeceğim ama zaten 2 saatte bir kontrol ediyoruz yan yatırırsanız şimdilik sorun olmaz bence
Eşim biraz deli yatıyor karnıma vurmasın diye oturma odasında annemle yatıyordum. anakucağı var ya joienin onda yatıyordu ya da yanıma yatırıyordum. bugün ilk defa yatak odasında yatacağız. bunu getirdim bende o şekilde içim rahat etmedi bende böyle yaptım.

Eklentiler

• BF7FE185-A30A-4B37-8DA2-983CEB305E0D.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 73
Mamayı ne ile veriyorsunuz? Termosa sıcak su koy. Yanına da kuru şekilde mamayı al. Biberonda karıştırıp ver. Dışarda hazırla yani bence hazır şekilde alma yanına
Hiç vermedim ki ben. Doğumdan önce hipp organic combiotic almıştım bir tane çantaya. O var şimdilik. Sormuştum cuma günü uygun demişlerdi. Termos lazım o zaman bize şimdi

Canım reflü yatağı kullan çok daha rahat olur. Hem aklın kalmaz kustu mü bişey mi oldu diye.

İki çocukla çıkanın perti çıkar tabii

Ben imom latte, d vitamini ve demir kullanıyorum.
Hamileyken gyno ferro sanol vermişti Dr. Onda yaşadım kabızlık. Kendi yaptığım probiyotik yoğurdu düzenli tüketmeme rağmen. Doğum sonrası ferrozinc ti galiba ona başladım. Günde 2 vermiş ama bir tane içebiliyorum genelde. Onda yaşamadım hiç kabızlık. Hatta şaşırdım ilk başta.

İmom omega ve Vicium var kalan onlar bitsin sonra bakalım demişti de şimdilik onları kullanıyorum. D vit için bişey dememişti.

Bir kaç gün aksattım geçen hafta iyi değildim unuttum hep. Hemen bacak krampları falan başladı magnezyum düştü diye. Tekrar düzene soktum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…