Canım mamalar hazırlandıktan sonra dışarıda 2 aaat içinde tüketilmeliymiş, hazırlanıp hemen dolana koyulursa ise 24 saat. Mamayı ilk aldığımda onu araştırmıştım
Yarın için öyle bir sorunumuz var bizim. Hastane ev arası normal şartlarda 3, 3.5 saat. Ama hava kötü bugün 1 saat geç gelmiş olduk. Yarında öyle hava. Bir şekilde emzirme+mama yola çıktık diyelim. 2 saate alıştırmışlar. 2 saat sonra emzirsem süt yok o kadar. Mama hazırlasam çıksam tam bozulma zamanı mı vereceğim onu? Yolda yapsam nerde yapıcam? Falan filan işte.. Heelp
Sıvı mamalar var ya, onlardan alınabilir bence. (Aptamilinkini biliyorum ben bir tek, ufak kefir boyutunda) Bizimkine küvezde de sıvı mama veriyorlardı gördüğüm kadarıyla ama piyasada satılanlardan çok daha küçük boylardaydı, tek porsiyonluk gibi, belki rica etsen verirler bir iki tane size yol için. Oda sıcaklığında saklanıyor ağZı açılana kadar. Biberon veya şırıngayla verilebilir.
Yarın için öyle bir sorunumuz var bizim. Hastane ev arası normal şartlarda 3, 3.5 saat. Ama hava kötü bugün 1 saat geç gelmiş olduk. Yarında öyle hava. Bir şekilde emzirme+mama yola çıktık diyelim. 2 saate alıştırmışlar. 2 saat sonra emzirsem süt yok o kadar. Mama hazırlasam çıksam tam bozulma zamanı mı vereceğim onu? Yolda yapsam nerde yapıcam? Falan filan işte.. Heelp
Mamayı ne ile veriyorsunuz? Termosa sıcak su koy. Yanına da kuru şekilde mamayı al. Biberonda karıştırıp ver. Dışarda hazırla yani bence hazır şekilde alma yanına
Bugün hastane dışında 1 ay sonra dışarıda gezdim iki çocukla baya zor oldu annemde olmasına rağmen ama bana hiç iyi gelmedi uzun süre evde olduğum için kendimi bir garip hissettim siz hemen çıkın valla uzun süre sonra çıkınca benim gibi olursunuz birde kızlar çok yürüdüm ondan mı hamilelikteki gibi çatı ağrısı yaşadım çok kötüydü ayaklarım çok ağrıdı geçende gebelikteki gibi kramplar girdi burda dr gitmiycem ama doğum sonrası size vitamin verildi mi kendim alayım diyorum
Sağol canım inşallah agrılarım geçer'de rahatlarım gögüs uçlarıda çok acımaya başladı çok şükür normal oldu kuzum sezeryan olsam ne yapardım evde 2 tane minnak daha var Rabbim herkesi kurtarsın sağlık versin
Psikolojim çok bozuldu ağlaya ağlaya helak oldum göğüslerim çok acıyor sağıyorum hala şişlik inmedi. Çok sert. Zaten yanlış da emdiriyorum kahverengi kısmı almıyor. Tıkanıklık mı oldu acaba tam uyuyacak zaman bulmuştum bu sefer şişlikten ağrıdan uyuyamadım. Gücüm tükendi gerçekten
Sezeryandan olalı iki gün oldu ama hala bebişin doyacağı süt yok ne zaman gelir napabilirim hemen gelmesi için elektrikli süt sağma makinesi ile sağmak mantıklı mı sizce kızlar süt gelsin diye ?
Sezeryandan olalı iki gün oldu ama hala bebişin doyacağı süt yok ne zaman gelir napabilirim hemen gelmesi için elektrikli süt sağma makinesi ile sağmak mantıklı mı sizce kızlar süt gelsin diye ?
Kızlar kafama takılan bi sey var bugün ilk defa bebeğimle artık yatak odasında yatacağız. Görsel ekliyorum beşik orada duruyor bende hemen arkasında yatakta yatacağım. Yan yatırıp arkasını destekliyorum nolur nolmaz diye ama korkudan uyuyamıyorum sanki bisey olsa müdahale edemicekmisim gibi geliyor. Uyuyup uyumama arasında kararsız kaldım.
Normalde yanınızda mı yatırıyordunuz ? Bende yakında bu şekilde yatırmaya geçeceğim ama zaten 2 saatte bir kontrol ediyoruz yan yatırırsanız şimdilik sorun olmaz bence
Ben 60 ile hamile kalıp 73 ile doğuma girdim aynı kiloyu almısız 4. günü tartıldığımda hiç gitmemişti yarın tam 1 hafta oluyor tekrar tartılacağım beterin beteri var yani siz ne zaman tartılmıştınız
Normalde yanınızda mı yatırıyordunuz ? Bende yakında bu şekilde yatırmaya geçeceğim ama zaten 2 saatte bir kontrol ediyoruz yan yatırırsanız şimdilik sorun olmaz bence
Eşim biraz deli yatıyor karnıma vurmasın diye oturma odasında annemle yatıyordum. anakucağı var ya joienin onda yatıyordu ya da yanıma yatırıyordum. bugün ilk defa yatak odasında yatacağız. bunu getirdim bende o şekilde içim rahat etmedi bende böyle yaptım.
Mamayı ne ile veriyorsunuz? Termosa sıcak su koy. Yanına da kuru şekilde mamayı al. Biberonda karıştırıp ver. Dışarda hazırla yani bence hazır şekilde alma yanına
Hiç vermedim ki ben. Doğumdan önce hipp organic combiotic almıştım bir tane çantaya. O var şimdilik. Sormuştum cuma günü uygun demişlerdi. Termos lazım o zaman bize şimdi
Kızlar kafama takılan bi sey var bugün ilk defa bebeğimle artık yatak odasında yatacağız. Görsel ekliyorum beşik orada duruyor bende hemen arkasında yatakta yatacağım. Yan yatırıp arkasını destekliyorum nolur nolmaz diye ama korkudan uyuyamıyorum sanki bisey olsa müdahale edemicekmisim gibi geliyor. Uyuyup uyumama arasında kararsız kaldım.
Hamileyken gyno ferro sanol vermişti Dr. Onda yaşadım kabızlık. Kendi yaptığım probiyotik yoğurdu düzenli tüketmeme rağmen. Doğum sonrası ferrozinc ti galiba ona başladım. Günde 2 vermiş ama bir tane içebiliyorum genelde. Onda yaşamadım hiç kabızlık. Hatta şaşırdım ilk başta.
İmom omega ve Vicium var kalan onlar bitsin sonra bakalım demişti de şimdilik onları kullanıyorum. D vit için bişey dememişti.
Bir kaç gün aksattım geçen hafta iyi değildim unuttum hep. Hemen bacak krampları falan başladı magnezyum düştü diye. Tekrar düzene soktum bakalım